Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Dirrty

Reforme, koje ćemo morati sami da sprovredemo, a EU će samo da šamara i kritikuje sve ono što nije urađeno kako valja :awesome:
Podrazumeva se da reforme treba (nastaviti) sami da sprovode svi koji hoce u EU pa tako i Srbija (ako hoce). Ubedjen sam da EU nece shamarati ni bezrazlozno kritikovati vec konstruktivno pomoci u tome.
I to se jedino moze postici sprechavanjem nazadnjaka da ugrabe vlast.
chinjenice shto se tiche srpske politichke scene ovakve kakva je.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Vel boy

Podrazumeva se da reforme treba (nastaviti) sami da sprovode svi koji hoce u EU pa tako i Srbija (ako hoce). Ubedjen sam da EU nece shamarati ni bezrazlozno kritikovati vec konstruktivno pomoci u tome.
Moja puna i bezrezevna podrška napisanom! :wundy:
Korisnikov avatar
By svejedno
moja puna podrska svemu sto je deni napisao.

..

posebno ovome:
Originally posted by *deni*

A znamo da nije tako, jer predsednik Tadić lepo kaže da posle ovog hapšenja ne očekujemo ništa od EU, jer je hapšenje izvedeno zato što je to naša pravna i moralna obaveza, a ne zato što očekujemo nešto od EU. :sweet:
Nisam ni znao koliko smo mi pravno i moralno prosvećena država, puna dobrih i čestitih građana.
:lizalica:

..

i aj taj hag u pm, cao dovidjenja, mislim, ja da sam mladic/hadzic/ekipa, i ja bih otisao tamo u tim godinama, kapiram da je skroz lep staracki dom.

ostanes bez kesa, odes u staracki dom seveningen.

..

da zavrsimo i sa ovom lakrdijom, i ja sam, poput denija, skroz ubedjen da uopste nisu sve ovo vreme znali gde su svi ti ljudi, da je ovo odradjeno jer je pravna & moralna obaveza etc.etc.

..

a sad bi bilo lepo obratiti paznju na zivot u srbiji.

cujem da hoce da nam oporezuju masnu hranu jer nam se brinu za zdravlje, kao moralne gromade koje jesu.

nakon zabrane kupovine pica posle 22h, to je sledeca ocigledna stvar za srediti u ovoj zemlji posto je sve drugo sasvim ok.

..

lm, pojenta: far away his pretty house.

meni nebitan, bitno je zavrsiti sa hagom doduse, ok, odradjeno, drago mi, dalje me ne interesuje.
Korisnikov avatar
By Incubus
Neka je šta god da ga je uhapsilo, zamislio sam neko morsko čudovište, levijatan ftw
Korisnikov avatar
By Vel boy
samo na ovo kratak off
Originally posted by svejedno

cujem da hoce da nam oporezuju masnu hranu jer nam se brinu za zdravlje, kao moralne gromade koje jesu.

nakon zabrane kupovine pica posle 22h, to je sledeca ocigledna stvar za srediti u ovoj zemlji posto je sve drugo sasvim ok.
kad ti ga naPRDnjaci obrate paznju na zivot, pobrinu, srede, zdekuju.... josh cete praviti vi ove "koji ne obracaju paznju na zivot u Srbiji, moralne gromade" od blata.... al' neka, Srbi su uvek, tek nakon shto su dopushtali najgrdnije da dokusure narod, repetovali polaganje popravnog ispita. samo se bojim da, s grobarovom ekipom, iz groba se nece moci podici vishe nikad....
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Stripi

mene i dalje zanima ovo

Kako saznajemo, Hadžić je bio veoma nepoverljiv i bio je u kontaktu samo sa nekoliko dugogodišnjih prijatelja. To su uglavnom ljudi koje je Hadžić zadužio devedesetih, omogućivši im trgovinu na prostoru Istočne Slavonije, Baranje i Zapadnog Srema, ali i određeni ljudi iz Srpske pravoslavne crkve.

Šta je sa ovim određenim ljudima iz SPC? Zaš se ti crkvenjaci koji skrivaju zločince uvijek izvuku? Čak im ni imena ne saznamo.
Originally posted by Stripi

Sa naglaskom da je Hrvatska imala dovoljno vremena i odmaka da to učini sama, pogotovo u tim procesima da se ušminka kao nekakva europska i demokratska zemlja. Međutim, same članice EU ponekad pokazuju svoje licemjerno nacionalistiško i šovinisitčko lice da se sama Hrvatska i nije trebala truditi neš pretjerano. Šta je morala odraditi sa Haagom, odradila je, šta nije, sakrila je.
I to je to. Ne znam zasto mislis da je Srbija po tom pitanju ista bolja?

Ali imena se znaju.
Evo na primer pre nekoliko godina ispliva snimak na kome popovi jedno popodne blagoslove jednu paravojnu jedinicu koja onda predje granicu I pokolje civile u Hrvatskoj. A kao za cudo Bozije, medju na blagoslov pozvanima, zumiraju i Hadzica! Kamerman zumira I lepo vidis lica tih svestenika. Vidis i Gorana Hadzica. Onda kamerman ode sa tom jedinicom I snimi pokolj (ovaj drugi snimak na kom se vidi ko kolje I koga kolju je jedan od nekoliko snimaka koji se cuvaju u Bogosloviji u Beogradu). Onda se ispostavi da u jednom ne tako malom mestu u Sremu jedan od tih popova i dalje krstava, vencava, sahranjuje, sveti vodicu I sve to tako…Zapija se u kafani, pazari na pijaci. Onda mu neko sapne da je ‘ispao na televiziji’ pa se on skloni na nekoliko meseci, a ostavi dousnike da vide sta ce mesto da kaze, pa da mu jave. Mesto naravno nista ne kaze, pa se on vrati I eno ga ponovo radi ko da nista nije bilo. I svi mu znaju I ime I prezime I adresu I broj mobilnog.

E sad sve to pomnozis sa nekoliko hiljada…I sve se zna. A imaju se I dokazi.

Ali, cekaj, budi strpljiv. Goran Hadzic, za razliku od ona dva balvana ima sta da kaze. Te imam utisak da ce bas da bude zanimljivo.
Korisnikov avatar
By 2kune
Interesantna je ta potreba zločinaca da okom kamere ovjekovječe svoje zločine... Kanda je okata kamera bez mozga zamjenila slijepog guslara stihoklepca... No, sadržaj koji se bilježi, čak i sam redosljed radnje, nije se nimalo izmjenio... Treba li, daklem, te i takve snimke smatrati narodnom umjetnošću? :hamlet:
Korisnikov avatar
By smaug
Naaaaravno da da - evo vidis da se prenose sa kolena na koleno.
Korisnikov avatar
By Herald
Da, kace vec jednom svestenici da odgovaraju za zlocine, silovanja i blagosiljanje pomenutog.

I drzave. Srbija, Hrvatska da budu proglasene da su vrsile genocid, onda i ostale poput Nemacke. Ovako vlast moze da smislja genocidne akcije i da naredjuje da se one izvrse, a ako se izvrse onda su krivi samo izvrsioci. Ne znam zasto se od toga bezi.
Korisnikov avatar
By Herald
Originally posted by Herald
Originally posted by 2kune
Originally posted by Popeye

pa ovo je jedan odlican dan za srbiju. :cheer:
a zakaj se onda Tadić drži kao da mu je netko umro? :kosa:
Treba da isporuci i Kosovo, ali ne zna kako. :zongler:

"Dodaje se da Beograd "mora da pokaže političku zrelost i prizna suseda na jugu" te da "mora da prestane da instrumentalizuje sopstvene ljude na Kosovu, i igra igrice sa medjunarodnom zajednicom

Berliner cajtung" navodi da "Srbija godinama nije želela da uhapsi optužene za ratne zločine, iako je pri tome nezasluženo udoban put izručiti ih jednoj udaljenoj sudskoj instanci i sam se pri tome osećati rasterećeno".

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=526868

Pa da, ko sto su se igrali skrivanja sa genocidasima, tako ce se igrati koju deceniju sa Kosovom. :vezan:

A za to vreme ce da izmuzu iz ostalih krajeva srbije i vojvodine, i vojvodina ce proglasiti nezavisnost.

@delete

Uzas. A tek kad im se vrati restitucijom, ili su vec vratili, ne znam, Fruska gora....zlocinisace na siroko:silovati, krasti, tuci se. Mada, u novije vreme, a i to sto si linkovala, njima suma ne treba. Siluju, tuku, vredjaju na sred puta.
Korisnikov avatar
By svejedno
Vel, welcome back .)
Originally posted by Vel boy

samo na ovo kratak off

kad ti ga naPRDnjaci obrate paznju na zivot, pobrinu, srede, zdekuju.... josh cete praviti vi ove "koji ne obracaju paznju na zivot u Srbiji, moralne gromade" od blata.... al' neka, Srbi su uvek, tek nakon shto su dopushtali najgrdnije da dokusure narod, repetovali polaganje popravnog ispita. samo se bojim da, s grobarovom ekipom, iz groba se nece moci podici vishe nikad....

true...pa?

to sto je opozicija jos jadnija ne znaci da treba da aminujem svaku glupost ovih.
Korisnikov avatar
By west end
Hadžić se krio i radio u Rusiji

Goran Hadžić (53), poslednji haški begunac, tokom sedam godina skrivanja više vremena je provodio u Rusiji, nego u Srbiji, a pomoć su mu pružali ratni profiteri, pojedini sveštenici i ljudi bliski Jovici Stanišiću, bivšem šefu DB saznaje “Blic”.
Korisnikov avatar
By Hys.

moja puna podrska svemu sto je deni napisao.

..

posebno ovome:

A znamo da nije tako, jer predsednik Tadić lepo kaže da posle ovog hapšenja ne očekujemo ništa od EU, jer je hapšenje izvedeno zato što je to naša pravna i moralna obaveza, a ne zato što očekujemo nešto od EU. :sweet:
Nisam ni znao koliko smo mi pravno i moralno prosvećena država, puna dobrih i čestitih građana.
:lizalica:

..

i aj taj hag u pm, cao dovidjenja, mislim, ja da sam mladic/hadzic/ekipa, i ja bih otisao tamo u tim godinama, kapiram da je skroz lep staracki dom.

ostanes bez kesa, odes u staracki dom seveningen.

..

da zavrsimo i sa ovom lakrdijom, i ja sam, poput denija, skroz ubedjen da uopste nisu sve ovo vreme znali gde su svi ti ljudi, da je ovo odradjeno jer je pravna & moralna obaveza etc.etc.

..

..

lm, pojenta: far away his pretty house.

meni nebitan, bitno je zavrsiti sa hagom doduse, ok, odradjeno, drago mi, dalje me ne interesuje.
Yep!
Inace ovo pravno i moralno posvecena me je nateralo da naglas lolnem.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa zar nismo i moralno i pravno i kako god hoćete prosvećeni i osvešćeni ?
Pogotovo seksualno.
O tome svedoče i najnovije vesti da je Hadžića danas posetila supruga, a sutra će ljubavnica.
:awesome:

U sudu žele da izbegnu susret žene i ljubavnice
Evo zanimljivog detalja iz Specijalnog suda koji pokazuje da tokom sutrašnjeg zgusnutog rasporeda za Hadžića - među posetama advokata, supruge, sina i ostale uže rodbine, i potonjeg izručenja u Hag - neće biti lako organizovati eventualni dolazak Hadžićeve ljubavnice.

Naime, kada je danas u Specijalni sud došla nepoznata žena s malim detetom, među zaposlenima u sudu došlo je do pometnje jer je u zgradi još bila Hadžićeva supruga, pa se strahovalo od slučajnog susreta supruge i ljubavnice, i moguće neprijatne situacije.

Ispostavilo se, ipak, da se radi o lažnoj uzbuni, odnosno da pomenuta žena s detetom nema nikakve veze sa Hadžićem.

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/267198/Hadzica-danas-posetila-i-nevencana-supruga
Korisnikov avatar
By Elena
Meni je ova Hadziceva bigamija interesantnija od hapsenja :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
nego, ima tek jedna gruoa podrške Goranu Hadžiću na FBu

About
FREE Goran Hadžić ! ! ! ! ! ! JUNAK!
1
person likes this

http://www.facebook.com/pages/Free-Gora ... 2788802072

a ova je genijalna

http://www.facebook.com/pages/Goran-Had ... 1287844627

Goran Hadzić is now friend with Vojislav Šešelj and Ratko Mladić

edit

sad sam našao i ovu

http://www.facebook.com/pages/Goran-Had ... 1867017595

Goran Hadžić junak a ne zločinac

zvuči tako poznato :yes:

i ovu

http://www.facebook.com/group.php?gid=43155382155

Leave Ratko Mladić And Goran Hadžić Alone! And Look For REAL War Criminals!
By Sixto
Meni je ono Fileovo 'NE' danas bilo najdivnije! Po nosu vladajucu garnituru, da ipak mora revizija pravosudja da se uradi i sedne za sto sa Kosovom!

Borka ce jos neko vreme biti 'primorena'! :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Elena

I meni. Nazalost, ljubavnica se ne zove Zvizdana, kako je Deni vec napisao, ali ako je ovoj ciju je fotku Blic objacio nadimak upravo takav, bas joj pristaje. :lol:

Meni se nekako cini da se oko Hadzica najmanje buke diglo i da je on u domacim medijima predstavljen upravo onako kako je i trebalo da bude, kao covek sumnjivog morala, prevarant, koji se skrivao i debelo kostao svoj narod, a ne kao tamo neki heroj.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Delete
Originally posted by Elena

I meni. Nazalost, ljubavnica se ne zove Zvizdana, kako je Deni vec napisao, ali ako je ovoj ciju je fotku Blic objacio nadimak upravo takav, bas joj pristaje. :lol:

Meni se nekako cini da se oko Hadzica najmanje buke diglo i da je on u domacim medijima predstavljen upravo onako kako je i trebalo da bude, kao covek sumnjivog morala, prevarant, koji se skrivao i debelo kostao svoj narod, a ne kao tamo neki heroj.
E, a to je zato sto Hadzic jeste to sto jeste, a i zato sto je bolje da odmah, pre nego sto doticni pocne da peva o svima i svacemu, 'objasne' narodu da mu nije verovati...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by smaug
E, a to je zato sto Hadzic jeste to sto jeste, a i zato sto je bolje da odmah, pre nego sto doticni pocne da peva o svima i svacemu, 'objasne' narodu da mu nije verovati...
Zapravo, moje misljenje je da je Hadzic godinama pripreman za post-Mladic/Karadzic hapsenje i da ce glatko priznati deo svojih zlocina, sklopiti dil za tribunalom i svedociti u korist Mladica i Karadzica po vec osmisljenom scenariju. I samo ce ispasti da je on kec iz rukava za vec spomenuti dvojac, a dobiti neku smesnu kaznicu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pih, baš mi je krivo što mu se švalerka ne zove Zviždana. :pljuje:

Jako mi je vrcavo to ime :awesome: , k'o skrojeno za jednu švalerku. :awesome:
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, ali je zaista, kao bivši magacioner, daleko dogurao. Umesto da odgovara za krađu sitnog inventara u magacinu, uspeo je da dogura do ratnog zločina i optužbe pred Haškim tribunalom. :snob: :awesome:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by smaug
a)Zapravo, moje misljenje je da je Hadzic godinama pripreman za post-Mladic/Karadzic hapsenje
b) i da ce glatko priznati deo svojih zlocina, sklopiti dil za tribunalom
c) i svedociti u korist Mladica i Karadzica po vec osmisljenom scenariju.
d) I samo ce ispasti da je on kec iz rukava za vec spomenuti dvojac, a dobiti neku smesnu kaznicu.
a) Naravno da jeste.
b) Mislis? Mislis da ce da preuzme krivicu za ono sto je radio, a da brani Karadzica i Mladica i da kaze da nisu oni? Mislim da to nece biti glatko, ako se uopste desi. Nema sanse da bude ikakvog dila sa tribunalom.
c) E, u ovo nisam sigurna. I nemam sad kad da razglabam zasto nisam sigurna. Ali mislim da ne samo da nece svedociti u njihovu korist nego ce da pripomene i jos nekolike. E sad, vecina tih koje ce da pripomene su se upokojili sto prirodnom sto neprirodnom smrcu, ali je ostalo jos nekoliko zivih igraca na srecu. I zato mislim da ce ovo sto ga je priopcilo da ulozi ekstra napor da objasni koliki je Hadzic lazov i prevarant. Da, onda kad on kaze istinu o njima mi svi kazemo - ma Hadzic je lazov, lopov i prevarant. E sad, ti neki delovi ce mozda biti interesantni tribunalu, ali ce vise biti interesantni Srbiji i srpskoj javnosti. I bas me zanima koliko ce detaljno da se javlja sta je Hadzic u sudu rekao u svoju odbranu.
d) I dont think so.

Zanima me kad ce svi oni da kazu - nismo mi Sloba nas je sve naterao. Tj nije ni Sloba nego Mira.
Korisnikov avatar
By Delete
Da, ali je zaista, kao bivši magacioner, daleko dogurao. Umesto da odgovara za krađu sitnog inventara u magacinu, uspeo je da dogura do ratnog zločina i optužbe pred Haškim tribunalom. :snob: :awesome:
Jedino me muči što mi oca nazivaju magacionerom, a on je fakultetski obrazovan! Za ovih sedam godina pročitao je 1.600 knjiga, zna koješta i stalno priča, priča 200 na sat, a prozivaju ga tako. Eto, to me boli, a ove optužbe, što se mene tiče, to je čista neistina - kaže Srećko Hadžić.
Korisnikov avatar
By 2kune
Srećko je vidno feminiziran... :smug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!