Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
bla bla truć truć.

hm, moram vidjeti ima li na ovom forumu ignore opcija... :hmm:
Korisnikov avatar
By walt333
Jos jedna R. I. P. tema. :roll:

R. I. P. za kuce:andjelak:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ma da, Deda Mraz, baca ih sa zadovoljstvom, to samo slepac ne vidi....

za nju samo zatvor ili debela novcana kazna da se opameti...

sto su ukinuli :giljotina:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by svejedno

Ma blah.

Sad kao ne treba se cudim & zgrozim ako je neko ubio i/ili osakatio jednog coveka jer ih je Dzingis Kan npr. pobio milion?

..

Glupost.

..

Devojka je debil.
haug.
By J...
Sad sam pogledala snimak, stvarno odvratno. A bas bi bio fazon da i nju na kraju neko uhvati i isto tako baci u tu reku da malo "pliva". Psihopata. :pljuje:

Originally posted by Sanja Steppenwolfin

za nju samo zatvor ili debela novcana kazna da se opameti...

Najbolja kazna bi bila da je neko, ako je to moguce, natera da place sto je to uradila i sto se smejala pri tome kao da baca kamenje a ne ziva bica. Da joj stvori osecaj krivice i kajanje. To bi jedina prava kazna bila a i pokusaj lecenja njenog nedostatka empatije.
By Hans
Dobro, morate li još i Jesenjina na sve ovo? Mnogo je... :(
By Hans
Što bi rekla JK na poslednjem urliku u 'Tihom ubici': Oooo-o-o-o-o-o--o-o-o-o-o-o-oo--o-o-o-o....:widerhall: :treseseekran: :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Rei

Mislim da se ne radi o zgrazavanju nad sudbinom kucica nego nad devojcicom i njenim ponasanjem. Istina, nase bake su to isto radile, i istina zivotinje se muce da bi smo mi imali mesa da jedemo, ali to se ne radi sa ovakvom radoscu i zlobom. A i ako se radi onda su ti koji to rade malo poremeceni. Tako da, ne radi se o kucicima nego o kucki. :) Ali nisam pogledao video... ne zelim.
Sve savrsheno recheno! Rei I :love: you.

off, ne shvatam kako i ova no-brainer tema se pretvori od strane nekih u neka intrigantska-wannnabe-duboka-filozofija preseravanja.

dakle, kuchkica koja je ovo uradila je kriva. nisu krivi ljudi koji se iskreno (ako je iskreno!) zgrazaju, ma kolikogod da je kolektivistichki-ovo-ono, nad ovim njenim nedelima. end of discussion.

jedino-kazem, jedino- ako je ona ovo uradila s "eksperimentalnom" radoznaloshcu, tipa, samo da vidi da li mogu da plivaju pa ako ne mogu- da ih spasi da ne potonu, bih mogao da kazem- 'ajde nemojte toliko da ju napadate, ipak nije dozvolila da potonu, spasila ih je. medjutim, po svemu sudeci, to nazalost nije sluchaj, vec je sluchaj bash onaj najgori a to je da je ona ovo namerno radila bez ozbira da li ce ti kuchici potonuti i tako umreti. pa, ovu devojchicu onda treba isto ovako baciti malo u sred okeana da vidimo i mi da li ce potonuti ili zavrshiti rastrgana od ajkula ili nekako preziveti. eto, iz "eksperimentalne" radoznalosti, shta drugo.....
Korisnikov avatar
By Srklet
jel se ti zajebavas? ti bi fakat doista realno bez dvojbe sto posto ako bi imao priliku bacio doticnu djevojku na sred okeana? :trep:

šuplja priča u tri pm.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Popeye

sapunica se nastavlja:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/djev ... 10057.aspx
znachi, baka je kriva i taj mentalitet naroda ex-Yu gdje se eto tako rutinski mogu ubijati zivotinjice (bile bolesne ili ne) ni ne razmishljajuci da ih mozda onda valja predati nekom drushtvu za staranje o zivotinjama (poput Humane Society- ali kad bi vec toga bilo u zemljama ex-Yu)......

znachi, i antibiotic-ov post na ovu temu je bio on target.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Popeye

jel se ti zajebavas? ti bi fakat doista realno bez dvojbe sto posto ako bi imao priliku bacio doticnu djevojku na sred okeana? :trep:

šuplja priča u tri pm.
actually, prochitavshi nastavak priche- baku, ne nuzno tu djevojchicu.
yep, onakvi stariji ljudi u zemljama ex-Yu su izvorishte problema. nije ni chudo shto je omladina takva kakva je kad ih odgajaju i uche onakvi stariji skotovi.
Korisnikov avatar
By Mahoney
ODVRATNO!!!

nisam pogledao spot, niti bih, da mi neko plati!

jako sam osetljiv kad su psi u pitanju i ovu kurvu bih mogao golim rukama ubiti...

:kletva: :kletva: :kletva:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Vetur úlfur

Ovo je stvarno odvratno, ali realno postoje i odvratnije stvari.

Amerika je pobila 150.000 - 250.000 ljudi atomskim bomaba.

Zamisli deset ljudi kako im se tela polako ugljenisu od toplote dok su zivi i svesni toga, ili ne stignu da se ugljenisu do kraja, vec do nekog nivoa. Onda tu prodje udarni talas koji ih raznese kao balone.
Zamisli cetvrt miliona ljudi.

A nisam video temu zgrazavanja nad time.
A Japan, koji je bio gađan tim bombama osvojio je pre toga pola Kine, celu Koreju i Filipine.
Zločin Hitlerovih vojnika nije mogao da se meri sa japanskim fašistima.
Kinezima i Korejcima vađene su oči u logorima, creva...
Bombe i Hirošimi i Nagasakiju na žalost bile su jedini garant da je Japan potpuno oslabio i da nema više snage u nove napade.

Dakle ako ćemo da kritikujemo one, koji su tada ratovali protiv fašističkog Japana, onda ipak da spomenemo i tu drugu stranu.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Kao sledbenik Markiza de Sada i njegove etike dajem punu podršku devojci koja je našla užitak u bacanju kučića u reku. Čovek, kao najviša vrsta, ima pravo da sa nižima radi šta mu se prohte i da nikom za to ne odgovara, ni svojoj svaseti, ni dežurnim moralistima. I kao što lav ne žali kada jede antilopu koju prethodno raskomadao u strasti lova, tako ni čovek ne treba da se stidi da zadovoljenje traži u ekstazi smrti koju izaziva po prirodnom pravu kod ostalih živih bića. Ne čini li on krajnje svireposti svakog dana kada ubija životinje koje jede, kao što čitava priroda -- ta svirepa klanica i mesara -- čini, poštujući do tančina principe po kojima je sazdan sam život u univerzumu? "Više mesa u ishrani", lepo je govorio Niče.

Doduše, imam jednu zamerku -- bila je previše blaga prema kučićima. Da im je iskopala oči i prosula creva pre bacanja u hladne virove reke, i pri tome masturbirala, uradila bi pravu stvar. Ovako, nekako je mlaka i nekreativna. Dva munis, jedva prelazna ocena.
Korisnikov avatar
By Vel boy
tachno sam ochekivao ovakvu ekscentrichnu bombastichnost (najblaze recheno) od ovog iznad mene. :roll:
a zaboravio je pri tom da pravovaljano vrednuje ulogu glavnog mozga operacije- devojchicine bake....... :duh:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by HARP
Originally posted by Tungi

Zasto me ovakve stvari ne potresaju niti iznenadjuju vise:hamlet:
Mediji su te navikli da se tako ponašaš...
ekšli, baš obratno. mediji te nauče da se zgražaš.

ako te ovakve stvari ne iznenadjuju niti potresaju, onda si mnogo vise izbjegao utjecaju medija.
Korisnikov avatar
By walt333
Blago nama I majcici Srbiji, ovde sve majka Tereza do majke Tereze.

Ne mogu da opisem koliko mi je muka od ove teme. Kda citam ove postove imam osecaj kao da zivi u nekom Diznijevom crtanom filmu. Interesuje me samo jedno.

Koliko je vas koji tako sazaljivo lamentirate nad ovim kucama spremno da se odrekne svoje skupe odece, svog letovanja, cigara, izlazaka i ostalih zadovoljstva i da te pare utrosi tako sto cete dati u humanitarne svrhe, da se otvore azili za zivotinje, prihvatilista, narodne kuhinje, domovi za skitnice? Ajd dizite ruke. Samo umete da zalite I da kukate.

Da li kada vidite babu skinicu na ulicu ili neko lunjaru od kuceta odvedete kuci nahranite, okupate, ponudite smestaj? Sve se bojim da to radite. U cemu ste vi onda bolji od te devojcice? U tome sto umesto utopljavanjem kucica sa osmehom te ljude ili zivotinje ubijate time sto diskretno okrecete glavu na drugu stranu.

A najhiticnije i najurnebesnije u ovoj temi mi je to sto joj zamerate sto se ona grohotom smeje. Bas mogu da i vas zamislim kako pravite tuzne face dok jedete pastetu ili dok placete za jadnom kravom zaklanom da biste vi nosily nove cipele. A da ne napominjem sminku, lekove, … Kada ste vec toliki ljubitelji zivotinja prijavite se sami da se na vama testiraju nove lekovi protiv gripa ili epilepsije. Da li ste svesni u kojim bolovima te zivotinje umiru?

Vecina vas ce samo da se sazali nad mrtvim kucicama, smrznutim skitnicama I napustenoj deci a koliko ce od vas da pomogne ili da pokusa to da spreci? Naravno sazaljenje vas nista ne kosta a i najlakse je.

Ljudi su samo govna koji gledaju samo sebe, sto pre skapirate to bolje. I ja sam govno a vi?

P.S. Veliki like za Dusanov post o markiz de Sadu. Potpuno pogodjena poenta.
Korisnikov avatar
By walt333
U osnovi ovo me sve podseca na ono kada neka pop ili rok zvezda Madonna ili Majkl Dzekson, U2 ili ko god pricaju na koncertu o zastsiti prirode i kisnim sumama a samo za njihov koncert odnosno rasvetu, ozvucenje i slicna sranja potrosi se ogromna elektricna energija koja se dobija unistavanjem prirode. Mislim sta reci, urnebesno,

Prijatna vam pljeskavica, neko je ostao bez deteta zbog te pljeske, ne samo ta kerusa.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by walt333

Blago nama I majcici Srbiji, ovde sve majka Tereza do majke Tereze.

Ne mogu da opisem koliko mi je muka od ove teme. Kda citam ove postove imam osecaj kao da zivi u nekom Diznijevom crtanom filmu.
i meni je muka od ovog onanisanog filozofiranja koje se izrodilo u temi koja je zalosna per se, koje je dovelo da ova no-brainer tema bude razvuchena na 3 strane i broji......
dashta je nego zalosno shto i u ovakvoj temi neki osecaju potrebu da stalno pokazuju neku njihovu ekscentrichnost.

Interesuje me samo jedno.

Koliko je vas koji tako sazaljivo lamentirate nad ovim kucama spremno da se odrekne svoje skupe odece, svog letovanja, cigara, izlazaka i ostalih zadovoljstva i da te pare utrosi tako sto cete dati u humanitarne svrhe, da se otvore azili za zivotinje, prihvatilista, narodne kuhinje, domovi za skitnice? Ajd dizite ruke. Samo umete da zalite I da kukate.
ovaj, ako ovo i mene ukljuchuje- nit' imam skupu odecu, nit'sam letovao, nit' partujem nit' se zadovoljavam hedonistichki, a imam kucu (dakle, kucu s "c" tj. psa zenku, ne mislim ovde na kucu kao kucu- stambeni prostor :giggle: 'bem ove tastature......) koju zajedno s prijateljem tretiram k'o ljudsko bice tj. uredno odnosim na preglede u Humane Society (shto je odgovornost drushtva da ga ima, ako ga nema u vas ili u BiH) te lechim kad zatreba koristeci veterinarova uputstva. da ne mogu toliko, ne bih ni imao to kucno ljubimce.
pa, se valjda moze postaviti pitanje- zashto su onda uopshte ta baka i devojchica uopshte i imali te kuchice kad se nisu htele/mogle o njima starati kako treba?
Da li kada vidite babu skinicu na ulicu ili neko lunjaru od kuceta odvedete kuci nahranite, okupate, ponudite smestaj? Sve se bojim da to radite.
izvini, slabo ti je poredjenje izmedju babe (chuj, babe) skitnice na jednoj strani i nemocnih, umiljatih domacih zivotinja koje su iskljuchivo prepushtene ljudskoj milosti i nemilosti, na drugoj. jer, ljudske skitnice i beskucnike ce/bi ljudsko drushtvo (trebalo) pomoci/da pomogne, a domace zivotinje ne mogu pomoci jedni drugima u sklopu nekog zivotinjskog drushtva (bar da mogu) vec- opet zavise o ljudskom drushtvu.
poenta je upravo da samo zato shto zavise o ljudskom drushtvu, zivotinjice nisu niza bioloshka vrsta nad kojiom se treba i moze izivljavati (kako nam poruchi onaj chiju poentu podupiresh), vec je zlochin nad zivotinjama upravo toliko grozan jer zivotinjice- bash zavise o ljudima.
U cemu ste vi onda bolji od te devojcice? U tome sto umesto utopljavanjem kucica sa osmehom te ljude ili zivotinje ubijate time sto diskretno okrecete glavu na drugu stranu.
mislim da sam ti odgovorio iznad.
A najhiticnije i najurnebesnije u ovoj temi mi je to sto joj zamerate sto se ona grohotom smeje. Bas mogu da i vas zamislim kako pravite tuzne face dok jedete pastetu ili dok placete za jadnom kravom zaklanom da biste vi nosily nove cipele. A da ne napominjem sminku, lekove, …
mislim da je Loni fino elaborirao kako koristiti zivotinje za ishranu, koristi..... ipak ima odredjenog rezona, a onako ih tretirati- nema.
svakako, koristiti zivotinje za ishranu i ostale upotrebe je/treba opet (biti) regulisano stvarnim nuznim potrebama ljudi (i to je jeste zanimljiva, pa i kontroverzna, tema sama po sebi, ali je off u kontekstu ove teme!), a ne obeshcu ni pohlepom.
Kada ste vec toliki ljubitelji zivotinja prijavite se sami da se na vama testiraju nove lekovi protiv gripa ili epilepsije. Da li ste svesni u kojim bolovima te zivotinje umiru?
slichno imam reci k'o shto rekoh za korishtenje zivotinja za ishranu, odevne materijale...... dakle, to ipak ima odredjenog rezona, a onako ih tretirati- nema. svakako, koristiti zivotinje za nuzno testiranje i ostale upotrebe od svrhe za medicinsku pomoc kako ljudskom tako i zivotinjskom "carstvu" je/treba opet (biti) regulisano stvarnim nuznim potrebama ljudi (i to je jeste zanimljiva, pa i kontroverzna, tema sama po sebi, ali je off u kontekstu ove teme!), a ne obeshcu ni pohlepom ni muchenjem.

Vecina vas ce samo da se sazali nad mrtvim kucicama, smrznutim skitnicama I napustenoj deci a koliko ce od vas da pomogne ili da pokusa to da spreci? Naravno sazaljenje vas nista ne kosta a i najlakse je.

Ljudi su samo govna koji gledaju samo sebe, sto pre skapirate to bolje. I ja sam govno a vi?
ti si ogorchen i malodushan. mogu i ja takav biti, ali to nije bash najbolji izbor kad se moze biti i racionalan. dakle, sve zavisi tu. ima nas koji smo radili/radimo/ce raditi i te stvari za koje se nekako ubedjen da nema teorije da smo/cemo radili/mo/ti. morash biti malo vishe oprezan kako pristupah prema ljudima. dozvoli da nije sve tako crno-belo.
dalje, k'o shto rekoh- razlozi zashto ima beskucnika i smrznutih skitnica nisu bash ista stvar kao mrtve zivotinjice. ljudsko drushtvo ima/bi trebalo da ima zelju i moc da na obostrano zadovoljstvo reshi problem beskucnishtva (koje je opet kompleksan problem), a zivotinjice bash i nemaju ni tu moc (ni svest zelje). znachi, walt, malo razmisli dublje shta i kako sve izjednachavash.

P.S. Veliki like za Dusanov post o markiz de Sadu. Potpuno pogodjena poenta.
pa, da ne poznam potrebu dotichnog da shokira gorchinom ekscentrichnosti i egzibicije, josh bih i poverovao da mu je onaj post neka poenta. :giggle:
Korisnikov avatar
By Blady
Meni je ovaj waltov post, mislim da je preterao....
Israo se zestoko.
Korisnikov avatar
By Vel boy
yep.
ali u nadi da ce dozvoliti dublje razmishljanje o onom shto je napisao, oprosticu mu. :kiss:

p.s. meni stvarno jedino nije jasno kako se odredjeni forumashi vole da seru na zalosne teme (secam se, slichnu situaciju su stvarali u zalosnim temama o smrti nekih ljudi.....ne shvatam da, ako vec ne mogu ili nece da zale, kog djavola moraju da staju na zulj ljudskim osecajima zala za nechim, zbog necheg......). dobro, ako ne vole da "kukumavche" (kako kazu), kog djavola se onda prepiru s nama koji samo izrazimo potrebnu dozu zalosti te josh i damo neka mishljenja kao i konstatacije/uputstva za reshenja, KOLIKO MOZEMO, glede generatora tih zalosnih situacija.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:wow: walt...

ko li je tebe davio u reci kad si bio mali ili vukao za rep kad si imao 10 godina?

sorry ako tebe niko nije spasio, ali sve se da srediti :psiholog:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Dušan Maljković

Čovek, kao najviša vrsta, ima pravo da sa nižima radi šta mu se prohte i da nikom za to ne odgovara, ni svojoj svaseti, ni dežurnim moralistima.
Nadam se da će to isto neko i čoveku raditi, uskoro, pre nego li uništimo sami sebe, ili već neka kometa...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!