Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
antibiotic napisao:ž

...prica o pogorsavanju srpsko-hrvatskih odnosa zbog svega toga je deo politicke igrarije i zbog toga se najmanje uzbudjuju...
"politika je cenkanje među prosjacima"-gde sam ovo zakačio... :lol:
deran napisao:ja sam negde pročitao da je ta ista vesna bila jedna od učesnika projekta velike srbije-oprostićeš što ne dam izvor-probao sam da se setim,ali ćeš ipak verovati na reč...:srbin:
Vjerojatno si nešto krivo pokopčao.
dječice, u Hrvatskoj je počela predizborna trka koju HDZ ne smije izgubiti jer će se optužnica Sanaderu zbog ratnog profiterstva pretvoriti u optužnicu za zajednički zločinački pothvat HDZ-u... Tadić samo asistira kolegici Jaci kako ne bi došlo ni do kakvih pozitivnih promjena u susjedstvu koje bi bacile neugodan kontrast na njegov mandat... tko je kriv Josipoviću što je odrastao pa neće da se igra... :party:
To bi mogla bit jedna od najboljih teorija.
Međutim, strašno je to što se to dvoje uopće ne mora dogovarati a idu jedno drugome na ruku. Stravično je što razmišljaju jednom glavom a da uopće ne razgovaraju.
Korisnikov avatar
By 2kune
što bi se dogovarali kad je algoritam tako jednostavan... nema potrebe za time... izborna baza im je jednako sofisticirana...
Korisnikov avatar
By Stripi
znam, zato to i jest stravično.
Stripi napisao:
deran napisao:ja sam negde pročitao da je ta ista vesna bila jedna od učesnika projekta velike srbije-oprostićeš što ne dam izvor-probao sam da se setim,ali ćeš ipak verovati na reč...:srbin:
Vjerojatno si nešto krivo pokopčao.
nda...dešavalo se...

...ipak ostajem pri izjavi...
2kune napisao:dječice, u Hrvatskoj je počela predizborna trka koju HDZ ne smije izgubiti jer će se optužnica Sanaderu zbog ratnog profiterstva pretvoriti u optužnicu za zajednički zločinački pothvat HDZ-u...
...a ovo bi mogao da bude i vic dana...:srbin:

nda...dešavalo se...

...ipak ostajem pri izjavi...
Mozda ti se pomijesalo sa onim da je Biljana Srbljanovic nekoc davno pisala za neke cetnicke novine?
Danas sam malo lurkao po netu oko te tvoje izjave I bas nigdje nisam naletio da je Vesna Pesic bila u takvim kombinacijama. A nije da se bas niko ne bi nasladjivao sa takvom cinjenicom.
neko unosi intrige o Vesni? :lol: Ona je samim pochetkom devedesetih samo bila zabrinuta za polozaj Srba u Hrvatskoj s obzirom na klimu koja se stvarala, nikakvu "veliku Srbiju" nije zagovarala niti je podrzavala maksimalizme tzv. rsk.

shto se tiche Tadic i Kosorka su slichni/isti, vishe su Jeremic i Djilas kao predvodnici desnijeg krila DS-a te omiljeni medju "novom srpskom politichkom misli" slichni Kosorki. Zapravo, sam Tadic nije u desnom krilu DS-a.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!