Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Slika

Stiže novi materijal! :yay:

A evo i jedne starije pesme:

:love:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
“Od svega naslaganog u tom, izgleda mom pregratku plakara u ostavi, babuška zakrade najviše pažnje. Da li žarkim bojama (zaokruženo rumenilo na obrazima, jarkoplava marama, krupni cvetovi na haljini) ili time što je, čim sam je dotakao, iz sećanja izronilo koliko sam samo puta, kao dečak, voleo da je zaredom rasklapam do najmanje i iznova krupnjam do najveće. Ta je ingeniozna igračka, čvrsto verujem, oličenje psihologije, ona je psihologija sama, glavom i bradom: čovek opkoljen čovekom opkoljen čovekom opkoljen čovekom. Koliko koža moraš da oguliš, koliko ljuštura da prosečeš kako bi došao do srži bića, do toga ko je neko zapravo? Pa i kad se istinski izveštiš u disciplini silaženja u osobu, kako ćeš znati kada si stvarno stigao do poslednjeg, do lica koje napokon nije paravan? Deca, svi znamo, krše svoje igračke da ustanove ima li čega unutra; ja nisam. Opsednuto sam glavolomio jedino o tome kako i čime da otvorim najmanju babušku, nasmrt ozbiljno uveren da u njoj mora biti još jedna, još sićušnija. Ne zaustaviti se tamo gde igra predviđa. Ne pristati na to da se ne može dalje, dublje. To bi bila savršena zamka, mislio sam: pravljena je da se dovde rasklapa, pa niko ne sumnja da se u ovoj, neotvorivoj, bar ne na isti način otvorivoj, takođe krije nešto. Upravo: nešto drugo. Neće biti, ako je tako vešto skrivena i čuvana, da je unutra šćućurena opet ova ista zajapurena tetkica. Ne unutra je prelepa devojka, ili kakva drevna tajna, ili odgovor na sva pitanja. Moglo bi biti, i ne bi me čudilo, da moja nasukanost na psihologiju vuče korene baš od ovih drvenih figurica”

Marčelo
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Happy Birthday to our dear Masha! We wish you only the best! Stay positive, great success with the new album and we can't wait to go back on the road with you!

Slika

:love: :love:
Korisnikov avatar
By voodoo
...bio neki dan na ruskoj izlozbi u Knezu, dzidza-bidze, ikone, babuske, majice s Putinovim likom, babuske ,tj.djeduske Staljina i Lenjina, znackice, ma Rusi su cudo, sve udrobljeno...ah ,nismo li svi pomalo takvi...
Korisnikov avatar
By voodoo
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807019#p2807019]Dark Walker napisao:[/url]“Od svega naslaganog u tom, izgleda mom pregratku plakara u ostavi, babuška zakrade najviše pažnje. Da li žarkim bojama (zaokruženo rumenilo na obrazima, jarkoplava marama, krupni cvetovi na haljini) ili time što je, čim sam je dotakao, iz sećanja izronilo koliko sam samo puta, kao dečak, voleo da je zaredom rasklapam do najmanje i iznova krupnjam do najveće. Ta je ingeniozna igračka, čvrsto verujem, oličenje psihologije, ona je psihologija sama, glavom i bradom: čovek opkoljen čovekom opkoljen čovekom opkoljen čovekom. Koliko koža moraš da oguliš, koliko ljuštura da prosečeš kako bi došao do srži bića, do toga ko je neko zapravo? Pa i kad se istinski izveštiš u disciplini silaženja u osobu, kako ćeš znati kada si stvarno stigao do poslednjeg, do lica koje napokon nije paravan? Deca, svi znamo, krše svoje igračke da ustanove ima li čega unutra; ja nisam. Opsednuto sam glavolomio jedino o tome kako i čime da otvorim najmanju babušku, nasmrt ozbiljno uveren da u njoj mora biti još jedna, još sićušnija. Ne zaustaviti se tamo gde igra predviđa. Ne pristati na to da se ne može dalje, dublje. To bi bila savršena zamka, mislio sam: pravljena je da se dovde rasklapa, pa niko ne sumnja da se u ovoj, neotvorivoj, bar ne na isti način otvorivoj, takođe krije nešto. Upravo: nešto drugo. Neće biti, ako je tako vešto skrivena i čuvana, da je unutra šćućurena opet ova ista zajapurena tetkica. Ne unutra je prelepa devojka, ili kakva drevna tajna, ili odgovor na sva pitanja. Moglo bi biti, i ne bi me čudilo, da moja nasukanost na psihologiju vuče korene baš od ovih drvenih figurica”

Marčelo
strava!-u pozitivnom, hvala Walkeru
Korisnikov avatar
By Dark Walker
One week until our new album will be released! Masha is really focused on that, as you can see from the photo!

Slika

Korisnikov avatar
By Aloysius
Vrlo je moguće da sam rusofil, pošto me privlači pejzaž, arhitektura, književnost, muzika, ponekad i jezik. Mada nisam naročito istraživao to osećanje. Mislim da treba umeti odvojiti "-filiju" od politike, pošto anglofil osvedočeni jesam, ali fan imperijalizma itd. svakako nisam.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Najbolji albumi najkvalitetnijeg ruskog benda:

Volim sve albume, ali za ova dva sam baš emotivno vezan!
Masha je suptilna, obrazovana, kulturna i tolerantna devojka koja je mimikriju digla na nivo vrhunske umetnosti! <3
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Najbolje živo izvođenje pesme Skvoz tuman vekov! :love:

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Kad govorimo o ruskom narodu, možemo da kažemo da je taj narod uvek bio ponosan na svoju zemlju samo zbog toga što je Rusija najveća kontrarevolucionarna sila u istoriji sveta. :lol:
Ako se osvrnemo na rusku ulogu u Drugom svetskom ratu, možemo da zaključimo da su ruski antifašisti fašistima/nacistima oduzimali smrtonosno oružje, bespoštedno ih suočavali sa istinom i posle im davali gotov psihološki materijal koji ih je efikasno terao da se "posvađaju" sa sopstvenim psihičkim poremećajima. Ta strategija je fašiste uglavnom vodila do samouništenja jer su srljali u bespuće.
Potpuno su drugačiji od Srba i ne znaju gotovo ništa o Srbima. Čuli su da postoji ta evropska zemlja, ali ne obraćaju pažnju na nju.

Razlike su očigledne:

Najznačajniji ruski hram:
Slika

Najznačajniji srpski hram:
Slika
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2812691#p2812691]Dark Walker napisao:[/url]

Razlike su očigledne:

Najznačajniji ruski hram:
Slika

Najznačajniji srpski hram:
Slika
Za moj ukus, ruski je nakicen i prekicen. Hram Sv. Save, mada izgleda redukovanije u poredjenju sa moskovskim, je i dalje kicheraj, pogotovu zbog nacina na koji se dekorise spolja i iz unutra.

Ne znam koliko je poredjenje ove dve crkve adekvatno, posto su sa izgradnjom Sv.Basila poceli 1561. Hram Sv. Save s kraja 80ih, 20og veka. Nisu ni u istom stilu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!