Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Loni
Ja sam taj, koji na fejbuku ima bar 10-tak istaknutih feministkinja, koje mi redovno lajkuju statuse i s kojima se družim, u kojima se borim za ženska prava...
posto si se za gay prava vec izborio
jao Loni sto ti je dobar taj post, a sto ti se slaze uz oci, a ide ti i uz usi, a i otvara te u struku ... (to ja lajkujem tvoj post)
btw sta su to istaknute feministinje?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ to su one koje npr sa stanice vuku 3 kofera i jedva hodaju i kad ih muskarac pita "jel ti treba pomoc?" one krenu da ga gadjaju koferima i deru se "MOGU SAMA NISAM NESPOSOBNA"
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Tungi

Mislis o klozetarkama koje se ne snalaze u svetovnom okolisu pa su primorani da predju u crkvenu hijerarhiju da bi izrazili svoj "bioloski imperativ"?
uuu ovo ti je bas okrutno okarakterisano :lol:

Well, what so ever - yes.
No, polazim od toga da mladi gay ljudi odlaze na teoloski jer religija interesuje kao takva, a ne da bi se tamo pederisali u ormanu, jer je to tamo za njih skoro pa legitimno. Govorim o diverzitetima prirode gay ljudi,
neko bi u crkvu, neko u leder jebarnik, neko je baletan pa je balet religija kojoj se klanja...

Drugo, ako tako jeste kao sto kazes, onda mora da postoje spoljne, drustveno-socialne okolnosti koje teraju tu masu pedera da zele da postanu "crkveni ljudi". Govorim o crkvama sirom sveta, ne samo SPC.
Ne kazem da "nisu oni krivi jadni", vec da je to jedan, nazovi, fenomen koji postoji vec vekovima.

Drugo je to sto mi osudjujemo takvo ponosanje i "licemerstvo" i sto mozda zelimo da crkva uopste ne postoji.
U biti sve se svodi na to da li si "majka" ili si "maceha", ne samo ovoj pojavi u drustvu, vec i svim ostalim "negativnim" pojavama, te na taj nacin gradis svoj stav. Verujem da je to jedini pravi put ka istinskim promenama; strpljenje i razumevanje, pa tek onda osuda, a cilj nam je svima manje-vise isti.
Korisnikov avatar
By bothways
Mislim da ste previse okrutni prema Loniju.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Loni

Zbogom Baš Bleu i hvala ti za sve podmetačine, koji si mi nameštala ne bi li me ocrnila.
Međutim neće ti uspeti.
Ja NISAM podržavao silovatelje nikad (U jednoj temi rekao sam da nisam za njihovu doživotnu robiju ni seciranje organa, ali ne i za robiju manju od 6 godina (U Srbiji se izvlače samo za 2, ali kad se neko mrzi (kao što to Bas Bleu oseća prema meni, ne znam iz kog razloga onda su podmetačine jače od objektivnosti.

Ja sam taj, koji na fejbuku ima bar 10-tak istaknutih feministkinja, koje mi redovno lajkuju statuse i s kojima se družim, u kojima se borim za ženska prava i možeš ti ovde da se trudiš koliko god hoćeš da me omalovažiš, postaješ vrlo dosadna i napadna.
Ja sam taj, koji je ovu temu postavio s velikim gnušanjem.
I taj koji se gadi svega što je Kačavenda uradio (i pedofilije i seksa bez pristanka druge strane i bogatstva i crkvenog licemerstva) .

To naravno i sama znaš ali si sadistkinja, koja uživa da iznalazi žrtve i da ih ponižava uvaljujući im podmetačine.

...

Zato Adio!
apsolutno nemam problem da prodjemo kroz sve moje i tvoje postove i rascistimo to sa podmetanjem i ocrnjivanjem.
osim toga sve sto imam da kazem jeste da ne zaboravis ovde svoje reference iz opstanka i imaginary statistics for the (self-professedly) kind of heart and (provenly) slight of mind i nadam se da ces sa svim svojim istaknutim prijateljima i manje istaknutim charity cases zivetli happily ever after in facebook far far away.
adio kauboju!
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Anhedonie

^ to su one koje npr sa stanice vuku 3 kofera i jedva hodaju i kad ih muskarac pita "jel ti treba pomoc?" one krenu da ga gadjaju koferima i deru se "MOGU SAMA NISAM NESPOSOBNA"
:smeh:
Korisnikov avatar
By deran
mislim da je loni previše okrutan sam prema sebi...:srbin:
Korisnikov avatar
By west end
4NY K3Y napisao:
Veronauka u skolama?
profesor veronauke u arandjelovackoj osnovnoj skoli je predsednik snp -nasi 1389
Da li će Patrijarh primiti Bojana Jovanovića?

Slika

Bojan Jovanović, bivši sveštenik SPC, koji je raskrinako više pedofilskih skandala u koje je upleten episkop zvorničko-tuzlanski Vasilije Kačavenda, uputio je otvoreno pismo srpskom patrijarhu Irineju. U pismu Jovanović naglašava da je o Kačavendinim pedofilskim aktivnostima obavjestio više crkvenih organa, ali da niko nije reagovao.

»Ja sam spreman i umreti za istinu koje se svi plaše«, napisao je Jovanović, »I boriću se za pravedniji svet bez monstruma kao što je Vasilije Kačavenda. Bog mi je svedok i u njega se uzdam!«
Jovanović je u pismu patrijarhu napisao da se mnogo toga može poduzeti da se ovakve stvari ne ponavljaju:

»Ljubazno Vas molim da mi primite zajedno sa mojim advokatom g. Duškom Tomićem i majkom stradalog bogoslova Dragicom Jovičić, kako bi Vam predočili našu tužnu sudbinu.«, napisao je Jovanović.
Jovanović ističe da se patrijarhu Irineju pismenim putem obratio još prije godinu dana, ali da se pismo nekako »izgubilo« između prijavnice i kabineta, no da je, za sada, najbitnije da je patrijarh ipak odlučio da će ga primiti.
Jovanović ističe da će baš kao što je država Srbija potvrdila da je u »slučaju Pahomije« bilo dosta neregularnosti, uskoro početi da se odmotava klupko kada je riječ o episkopima mileševskom Filaretu i zvorničko-tuzlanskom Vasiliju.

Podsjetimo, patrijarh Irinej je prošle nedjelje služio arhijerejsku liturgiju u Eparhiji zvorničko-tuzlanskoj u kojoj mu je sasluživao Vasilije Kačavenda, a prisustovao predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik.

http://www.radiosarajevo.ba/novost/6552 ... Jovanovica
Korisnikov avatar
By barni011
gorilica napisao:Moj poslednji, bivsi decko je bio 9 meseci iskusenik u jednom manastiru.
Imao redovan sex sa drugim iskusenikom tamo, ljubio se sa Igumanom, dobio poziv za sex od drugog, matorog svestenika, na fejsu je u kontaktu sa jos 30-40 gay ili bisex svestenika. Razmenjuju ljubavnu poeziju, zovu jedni druge u goste, obecavaju brda i doline ukoliko neko predje iz jednog u drugi manastir... Preko njegovog profila sam saznao i da je jedan lik sa kojim vec godinama upraznjavam sex takodje katolicki svestenik...
Na privatnim sedeljkama se trandziraju, izigravajuci Cecu, Seku, Karleusu...
Medju sobom prezrivo govore o ljudima iz nizeg staleza, ismevaju zilotkinje
i slabo obrazovanije ljude...
LM, toliko sam se toga naslusao da mi se crkva ogadila za sva vremena.
A jesi li nesto od toga video, imas bilo kakav dokaz, ili svi treba da verujemo kao ti tvom bivsem decku koji se overio sa celim manastirom?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!