Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418934#p2418934]CokoladnaBananica napisao:[/url]
Ali ni tad, a ni sad ne dam da se moja zemlja i moj narod predstavljaju kao divljaci - pogotovu ne od strane naroda koji su oduvijek bili "isto sranje samo malo drugacije pakovanje".
ako ovo nije nacionalizam, što jest? :zid:
ovdje niti jedan narod ne predstavlja neki drugi narod ovako ili onako. to je tipično nacionalističko loodilo, po kojem sam ja (ili bilo koji drugi pojedinac koji se ovdje u topicu oglasio) postao narod odnosno predstavnik naroda. e, pa nisam! :kingkong:
tražim da se poštuje autentičnost moje individualne zlobe i bezobrazluka, a ne da se to povezuje s bilo kojim narodom! :protest:
Korisnikov avatar
By Stripi
CokoladnaBananica napisao: Jesam. I svojevremeno sam se na forumu izvinio zbog javnog iskazivanja prenaglasenih (ne sasvim pogresnih!) stavova.
Ali ni tad, a ni sad ne dam da se moja zemlja i moj narod predstavljaju kao divljaci - pogotovu ne od strane naroda koji su oduvijek bili "isto sranje samo malo drugacije pakovanje".
I tako se ČokoladnaBananica pretvorila u Biljanu Plavšić.
Rekla žena da je kriva da joj smanje kaznu ali u principu, ne osjeća se krivom.
Korisnikov avatar
By Tungi
I pritom Mladića naziva 'divnim čovekom'. Em što nije svesna svoje krivice, nije ni tuđe.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Kolko retard ovaj bananica, zasto nije oteran sve ovo vreme?
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418960#p2418960]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418934#p2418934]CokoladnaBananica napisao:[/url]
ako ovo nije nacionalizam, što jest? :zid:
ovdje niti jedan narod ne predstavlja neki drugi narod ovako ili onako. to je tipično nacionalističko loodilo, po kojem sam ja (ili bilo koji drugi pojedinac koji se ovdje u topicu oglasio) postao narod odnosno predstavnik naroda. e, pa nisam! :kingkong:
tražim da se poštuje autentičnost moje individualne zlobe i bezobrazluka, a ne da se to povezuje s bilo kojim narodom! :protest:
dok tvoj duh postovanja manje familijarni razum(j)ednu, popisha, riskirash tako chesto da te se krivo s hvati :drama:

@Anhe, pa, ako je istina sve shto reche ChokoBanana ovde, ne vidim zashto je retard "kojeg treba oterati" .....
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Evo, sad cu da nacrtam? Desio se incident izmedju nekog coveka i neke monahinje i nekih ljudi. Niko (osim popaja koji redovno to radi i koji je poznat po tome) nije udarao na narod. I onda je bananica iz cistog mira uleteo sa drama queen postom i dok niko ne dira crnogorce on ih brani ni od cega sa sve bitchy fazonima :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa nije to tačno.
Ono što ga je čačnulo jeste drtina i poređenj crnogorskog primorja sa...pu, pu...drugim.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418768#p2418768]CokoladnaBananica napisao:[/url]
(a ono sa mercedesima je bilo namjerno pretjerivanje - posto je ovo vec vidjena prica na forumu jos godinama unazad, ponavlja se intermitentno...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2417922#p2417922]Tungi napisao:[/url]Vreme je da se njima uskrati gostoprimstvo, da im dozvoljen boravak u Srbiji bude kao i svima, do tri meseca i da im školovanje ne finansira država Srbija.
Haos, grozota, užas. :drama:
To što u obrnutoj situaciji je situacija kao što je gore navedeno, to je sasvim, ovaj, sasvim u redu.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2417970#p2417970]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Ne, crnogorci zapravo pokazuju da su pravi srbi, jer niko ne može srbe da mrzi više od njih samih... nešto poput autohomofobnih pedera.
Reći da su Crnogorci Srbi je najgora uvreda koju možeš izustiti. :drama:
Zamisli koliko mržnje mora da ima osoba prema nekome da ga nazove Srbinom. :ozbiljan:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418768#p2418768]CokoladnaBananica napisao:[/url]
...i obicno kulminira u momentu kad se pocne porediti ljetovanje u CG i Grckoj ili Turskoj).
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418058#p2418058]Dirrty napisao:[/url]Ne bih ukidao Crnogorcima privilegije, jer dovoljno je bedan život onome kome je Srbija obećana zemlja.

Greota je bacati novce na CG, kada su Grčka i Hrvatska podjednako (ne)priuštive.
Haos, drama, katastrofa.
Stav da se može otići negde na letovanje i da je igde drugde pristupačnije, je užasan. Kako možeš sumnjati u svetost crnogorskog primorja?

Darvine, ovo dođe kao relgija. :wundy:

I seem to have pulled a vel. :ozbiljan:
Moja teorija je da je poređenje Crne Gore sa brabonjkom planete izazvalo u bananici revolt i potrebu da burno reaguje i brani čast i ugled svoje države, koja ga je tokom života i mazila i šamarala, kao i svaka majka. I kao i svako dete majku, bananica je voli sa svim njezinim manama i kvalitetima.
Iako su dimenzije brabonjka sasvim odgovarajaće da neupućenim licima na jedan slikovit i jednostavan način dočaraju teritorijalnu veličinu Crne Gore, razumljivo je da će takvo poređenje kod jednog dela građana izazvati negodovanje i pitanje : '' Zar se mala Crna Gora, umesto sa malim životinjskim izmetom, nije mogla uporediti sa, recimo, mravom, koji je mala, ali veoma poštovana životinja ? Brabonjak zna se šta je i zašto svi psuju, ako slučajno ugaze u njega ! '' Na to bi se moglo odgovoriti : '' Da , ali je mrav takođe i do zla Boga vredna životinja, pa bi se ljudi poređenju Crne Gore sa jednom tako vrednom malom životinjom još više smejali ! '' :yes:
U svakom slučaju, kad već insistiramo na ukidanju ukorenjene prakse da se pojedinac izjednačava sa narodom, ili nacijom, recimo i to da Čokoladna Yugo Bananica važi za izuzetno prijatnu i gostoljubivu osobu, mnoga se srpska i druga guzica okvasila besplatno, ili za mare pare u Jadranskom moru proteklih godina, blagodareći gostoprimstvu uvaženog člana Bananice. :yes: :roni:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Jel i tebe ugostio?

Ono zbog cega je CG Srbiji bila oduvek toliko bitna nije zbog 'pravoslavne brace', vec prosto zato sto - ima izlaz na more, sto je jedna od vecitih, a neostvarenih teznji Srba i Srbije.
Proklestvo je da ono sto toliko zelis da posedujes moras da gledas sa planine, a ne mozes imati...
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419122#p2419122]antibiotic napisao:[/url]Jel i tebe ugostio?
Pa da vidiš, jeste. Ali ne u aranžmanu da sam ciljano išao njemu u goste, već se desilo da sam ( i to van sezone ) bio u obližnjoj Budvi, pa smo ugovorili druženje u njegovom toplom domu jedno veče.
Vrlo prijatna, druželjubiva i gostoprimljiva personica je taj Bananica. Niti u jednom momentu nije pokazao, ili iskazao netrpeljivost zato što smo iz Srbije. O širenju i raspirivanju neke međunacionalne mržnje tek nije bilo ni govora. :nono:
:)
Korisnikov avatar
By bern
situacija u vezi sa identitetom, politikom i ostalim u cg je vrlo komplikovana. ako budem raspložen, objasniću.

btw, srbija crnogorcima ne plaća školovanje. tačno je da srbi van srbije imaju pravo da se školuju u srbiji po cijenama kao da su državljani.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Plava luna vedrim zrakom u prelesti divno teče
ispod polja zvjezdanije u proljećnu tihu veče,
siplje zrake magičeske, čuvstva tajna neka budi,
te smrtnika žedni pogled u dražesti slatkoj bludi.
Nad njom zv’jezde rojevima brilijantna kola vode,
pod njom kaplje rojevima zažižu se rojne vode;
na grm slavuj usamljeni armoničku pjesnu poje,
mušice se ognjevite ka komete male roje.
Ja zamišljen pred šatorom na šareni ćilim sjedim
i s pogledom vnimatelnim svu divotu ovu gledim.
Čuvstva su mi sad trejazna, a misli se razletile;
krasota mi ova boža razvijala umne sile.
Nego opet k sebe dođi, u ništavno ljudsko stanje,
al’ lišeno svoga trona božestvo sam neko manje;
pretčuvstvijem nekim slatkim hod Dijanin veličavi
dušu mi je napojio – sve njen v’jenac gledim plavi,
O nasljedstvo idejalno, ti nam gojiš besmrtije,
te sa nebom duša ljudska ima svoje snošenije!
Sluh i duša u nadeždi plivajući tanko paze
na livadi dviženija – do njih hitro svi dolaze!
Rasprsne li pupulj cv’jetni ali kane rosa s struka –
sve to sluhu oštrom grmi, kod mene je strašna huka;
zatrepte li tice krila u busenju guste trave,
strecanja me rajska tresu, a vitlenja muče glave.
Trenuć mi je svaki sahat – moje vreme sad ne ide;
sile su mi na opazu, oči bježe svud – da vide.
Dok evo ti divne vile lakim krokom đe mi leti –
zavid’te mi, svi besmrtni, na trenutak ovaj sveti!
Hod je vilin mlogo dični na Avrorin kada šeće,
od srebrnog svoga praga nad proljećem kad se kreće;
zrak je vile mladolike tako krasan ka Atine,
ogledalo i mazanje preziru joj čerte fine.
Ustav’ luno, b’jela kola, produži mi čase mile,
kad su sunce nad Inopom ustaviti mogle vile.
Prelesnicu kako vidim, zagrlim je kv bog veli,
uvedem je pod šatorom k ispunjenju svetoj želji.
Pri zrakama krasne lune, pri svjećici zapaljenoj
plamena se spoji duša ka dušici raskaljenoj
i cjelivi božestveni dušu s dušom dragom sliju.
Ah, cjelivi, boža mana, sve prelesti rajske liju!
Cjelitelni balsam sveti najmirisni aromati
što je nebo zemlji dalo na usne joj stah sisati.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše nit’ je kada niti od nje stvorit može!
Malena joj usta slatka, a angelski obraščići –
od tisuće što čuvstvujem jednu ne znam sada reći!
Snježana joj prsa okrugla, a strecaju svetim plamom,
dv’je slonove jabučice na njih dube slatkim mamom;
crna kosa na valove niz rajske s igra grudi...
O divoto! Čudo smrtni ere sada ne poludi!
B’jela prsa gordija su pod crnijem valovima
no planina gordeljiva pod vječnijem snjegovima
na izlazak kad je sunca sa ravnine cv’jetne gledim,
kroz mrežicu tanke magle veličinu kad joj sl’jedim.
Igram joj se s jabukama – dva svijeta srećna važe,
k voshištenju besmrtnome lišenika sreće draže;
znoj lagani s njenom kosom s zanešene tarem glave...
Druge sreće, malo važne, za nju bi da, i sve slave.
Ne miču se usta s ustah – cjeliv jedan noći c’jele!
Jošt se sitan ne naljubih vladalice vile b’jele;
svezala se dva pogleda magičeskom slatkom silom,
kao sunce s svojim likom kada leti nad pučinom.
Luna bježi s horizonta i ustupa Febu vladu,
tad iz vida ja izgubim divotnicu moju mladu!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jos jedan od razloga sto volim nasu prelijepu Crnu Goru - a to je da je pored mene, u ovoj zemlji rodjeno jos velikih ljudi koji su stvorili velika djela!
:alexis:
1. potpuno je uznemiravajuca mogucnost da se tako nesto desi srbima u cg ili obratno.

2.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418933#p2418933]Popeye napisao:[/url]yep, hrvatitis se širi crnom gorom. :drama:
u ovome što piše bananica samo zamijeniš crnu goru s hrvatskom i dobiješ tuđmanovsko-hadezeovsku retoriku devedesetih.
to sto izvesne pojave imenujes kao ,,HRVatitis'', ma koliko vickasto bilo, ipak samo govori o tvojoj nacelnoj ogranicenosti na region/ republiku u kojoj obitavas.
Verujem da je prava istina da iste pojave zadese ljude svuda u svetu,
kao sto svuda u svetu ljudi vole svoje drzave ako osecaju da imaju elemente za to.

so chill.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419177#p2419177]Orlando the Lady napisao:[/url]

to sto izvesne pojave imenujes kao ,,HRVatitis'', ma koliko vickasto bilo, ipak samo govori o tvojoj nacelnoj ogranicenosti na region/ republiku u kojoj obitavas.
yep, sad kad bolje razmislim trebao sam napisati nesto u stilu 'kao japanci kad su osnovali mandžuko'. :zongler:
so chill.
ti stekla dojam da se ja u ovom topicu nesto nerviram? :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419084#p2419084]Anhedonie napisao:[/url]Evo, sad cu da nacrtam? Desio se incident izmedju nekog coveka i neke monahinje i nekih ljudi. Niko (osim popaja koji redovno to radi i koji je poznat po tome) nije udarao na narod.
i da dodam, ja sam "udario" i na hrvate, koristeći ih ovdje kao simbol najgoreg nacionalizma. a bananica se onda iskazao kao savršen primjer onoga što sam spominjao. :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne, Popaje, stekla sam utisak da podjebavas cestit narod preko mere, i u tom svetlu porucujem chill- zelje.
Tvoji postovi znaju da budu bas onako pederski zabavni: witty+ kriticki
ali ovo su oni trenuci kada zloupotrebis te svoje vestine i iz vrline ih preokrenes u kurac. :sigh:
mislim da se popisha pardon Popeye samo igra stereotipima o narodima zemalja ex-Yu devedesetih (a moze i chetrdesetih) a kamo srece da ovi tj. narodi zemalja ex-Yu, jel'te, devedesetih a moze i chetrdesetih ne dadoshe obilata materijala za takvo poigravanje tj. podjebavanje. :) stoga, don't kill the messenger if you don't like the message.

@Anhe, nisi mi nishta nacrtao tj. objasnio shto ne znam. :)
mene ovo počinje podsjećati na onaj genijalni running joke kod stephena colberta, u kojem je on zajebavao grad canton u južnoj dakoti. onda su se ljudi pobunili, pa je rekao da se zabunio, te da je ekšli mislio na canton u ohiju, koji je onda spljuvao. nakon toga je uslijedio serijal cantona, kojih u americi ima dosta, u kojem je colbert objašnjavao svaki put da se zabunio, jer je mislio da je najgori onaj sljedeći canton. stanovnici svih cantona su tako serijski doživljavali nervne slomove jer je netko rekao nešto loše o njihovom cantonu. :lol:

ah, nema na youtubeu. :drama: samo reakcije, poput ove:

Dear Mr. Colbert, you can talk your TV crap about Canton, Georgia until the cows come home, but I bet you have never seen the Mayfield Cow in any of your fancy New York parades! We're going to milk your insults for all they are worth, so you better apologize on air and visit our fair city soon!

:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!