Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by svejednoUpravo tako!
Nekonkurentna cena je sama po sebi losa stvar. Vestacko odzavanje monopola.
...
Ako je neophodna za taj superiorni proces, onda opet imamo pitanje 'kapitalizma' i 'socijalne politike': zadrzati za sebe ili podeliti sa drugima.
Npr, integrisati sve firme koje bi propale, ne u tu koja poseduje tehnologiju, vec SA NJOM, u potuno novo preduzece koje bi bolje i sire koristilo pomenutu tehnologiju.
..
Znaci, opet, niko ne bi ostao 'glavni', monopolista i sl, razne firme i ljudi ne bi ostali bez posla i korisnost te tehnogije bi svakako bila uvecana, a to pitanje je po meni presudno.
...
Licno sam, jel, za drugu opciju.
..
Ponavljam - to je sve moguce samo sa zakonima (dogovorima, demokratskim, da Loni ne pomisli na drzavu) koji pre svega uzimaju u obzir socijalnu jednakost i zajednicke interese.
Originally posted by Nikolaj Berdjajev..
Osnovna protivrecnost moga misljenja o socijalnom zivotu povezana je kod mene sa spajanjem dvaju elemenata - aristokratskog shvatanja licnosti, slobode i stvaralastva, i socijalistickog zahteva za potvrdjivanjem dostojanstva svakog coveka, i poslednjeg medju ljudima, i obezbedjivanjem njegovog prava na zivot. To je, isto tako, sukob ljubavi prema visem svetu, prema uzvisenosti, i sazazljenje prema nizem svetu, prema svetu koji pati. To je vecita protivrecnost.
.....
Kada tiranija izjednacavanja vredja moje shvatanje dostojanstva licnosti, moju ljubav prema slobodi i stvaralastvu, ustajem protiv nje i spreman sam da u nepomirljivom obliku izrazim svoju pobunu.
Ali, kada zastitnici socijalne nejednakosti bestidno stite svoje privilegije, kada kapitalizam ugnjetava trudbenicke mase preobracujuci coveka u stvar, takodje se bunim.
I u jednom i u drugom slucaju odricem osnove savremenog sveta.
Originally posted by Leon Walras
Temelj slobodnog trzista je odbacivanje 'visih interesa' i okretanje licnim. Evolucija svesti to ne moze da promeni. Visi interesi guse licne, oni su sa njima u sukobu pri svim nivoima svesti. Osim ako ne postoji masa ljudi sa u potpunosti identicnim razmisljanjima i preferncijama, sto je i nemoguce i zaprepascujuce jezivo.
Evo i tehnicki zasto je nemoguce postojanje visih interesa: http://en.wikipedia.org/wiki/Arrow's_im ... ty_theorem
Druga stvar - nivo svesti, cija evolucija treba da donese saznanje o postojanju i pridrzavanje viseg interesa, je vec postojao medju malim africkim plemenima. I upravo - ona su milenijumima ostajala plemena, nisu napredovla ni u kom pogledu, dok nisu porobljena i unistena od strane onih superiornijih drustava koja su se pokretala na pohlepi kao osnovnoj ljudskoj motivaciji.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!