Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by svejednohaug.
Ma blah.
Sad kao ne treba se cudim & zgrozim ako je neko ubio i/ili osakatio jednog coveka jer ih je Dzingis Kan npr. pobio milion?
..
Glupost.
..
Devojka je debil.
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
za nju samo zatvor ili debela novcana kazna da se opameti...
Originally posted by Hans_87ili sto bi rekla majka JK "previse too much"
Dobro, morate li još i Jesenjina na sve ovo? Mnogo je...![]()
Originally posted by ReiSve savrsheno recheno! Rei I
Mislim da se ne radi o zgrazavanju nad sudbinom kucica nego nad devojcicom i njenim ponasanjem. Istina, nase bake su to isto radile, i istina zivotinje se muce da bi smo mi imali mesa da jedemo, ali to se ne radi sa ovakvom radoscu i zlobom. A i ako se radi onda su ti koji to rade malo poremeceni. Tako da, ne radi se o kucicima nego o kucki.Ali nisam pogledao video... ne zelim.
Originally posted by Popeyeznachi, baka je kriva i taj mentalitet naroda ex-Yu gdje se eto tako rutinski mogu ubijati zivotinjice (bile bolesne ili ne) ni ne razmishljajuci da ih mozda onda valja predati nekom drushtvu za staranje o zivotinjama (poput Humane Society- ali kad bi vec toga bilo u zemljama ex-Yu)......
sapunica se nastavlja:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/djev ... 10057.aspx
Originally posted by Popeyeactually, prochitavshi nastavak priche- baku, ne nuzno tu djevojchicu.
jel se ti zajebavas? ti bi fakat doista realno bez dvojbe sto posto ako bi imao priliku bacio doticnu djevojku na sred okeana?![]()
šuplja priča u tri pm.
Originally posted by Vetur úlfurA Japan, koji je bio gađan tim bombama osvojio je pre toga pola Kine, celu Koreju i Filipine.
Ovo je stvarno odvratno, ali realno postoje i odvratnije stvari.
Amerika je pobila 150.000 - 250.000 ljudi atomskim bomaba.
Zamisli deset ljudi kako im se tela polako ugljenisu od toplote dok su zivi i svesni toga, ili ne stignu da se ugljenisu do kraja, vec do nekog nivoa. Onda tu prodje udarni talas koji ih raznese kao balone.
Zamisli cetvrt miliona ljudi.
A nisam video temu zgrazavanja nad time.
Originally posted by TungiMediji su te navikli da se tako ponašaš...
Zasto me ovakve stvari ne potresaju niti iznenadjuju vise:hamlet:
Originally posted by CokoladnaBananica
lijepo je rekla Isidora da ljudi koji nemaju para za psihologa idu na forume.
Originally posted by HARPekšli, baš obratno. mediji te nauče da se zgražaš.
Originally posted by TungiMediji su te navikli da se tako ponašaš...
Zasto me ovakve stvari ne potresaju niti iznenadjuju vise:hamlet:
Originally posted by walt333i meni je muka od ovog onanisanog filozofiranja koje se izrodilo u temi koja je zalosna per se, koje je dovelo da ova no-brainer tema bude razvuchena na 3 strane i broji......
Blago nama I majcici Srbiji, ovde sve majka Tereza do majke Tereze.
Ne mogu da opisem koliko mi je muka od ove teme. Kda citam ove postove imam osecaj kao da zivi u nekom Diznijevom crtanom filmu.
Originally posted by walt333ovaj, ako ovo i mene ukljuchuje- nit' imam skupu odecu, nit'sam letovao, nit' partujem nit' se zadovoljavam hedonistichki, a imam kucu (dakle, kucu s "c" tj. psa zenku, ne mislim ovde na kucu kao kucu- stambeni prostor
Interesuje me samo jedno.
Koliko je vas koji tako sazaljivo lamentirate nad ovim kucama spremno da se odrekne svoje skupe odece, svog letovanja, cigara, izlazaka i ostalih zadovoljstva i da te pare utrosi tako sto cete dati u humanitarne svrhe, da se otvore azili za zivotinje, prihvatilista, narodne kuhinje, domovi za skitnice? Ajd dizite ruke. Samo umete da zalite I da kukate.
Originally posted by walt333izvini, slabo ti je poredjenje izmedju babe (chuj, babe) skitnice na jednoj strani i nemocnih, umiljatih domacih zivotinja koje su iskljuchivo prepushtene ljudskoj milosti i nemilosti, na drugoj. jer, ljudske skitnice i beskucnike ce/bi ljudsko drushtvo (trebalo) pomoci/da pomogne, a domace zivotinje ne mogu pomoci jedni drugima u sklopu nekog zivotinjskog drushtva (bar da mogu) vec- opet zavise o ljudskom drushtvu.
Da li kada vidite babu skinicu na ulicu ili neko lunjaru od kuceta odvedete kuci nahranite, okupate, ponudite smestaj? Sve se bojim da to radite.
Originally posted by walt333mislim da sam ti odgovorio iznad.
U cemu ste vi onda bolji od te devojcice? U tome sto umesto utopljavanjem kucica sa osmehom te ljude ili zivotinje ubijate time sto diskretno okrecete glavu na drugu stranu.
Originally posted by walt333mislim da je Loni fino elaborirao kako koristiti zivotinje za ishranu, koristi..... ipak ima odredjenog rezona, a onako ih tretirati- nema.
A najhiticnije i najurnebesnije u ovoj temi mi je to sto joj zamerate sto se ona grohotom smeje. Bas mogu da i vas zamislim kako pravite tuzne face dok jedete pastetu ili dok placete za jadnom kravom zaklanom da biste vi nosily nove cipele. A da ne napominjem sminku, lekove, …
Originally posted by walt333slichno imam reci k'o shto rekoh za korishtenje zivotinja za ishranu, odevne materijale...... dakle, to ipak ima odredjenog rezona, a onako ih tretirati- nema. svakako, koristiti zivotinje za nuzno testiranje i ostale upotrebe od svrhe za medicinsku pomoc kako ljudskom tako i zivotinjskom "carstvu" je/treba opet (biti) regulisano stvarnim nuznim potrebama ljudi (i to je jeste zanimljiva, pa i kontroverzna, tema sama po sebi, ali je off u kontekstu ove teme!), a ne obeshcu ni pohlepom ni muchenjem.
Kada ste vec toliki ljubitelji zivotinja prijavite se sami da se na vama testiraju nove lekovi protiv gripa ili epilepsije. Da li ste svesni u kojim bolovima te zivotinje umiru?
Originally posted by walt333ti si ogorchen i malodushan. mogu i ja takav biti, ali to nije bash najbolji izbor kad se moze biti i racionalan. dakle, sve zavisi tu. ima nas koji smo radili/radimo/ce raditi i te stvari za koje se nekako ubedjen da nema teorije da smo/cemo radili/mo/ti. morash biti malo vishe oprezan kako pristupah prema ljudima. dozvoli da nije sve tako crno-belo.
Vecina vas ce samo da se sazali nad mrtvim kucicama, smrznutim skitnicama I napustenoj deci a koliko ce od vas da pomogne ili da pokusa to da spreci? Naravno sazaljenje vas nista ne kosta a i najlakse je.
Ljudi su samo govna koji gledaju samo sebe, sto pre skapirate to bolje. I ja sam govno a vi?
Originally posted by walt333pa, da ne poznam potrebu dotichnog da shokira gorchinom ekscentrichnosti i egzibicije, josh bih i poverovao da mu je onaj post neka poenta.
P.S. Veliki like za Dusanov post o markiz de Sadu. Potpuno pogodjena poenta.
Originally posted by Dušan MaljkovićNadam se da će to isto neko i čoveku raditi, uskoro, pre nego li uništimo sami sebe, ili već neka kometa...
Čovek, kao najviša vrsta, ima pravo da sa nižima radi šta mu se prohte i da nikom za to ne odgovara, ni svojoj svaseti, ni dežurnim moralistima.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!