Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
Da. Izvini. No magic in me.
Al vidim tebi i drugarima ide odlicno. Vi ste mladi i moderni..Te nije ni cudo.
Ako, ako.

Jebote...
Jel jos jedan slucaj...
:lood:

Sta li je?
Korisnikov avatar
By Srklet
na kraju dana ispade da se o smilji avramov nema previše toga za reci. sto je nikodim htio s ovim topicom? :D
Korisnikov avatar
By Stripi
To je sada stvar prošlosti. Gori smo nego Marijana i Nemeš.
Nego, dosta offa - pričali smo o Smilji Avramov beše? Završismo na Jasenovcu. Ko je mogao misliti da će thread skrenuti u tom pravcu.
Korisnikov avatar
By smaug
Evo da ne bude samo off topic. Samo ulomak o medjunarodno poznatoj i priznatoj Smilji Avramov:

"Once Is Chance, Twice is Coincidence, Third Time Is A Pattern". This is one of the versions of that popular saying. Although some people don't believe in coincidences at all.

When a person has one strange habit or belief - for example in the Tooth Fairy, it could be considered somewhat funny but endearing.

When a person has two strange beliefs - for example in the Tooth Fairy and infinite compassion of the communist state, it could be considered a funny but endearing quality that bears watching out for a possible need to sit on the person's head in the near future.

When a person simultaneously believes in:

Trilateral Commission conspiracy
Bilderberg Group conspiracy
Opus Dei conspiracy
Banking houses from Europe and the United States conspiracy
Vatican and the US establishment conspiracy
The Illuminati conspiracy
The Skull and Bones Society conspiracy
Coalition of Vatican, Jews and Muslims against Orthodox Christianity conspiracy (sic!)
Elders of Zion conspiracy

it becomes apparent even to a layman that the time to sit on this person's head is quite overdue and, moreover, sitting on the said head will not help anymore.

Here is one such person:

Slika
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Originally posted by Popeye

a ti kao mjesto na kojem se brane srpske žrtve. :roll:

jadni svi ti ubijeni i protjerani ljudi sa zagovornicima poput tebe. marinirana u mržnji.
Ovaj forum shvatam kao mesto za diskusiju i razgovor o svim temama pa i o poslednjim ratovima. Ti ga ocigledno shvatas kao poligon za sadisticko izivljavanje i ponizavanje drugacijih, a sa takvim stanjem svesti tesko mozes da dokucis koliko je odvratno to sto radis.

Samo sam reagovala na tvoje ogavne optuzbe i molila te da me se kanis. Nista drugo. Uzvratio si sa jos bezobzirnijim uvredama da ja koristim kao argument nesrece svoje porodice. Sta bi uopste bili argumenti u ovoj raspravi i sta sam to 'argumentovala' i trazila od tebe osim da me ne vredjas i provociras na tako ruzan nacin?

Ti si provocirao licno mene pa sam i ja pomenula svoju licnu pricu da ti pojasnim koliko je te neukusno. Nije bilo rec ni o kakvoj argumentovanoj raspravi o zrtvama rata pa ne znam kako sam ja to onda koristila kao argument nesrece svoje porodice.Da li je postojao drugi nacin da ti objasnim da me vredja to sto ti napisao?
Mozda sam trebala da precutim nesto zarad tvojih kompleksa i frustracija jer tebe to zaboga dovodi do besa pa imas potrebu da cerecis one koji to slucajno pomenu?

Sta je to u mojim postovima govor mrznje? Po cemu si zakljucio da bih ja klala nekog? Odakle ti osnova za tako jezive optuzbe?

Ne volim da srecem tako bezobzirne ljude poput tebe bilo gde pa ni na forumu. Zato ga ovaj put definitivno napustam.

:bye:
Korisnikov avatar
By Srklet
jel ima negdje nekakav kurs ili workshop na kojem se uci kako izigravati zrtvu? pls, preporuci mi ga. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by smaug

Slika
Ala je matora, jebo je otac.
A i dalje aktivna u društveno - političkom životu.
To se u mom selu, kad neko tako dugo živi i aktivan je, kaže - Ni Bog je/ga neće.
:sarana:
Korisnikov avatar
By zelenabombonica

jel ima negdje nekakav kurs ili workshop na kojem se uci kako izigravati zrtvu? pls, preporuci mi ga. :)
Ne, ne mogu da ti to preporucim jer to ne postoji.

Ti napisa da sam ja koljac i da takvi poput tebe nikom nisu naudili. Malo ti fali da uputis najmonstrouznije moguce optuzbe osobama o kojima nista ne znas, ali decidirano tvrdis da takvi poput tebe ne bi ni mrava zgazili. I sto je zanimljivo taj ubilacki, koljacki nagon ne prepoznajes kod nekih koji kace tako neke svakojake slike i klipove,vec kod onih koji toboz neukusno pominju svoje porodicne zrtve na sta si ti, jelte, jako osetljiv.

Nisam kriva sto su moji bili zrtve, nisam duzna tebi da se izvinjavam zbog toga, niti da o tome sapucem ili da to krijem. Uputio si uvredu na licnoj osnovi i sta si ocekivao nego licnu pricu jer drugacije ne moze da ti se pojasni koliko si bio odvratan.

Mozda te ipak vise razbesnelo pitanje na koje nisi dao odgovor. Da li se superiorno osecas kad se izivljavas nad ljudima na forumu?

Sad nastavi da histerises i vredjas. Mozda ispadnem i masovni ubica na kraju.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by zelenabombonica

Ne, ne mogu da ti to preporucim jer to ne postoji.
znači tvoj je talent potpuno prirodan, bogomdan čak!
decidirano tvrdis da takvi poput tebe ne bi ni mrava zgazili
da. niti bi nekoga ubili zbog njihove nacionalnosti. niti bi dijelili zrtve na svoje i tudje. niti bi opravdavali zlocince, bilo cije i bilo koje vrste. prosto nevjerojatno, zar ne?! :lol:
I sto je zanimljivo taj ubilacki, koljacki nagon ne prepoznajes kod nekih koji kace tako neke svakojake slike i klipove,vec kod onih koji toboz neukusno pominju svoje porodicne zrtve na sta si ti, jelte, jako osetljiv.
kad mi citiras (ako nisi opet zauvijek otisla s foruma :lol: ) svoje postove u kojima izrazavas zgrazanje zbog toga sto se nakon mladicevog hapsenja samo prica o jagodama i ruskim klasicima, a ne o ljudima ciju je smrt naredio, onda slobodno prozivaj. odnosno, kad mi citiras JEDNU JEDINU stvar s ovog foruma koja pokazuje da si ustala u obranu bilo koga osim srba, onda slobodno prozivaj. jos krace: kad mi dokazes ljudskost, a ne samo srpstvo, onda slobodno prozivaj. :)
Mozda te ipak vise razbesnelo pitanje na koje nisi dao odgovor. Da li se superiorno osecas kad se izivljavas nad ljudima na forumu?
ne znam kako se ne bih osjećao superiorno u odnosu na nekoga tko dramatično najavi svoj vječni odlazak s foruma, i onda ne može izdržati ni četiri sata da ne replicira na jednu i pol rečenicu? :party:
osjećam se kao krokodil koji mirno pliva močvarom, bavi se svojim poslom, i onda netko dođe, otvori mu usta, legne na ralje i kada krokodil zagrize, počne opširno histerizirati što ga je krokodil ugrizao. :drama: tako da od mene mozes za svoje manipulacije dobiti samo krokodilske suze. ;)

no, zanimljivo je sto spominjes neodgovorena pitanja. sjećam se da sam ti postavio nekoliko u topicu o ratku mladiću, pa da odgovor dobio nisam. nije valjda da te je razljutilo pitanje: a zašto je država srbija toliko godina skrivala ratka mladića od suda? :trep:

on je pocinio 'kolosalan zlocin' (your words), pa kako se, s tim istančanim filingom žrtvoslovlja, osjecas u vezi toga što ga je srbija tolike godine skrivala od pravde? :trep:
Korisnikov avatar
By Stripi
Niste vi tu da postavljate pitanja a ona definitivno nije tu da daje odgovore, jel vam jasno?
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
@popeye

Sa ovog foruma cu otici tek kad zavrsim raspravu s tobom.

Ja ne znam kako te nije sramota.

Ja sam na svega nekoliko tema koje se ticu rata uzela ucesce reagujuci na najbezocnije lazi koje tebi nisu smetale (objasnila sam zasto sam pisala bas na tim temama), dok ti na ovom forumu izgleda godinama na bezbroj tema drobis jednu te istu pricu i ponavljas iste mantre o srpskim zlocinima, srpskom nacizmu i patoloskom odnosu prema srpstvu. Stvarno, kako ti ne dosadi vec jednom. I sada ja tebi treba da se pravdam zbog neceg. Ko si ti da ja tebi dokazujem bilo sta.
Treba da ti se pravdam i zbog onog sto jesam i zbog onog sto nisam pisala. Ja o svemu imam stav, a o cemu cu pisati moja stvar. Ne smatram se obaveznom da pisem na svakoj temi niti imam nameru da gradim forumsku karijeru i okupljam neke poltrone oko sebe. Zasto mislis da tebi neko treba da se pravda zbog svog nepisanja o necem, dok ti ne treba nikom da objasnjavas zasto nisi komentarisao nesto?
Puna su ti usta srpskog nacizma i srpskih zlocina, a kad neka hrvatska svinjarija dodje na red trudis si se iz petnih zila da opanjkas one koji pisu o tome. Evo secam se one teme o Azri Basic kad sam tek dosla na ovaj forum. Tvoj prvi post na toj temi je umesto zgrazavanja nad zlocinom, bilo provociranje mene zbog otvaranja teme. Sledeci tvoju logiku trebala bih sve koji na toj temi nisu osudili zlocin da svrstam u ljubitelje ratnih zlocinaca.

Ti u svakom slucaju mozes da se zavaravas da si savrsenstvo od osobe, ali bice da ta zabluda potice od toga sto te ne zanimaju osecanja ni misljenja drugih ljudi, a ne od toga sto si zaista savrsenstvo. Koliko si savrsen vidi se po tome koliko ti malo fali da nekoga svrstas u koljaca, nekog ko bi se izljubio sa ustasama, nekog ko je pun mrznje, nekog ko svoju rodbinu 'prostituise' ... Upucivanje tih jezivih optuzbi su tebi kao reci dobar dan.
Tvoje sadisticko izdrkavanje na ovom forumu nema veze samo sa mnom niti samo sa politikom.
Iz komentara osoba koje te opisuju na raznim temama vidi se koliko si energije utrosio u psiholosko sikaniranje ljudi i to zbog stvari koje te se savrseno ne ticu. Da si malo prijatniji covek shvatio bi koliko je to neukusno. Ali posto je tvom umu strana pomisao da tako uzvisena osoba poput tebe moze nekog uvrediti ili mu nanenti nepravdu, onda me ne cudi sto mislis da svako ko ukaze na tvoj bezobrazluk ima bogom dan talenat za izigravanje zrtve. Moze li tvoj savrseni um da pojmi da si ipak nekog uvredio?
Korisnikov avatar
By Stripi
Eto, šta sam rekao.
Fascinantno je to kako sama ne vidi da radi iste stvari koje drugima spočitava.
S jedne strane, poptpuno je irelevantno koliko je ljudi poginulo u Hrvatskoj ako nisu Srbi tokom svih akcija od početka rata.
S druge strane, kad su Srbi u pitanju u stanju, u stanju je da nabraja poimence.
I u redu, trebaju se znati žrtve, međutim, nekako kada dođe do nesrpskih žrtava oma uleti Jasenovac, ničim izazvan.
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
@stripi
Ja sam te vec molila da ne lazes kad su moji postovi u pitanju. I jos jednom te najljubaznije molim isto.
Jasenovac sam spomenula samo jednom kad je Mariska okacio slike klanja iz Jasenovca.
Neke od zlocina nad Srbima u Hrvatskoj sam nabrajala na temi o Gotovini i to nakon citanja tvoje jednostrane analize desavanja, a zatim i lazi 2kune.
Korisnikov avatar
By Stripi
ups, evo, dao sam ti još jedan razlog da živiš.
I pazi sad, mene proziva za laganje, ali je promptno skočila u obranu zbanang Kiborga jer eto on ne može, jadan, da mi odgovori . A nit ga ja zbanao, nit je on bio zbaniran kad sam mu pisao odgovor. Toliko o istinitosti.
Moja analiza nije bila jednostrana, čak dapače. Ako kažem da je rezultat "Oluje" manjak od 250 000 ljudi srpske nacionalnosti, onda to nije jednostrana analiza pa čak ni kad pogledamo ovakve snimke
''
(recimo, da postoji ovakva snimka gdje Rvati vježbaju evakuaciju tebi bi to bio dokaz da protjerivanja nije bilo, a takvih snimaka ima kol'ko voliš).

Ako kažem da Hrvatska na vrijeme nije riješila pitanja zločina u i poslije "Oluje" to također nije jednostrana analiza.
Ako kažem i to da je sramotno što se su se poslije "Oluje" palile srpske kuće pod motom "da se nemaju đe vratit" i opet nije jednostrana analiza.
Ali sve to, po tebi pada u vodu, kada kažem da vjerujem da sam Ante Gotovina nije kriv, nego su krivi oni koji su na vrijeme pobrisali artije u kojima su zapisane njihove uloge u svim zločinima.
Pada u vodu i moja višestranost ako kažem da same operacije "Bljesak" i "Oluja" nisu pale iznebuha nego su vjerojatno odraz stanja i svega onoga što su pobunjeni Srbi napravili tokom četiri godine.

''

Recimo, ovaj slunjski primjer je zgodan kao ilustracija, gdje "osloboditelji" točno znaju koja je "ustaška" kuća a koja nije pa selektivno pale. Ruše crkvu, kade se dimom i barutom, razmišljaju da pojebu babu (ali to je valjda zajebancija) i tako tome slično. Sve u ritmu narodnih kola uz zapaljene kuće. Ali ni to nema veze, jer ti lupaš dovstranu analizu pa nemaš vremena za to.

''
Još mi je bolji ovaj snimak kad dvojica ulaze kod Rastoka na slunjski most, bacaju kamerom pogled prema dole i govore "viđe dolje auto, ićemo u pljačku" a drugi odgovara "pa daa" kao da je to dio svakodnevnog zadatka. Bajdvej, Rastoke su stari, zaštićeni dio Slunja, turističko naselje.

A to je samo Slunj, ima toga koliko voliš, samo ti takve stvari ili gledaš ponosno, ili odbijaš da vidiš. Neki dan sam gledao privatnu srpsku snimku poptuno razrušenog Vukovara čitave tri godine nakon "oslobođenja", frajer si je to snimao da pokaže svojim prijateljima u Vojvodini. Em temljito rušenje, em temeljita snimka. Ali to je tebi irelevantno, ti si ipak objektivna.

Najednom, ti nalaziš podatke o svakoj granati ispaljenoj na "Krajinu", svakom ispucanom metku, ma nema papira koji ti nemaš. Samo ti, recimo, fale podaci o poginulim nesrbima, fale ti podaci o ukupnoj šteti u cijelom ratu koju je Hrvatska morala samo nadoknaditi, o kompletno srušenom Vukovaru koji je kao takav čekao mirnu reintegraciju pa da se počnu raščišćavati ruševine i počne graditi ispočetka. Sve to to nekako fali ali glavno da si ti ovdje udarila temelje pravde, objektivnosti i nepristranosti zbog koje bi se mnogi, mnogi!, trebali postidjeti. Ma svaka čast, ti si cico legenda i pol.
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
@Stripi

Ne znam hoce li sad osetljivi popeye pasti u nesvest posto mu jako smeta ekspolatisanje tudje nesrece i patnje.

Zlocine o kojima pises nisam negirala. Kad god ti se pomenu bilo kakve srpske zrtve uzvracas kontraoptuzbama.
Nas prvi sukob misljenja na ovom forumu je izbio onda kada si ti u tandemu sa 2kune na temi o Gotovini ulozio veliki napor u dokazivanje da je osoba koja je optuzena za zlocin protiv covecnosti sto je optuznica najteza posle genocida - potpuno nevina.
Razlika izmedju mene i tebe je sto ja nikakve haske optuzenike nisam branila niti negirala njihovu krivicu mada sam pisala o tome da svi ratni zlocini nisu procesirani u Hagu.
Jos jedan sukob misljenja sa tvojim pajtasem 2kune izbio je onda kad je 2kune tvrdio da nikakvog masakra vojnika u Sarajevu nije bilo.
Treci sukob sa tandemom popeye& 2kune je izbio na temi o Azri Basic koju je americka policija izrucila Sudu BiH zbog ratnih zlocina nad Srbima.Cim sam postavila tu temu popeye je poceo sa provokacijama.
Cetvrti sukob je onaj najnoviji oko Mariskinog nakaradnog tumacenja istorije i postavljanja ustaskih pesama sa youtube u cemu ti i popeye ne vidite niceg loseg pa ste i na toj temi provocirali mene.

E sad jos malo popajevih bisera cisto da se podsetimo kakav je mentalni sklop u pitanju:

Sa saljive teme "Zašto mi smrdi/miriše tamjan u haustoru?" koja nema nikakve veze sa politikom i gde su se svi uglavnom zezali :
mozda je to zapravo miris od 1992. mrtvih bosnjaka, koji su zakopani u podrumu tvoje zgrade u banja luci. ono, bivsi susjedi.

Sa teme "Zapalili mačku i snimali je dok trči i gori..." :
samo jos jedna posljedica srbijanske agresije na bosnu i hercegovinu.

Sa teme "o zlochincu i kriminalcu thaci-ju, trgovini organima i novim detaljima o tom":
tipični srpski pokušaj izjednačavanja krivnje.
Dakle, od strane osobe koja je u stanju ovako nesto da ispisuje ( sudeci po forumskom stazu to radi godinama) i koja je nasla vezu izmedju zlostavljanja macaka i srspke agresije ja sam optuzena da sam sklona klanju, eksploatisanju tudje nesrece i patnje, da sam "marinirana u mrznji"... :cupakosu:
Cekam optuzbu i da sam monstrum kakav nije rodjen.:D
Korisnikov avatar
By Stripi
sirota, zapravo si ti zaista jedina žrtva ovdje.
I objektivna.
I nepristrana.
I demokratična.
I istinoljubiva.
I čovjekoljubiva.

Ali do određene granice.
Jer zapravo su svi drugi krivi što ti upadaš u vatru.
Svi te izazivaju a jedino što ti želiš jest da iodeš odavdje. A oni (mi) nikako da prestanu sa izazivanjem i provokacijama na koje ti jednostavno moraš da odgovoriš. I uvijek po posljednji put. Ne mogu više ni sam pobrojati koliko si puta otišla.
A glede Gotovine, da, i dalje mogu tvrditi da on nije ušao nigdje i nije naredio pokolj od nekoliko tisuća ljudi kao što je to napravio general Mladić. Jer jednostavno nije. Njegova jedina krivica jest ta što Hrvatska nije na vrijeme raskrstila sa svojim zločinima pa su tražili neku krupniju ribu kako bi se "iskupila" za sve što je napravljeno. A nije se time iskupila, jer je trebala sama i prva pohvatati sve te zločince. Evo, Đuro Brodarac, trebalo im je 20 godina da ga uhapse. Dvadeset godina za ono što su svi znali! A takvih lokalnih šerifa ima koliko voliš, samo im valjda još niko nije poslao direktivu da to naprave. Mislili su da će žrtvujući Gotovinu sve riješiti pa im to nije uspjelo. Uostalom, proces još nije gotov pa ćemo vidjeti šta će se još tu izdogađati.
A sad, nadam se da ćeš mi odgovoriti i po pretpolsjednji put ponovo otići sa foruma. Tek toliko da nastaviš staru, dobru tradiciju.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mimo ove zanimljive rasprave, interesantan sam znati da li je njojzi pravo ime Smilja, ili Smiljana, pa je zovu kraće Smilja ?
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Originally posted by Stripi

sirota, zapravo si ti zaista jedina žrtva ovdje.
I objektivna.
I nepristrana.
I demokratična.
I istinoljubiva.
I čovjekoljubiva.
Pitaj ovog svog nepogresivog pajtasa popaja koji ni mrava ne bi zgazio mada godinama ljudima skace po glavi ovde da li je on jedini :

I objektivan
I nepristrasan.
I demokratican
I istinoljubiv.
I covjekoljubiv

I ima li iko u Srbiji (na ovom forumu sigurno nema) koji mu po plemenitim osobinama i covekoljublju moze parirati.

A glede Gotovine, da, i dalje mogu tvrditi da on nije ušao nigdje i nije naredio pokolj od nekoliko tisuća ljudi kao što je to napravio general Mladić. Jer jednostavno nije.
A ko ga je zaboga na toj temi uporedjivao sa Mladicem?
Korisnikov avatar
By smaug
Ja sam spremna i sledece da uradim...samo da bude.

:molise:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by zelenabombonica

Pitaj ovog svog nepogresivog pajtasa popaja koji ni mrava ne bi zgazio mada godinama ljudima skace po glavi ovde da li je on jedini :
Za razliku od tebe, ja nisam ničiji odvjetnik, pa čak ni popeyev. Niti je on moj pajdaš. U biti, po čemu je on moj pajdaš? Zato što trenutno živi u Zagrebu? Ili pretpostavljaš da je on Hrvat a zna se kako se mi Hrvati držimo u torovima? Nešto treće? Ne znam, navedi mi po čemu je on moj pajdaš?
No, koliko vidim, i ti si njemu ostala dužna neke odgovore pa bi bilo najbolje da vi to međusobno raščistite, šta kažeš?
I ima li iko u Srbiji (na ovom forumu sigurno nema) koji mu po plemenitim osobinama i covekoljublju moze parirati.
Kako ne? Pa eto, imaš ti.

A ko ga je zaboga na toj temi uporedjivao sa Mladicem?
Gotovinu ovdje nisam spomenuo ja, nego ti. Ti imaš potrebu da povlačiš sve rasprave u sve ostale rasprave.
Korisnikov avatar
By crni90
ma svaka joj cast
dabogda pozivela jos toliko :)
Korisnikov avatar
By zelenabombonica

da, jer ne prostituiram moje pretke po nekom forumu, poput tebe. pa ni rodbinu.

nasla si se tu prozivati ljude preko nesreca koje su se dogodila drugima, tako bešćutno, manipulatorski i sociopatski. to sto se nesto dogodilo tvojim precima u dr. svjetskom ratu ili tvojoj rodbini u raspadu jugoslavije je tragicno, a odvratno je kako to izvlacis za argument, kako nesrecu i patnju bezobrazno eksploatiras s ciljem da zacepis ljudima usta i uspostavis cenzuru po vlastitoj mjeri.

a kako te to cini savrsenim kandidatom za ljubav s neoustašama? pa oni se ponašaju isto. cijeli mindset i retorika su vam isti, samo što jedni umjesto 'srbi' govore 'hrvati'. ljudi s takvim stavovima su klali i 1941. i 1991., a ne ljudi sa stavovima poput mojih, that much is 4 sure. :)
Meni je tek sad definitivno jasno da si ti u citiranom postu savrseno opisao sam sebe i da svoj sopstveni mrak projektujes na drugog.

Samo si ti bio u stanju da napises ovo (tek jutros primetih i ostadoh zapanjena) :
NOŽ ŽICA SREBRENICA!
Nasladjujes se tim sramnim sloganom, a ponajvise tudjom sramotom koja ti pricinjava neizrecivo zadovoljstvo pa bi valjda bi najsretniji kad bismo svi to stavili kao potpis, dok nas ti sa nebeskih visina pravednika gledas kao moralne bednike. Sto su drugi crnji, to si ti belji. E to je ono pravo bescutno i manipulatorsko ekspoatisanje tudje patnje i nesrece, tako ogavno i jezivo, sve zarad svog manijakalnog narcizma i egomanije.
Nije cudno sto tako emocionalno i moralno osakacen mislis da u svakom pominjanju svoje ili porodicne nesrece ima samo zelje za eksploatisanjem iste.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!