Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by StripiJao, draga...izvini...Nisam znala da si bila očarata...
sasam razočarata.
Originally posted by PopeyeOvaj forum shvatam kao mesto za diskusiju i razgovor o svim temama pa i o poslednjim ratovima. Ti ga ocigledno shvatas kao poligon za sadisticko izivljavanje i ponizavanje drugacijih, a sa takvim stanjem svesti tesko mozes da dokucis koliko je odvratno to sto radis.
a ti kao mjesto na kojem se brane srpske žrtve.![]()
jadni svi ti ubijeni i protjerani ljudi sa zagovornicima poput tebe. marinirana u mržnji.
Originally posted by smaugAla je matora, jebo je otac.
Originally posted by zelenabombonicaYES! Fucking brilliant!
Ne volim da srecem tako bezobzirne ljude poput tebe bilo gde pa ni na forumu. Zato ga ovaj put definitivno napustam.
![]()
Originally posted by PopeyeNe, ne mogu da ti to preporucim jer to ne postoji.
jel ima negdje nekakav kurs ili workshop na kojem se uci kako izigravati zrtvu? pls, preporuci mi ga.![]()
Originally posted by zelenabombonicaznači tvoj je talent potpuno prirodan, bogomdan čak!
Originally posted by PopeyeNe, ne mogu da ti to preporucim jer to ne postoji.
jel ima negdje nekakav kurs ili workshop na kojem se uci kako izigravati zrtvu? pls, preporuci mi ga.![]()
decidirano tvrdis da takvi poput tebe ne bi ni mrava zgazilida. niti bi nekoga ubili zbog njihove nacionalnosti. niti bi dijelili zrtve na svoje i tudje. niti bi opravdavali zlocince, bilo cije i bilo koje vrste. prosto nevjerojatno, zar ne?!
I sto je zanimljivo taj ubilacki, koljacki nagon ne prepoznajes kod nekih koji kace tako neke svakojake slike i klipove,vec kod onih koji toboz neukusno pominju svoje porodicne zrtve na sta si ti, jelte, jako osetljiv.kad mi citiras (ako nisi opet zauvijek otisla s foruma
Mozda te ipak vise razbesnelo pitanje na koje nisi dao odgovor. Da li se superiorno osecas kad se izivljavas nad ljudima na forumu?ne znam kako se ne bih osjećao superiorno u odnosu na nekoga tko dramatično najavi svoj vječni odlazak s foruma, i onda ne može izdržati ni četiri sata da ne replicira na jednu i pol rečenicu?
Originally posted by *deni*
Originally posted by smaugAla je matora, jebo je otac.
A i dalje aktivna u društveno - političkom životu.
To se u mom selu, kad neko tako dugo živi i aktivan je, kaže - Ni Bog je/ga neće.
![]()
mozda je to zapravo miris od 1992. mrtvih bosnjaka, koji su zakopani u podrumu tvoje zgrade u banja luci. ono, bivsi susjedi.
samo jos jedna posljedica srbijanske agresije na bosnu i hercegovinu.
tipični srpski pokušaj izjednačavanja krivnje.Dakle, od strane osobe koja je u stanju ovako nesto da ispisuje ( sudeci po forumskom stazu to radi godinama) i koja je nasla vezu izmedju zlostavljanja macaka i srspke agresije ja sam optuzena da sam sklona klanju, eksploatisanju tudje nesrece i patnje, da sam "marinirana u mrznji"...
Originally posted by StripiPitaj ovog svog nepogresivog pajtasa popaja koji ni mrava ne bi zgazio mada godinama ljudima skace po glavi ovde da li je on jedini :
sirota, zapravo si ti zaista jedina žrtva ovdje.
I objektivna.
I nepristrana.
I demokratična.
I istinoljubiva.
I čovjekoljubiva.
A glede Gotovine, da, i dalje mogu tvrditi da on nije ušao nigdje i nije naredio pokolj od nekoliko tisuća ljudi kao što je to napravio general Mladić. Jer jednostavno nije.A ko ga je zaboga na toj temi uporedjivao sa Mladicem?
Originally posted by zelenabombonicaovo je onda moj posljednji post u ovom topicu.
@popeye
Sa ovog foruma cu otici tek kad zavrsim raspravu s tobom.
Originally posted by zelenabombonicaZa razliku od tebe, ja nisam ničiji odvjetnik, pa čak ni popeyev. Niti je on moj pajdaš. U biti, po čemu je on moj pajdaš? Zato što trenutno živi u Zagrebu? Ili pretpostavljaš da je on Hrvat a zna se kako se mi Hrvati držimo u torovima? Nešto treće? Ne znam, navedi mi po čemu je on moj pajdaš?
Pitaj ovog svog nepogresivog pajtasa popaja koji ni mrava ne bi zgazio mada godinama ljudima skace po glavi ovde da li je on jedini :
I ima li iko u Srbiji (na ovom forumu sigurno nema) koji mu po plemenitim osobinama i covekoljublju moze parirati.Kako ne? Pa eto, imaš ti.
A ko ga je zaboga na toj temi uporedjivao sa Mladicem?Gotovinu ovdje nisam spomenuo ja, nego ti. Ti imaš potrebu da povlačiš sve rasprave u sve ostale rasprave.
Originally posted by zelenabombonicahaven't you left yet
A ko ga je zaboga na toj temi uporedjivao sa Mladicem?
Originally posted by PopeyeMeni je tek sad definitivno jasno da si ti u citiranom postu savrseno opisao sam sebe i da svoj sopstveni mrak projektujes na drugog.
da, jer ne prostituiram moje pretke po nekom forumu, poput tebe. pa ni rodbinu.
nasla si se tu prozivati ljude preko nesreca koje su se dogodila drugima, tako bešćutno, manipulatorski i sociopatski. to sto se nesto dogodilo tvojim precima u dr. svjetskom ratu ili tvojoj rodbini u raspadu jugoslavije je tragicno, a odvratno je kako to izvlacis za argument, kako nesrecu i patnju bezobrazno eksploatiras s ciljem da zacepis ljudima usta i uspostavis cenzuru po vlastitoj mjeri.
a kako te to cini savrsenim kandidatom za ljubav s neoustašama? pa oni se ponašaju isto. cijeli mindset i retorika su vam isti, samo što jedni umjesto 'srbi' govore 'hrvati'. ljudi s takvim stavovima su klali i 1941. i 1991., a ne ljudi sa stavovima poput mojih, that much is 4 sure.![]()
Originally posted by PopeyeNasladjujes se tim sramnim sloganom, a ponajvise tudjom sramotom koja ti pricinjava neizrecivo zadovoljstvo pa bi valjda bi najsretniji kad bismo svi to stavili kao potpis, dok nas ti sa nebeskih visina pravednika gledas kao moralne bednike. Sto su drugi crnji, to si ti belji. E to je ono pravo bescutno i manipulatorsko ekspoatisanje tudje patnje i nesrece, tako ogavno i jezivo, sve zarad svog manijakalnog narcizma i egomanije.
NOŽ ŽICA SREBRENICA!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!