Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429722#p2429722]Denni85 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429693#p2429693]Dark Walker napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428253#p2428253]Denni85 napisao:[/url]Rusija je velika sila, koji ima i gasa i drugih energenata, i to treba postovati. A za ruskomrzce jedno pitanje - jel bi bilo bolje da docekujemo USA ratne zlocince, pocevsi od Busha I pa Klintona, pa Bush II sa sve onom mlohavom i debelom cionistickom kravom Madlen Albright??? Ili izraelske ratne zlocince?? No, thanks!
Šta, ti si neki gej - rusofil? Ne ide to brate zajedno. Prosto ne ide. To je paradoks. Ili si gej, ili si rusofil. Odluči se. :smeh:
Pa naravno, ako si gay onda treba bezuslovno podrzavati sve sto dolazi iz USA i EU, jer to je kao cool :D uzgred, najvise mrzim crno-beli pogled na svet, ima i drugih boja i pozicija ;)
Šala Deni, jebo ga ti!!! :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429627#p2429627]Denni85 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428414#p2428414]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428253#p2428253]Denni85 napisao:[/url]Rusija je velika sila, koji ima i gasa i drugih energenata, i to treba postovati. A za ruskomrzce jedno pitanje - jel bi bilo bolje da docekujemo USA ratne zlocince, pocevsi od Busha I pa Klintona, pa Bush II sa sve onom mlohavom i debelom cionistickom kravom Madlen Albright??? Ili izraelske ratne zlocince?? No, thanks!
:roll: tipichna bezobrazovsko-dverashka.... stereotipna retorika. i ti si meni pre par sedmica pocheo da pametujesh "a liku pod nickom Vel Boy i dalje nije jasno zasto smo mnogi od nas sa liberalno-demokratskim stavovima glasali za Nikolica, tacnije protiv Tadica " ................. sve ubrajajuci i sebe u neke "liberalno-demokratske stavove" (aha, mozda zhirinovskijeve.....)?
no, drago mi je da si Denni85 konachno otkrio svoje prave boje i potvrdio upravo ono shto sam i mislio za tebe a nadajuci se da sam greshio. ma, kakvi, opet nisam ni bio pogreshio......
pa ti si stvarno retard! U medjunarodnoj politici se saradjuje sa svakim gde se ima INTERESA, nema tu nikakve ljubavi i simpatija, samo INTERESI. Tako i u odnosima sa Rusijom, treba gledati da se izvuce neka korist za ovaj napaceni narod. Druga stvar je sto su neki toliko ostraceni, da misle da je cool biti servilan i dodvoravati se Amerikancima i poslusno ispunjavati njihove zelje.

P.S.
tek sada vidim da je ovo tema od pre dve godine, ja vec mislio da Putin i Medvedov dolaze u posetu Srbiji ^^

retarde glupi, nisam ja rusomrzac ni bush I-i ni II-i ni "ona mlohava i debela cionisticka krava Madlen Albright" (divan vokabular imash Denni85 poljubi te obradovic iz bezobraza) ni izraelski zlochinac (btw. shta ti definishesh kao izraelski, cionistichki zlochinci, mlohave debele cionistichke krave...... necu ni da te pitam), pa da meni objashnjavash kako ne treba biti protiv saradnje s Rusijom per se.
No, rezim i sistem u Rusiji koji je fuzija kgb-izma i ortodoksistichkog fundamentalizma NE VALJA i zato sam protiv povezivanja s takvima od Rusa. Smatram da je ruski narod znatno vishe od putin sistem/rezima. Da se Srbija povezuje s socijaldemokratskim Rusima (kolikogod "malo" da ih ima), bio bih svim srcem za to.

al' kome ja ovo objashnjavam, nekom ko trchi drugog da zove napaljenikom a toliko je sam napaljen da ni ne zna o chem je tema....... :zid:
- jel bi bilo bolje da docekujemo USA ratne zlocince, pocevsi od Busha I pa Klintona, pa Bush II sa sve onom mlohavom i debelom cionistickom kravom Madlen Albright???
AU JEBOTE!!!
Izgleda da je ovo je vojvoda lično iz Haga otvorio profil na forumu, pa nas sad prosvećuje! To je njegova retorika! :smeh:
pa, na to sam se i osvrnuo pa primih salve uvreda od autora.

i, shto je najsmeshnije, ja uopshte ne promovishem nekritichku amerofiliju, dobro je poznato i ovde na forumu da sam se suprotstavio i pojedinim nekritichkim amerofilima ovde, ali onaj Denni85-ov diskurs je tako tipichan i poznat. nije se mogao glumac "liberalnodemokratski Srbin" :pokazuje: tomavuchicevac s nikom Denni85 vishe suzdrzati da ne pokaze svoje prave boje.
da, ja sam liberalne orijentacije, protivim se svakom hegenmonizmu i posebno modernom kolonijalizmu koji sprovodi USA i Izrael a sve pod licemernom spikom "slobode, demokratije i ljudskih prava". A ta debela i mlohava jevrejka Albright je bila jedan od onih koji su bombradovali nasu zemlju, koji su odgovorni za smrt mnogobrojnih civila za vreme tog besomucnog izivljavanja i sada ti isti kao "ulazu" na Kosovu, svakome sa IQ vecom od telesne temperature je jasno o cemu se tu radi.
Putin - nije idealan, daleko od toga, ali je bolje i Putin nego neka pijandura kao Jeljcin na celu Rusije sa kojim su Amerikanci mogli da se igraju kako hoce, Putin je makar uveo red u zemlju i povratio dostojanstvo Rusiji.

A nadam se da ce se broj slobodnih zemalja sveta i dalje rasti, ne moraju svi da saginju kicmu i lizu guzice Americi i Izraelu, a ovi drugi neka se ne igraju pa napadnu Iran, jer ce to onda (konacno) biti njihov kraj, kraj drzave koja je uzrok mnogih sukoba u svetu zadnjih 60 godina.
Korisnikov avatar
By Stripi
pih.
Iako sam u načelu protiv bombardiranja zemalja i naroda u ime mira, pogotovo američkog načina sprovođenja mira, ta teza da će se Amerika zajebati ako napadne Iran se već provlačila prije nego je napala Irak.
Još uvijek postoje.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2431110#p2431110]Denni85 napisao:[/url]ja se iskreno nadam da Izrael vise nece postojati ili da ce u najmanju ruku platiti paprenu cenu za sve ono sto su radili od 1948. i jos uvek rade...kaze se ono "istorija je uciteljica zivota", ali ocito da Izraelci nisu nista od toga naucili
Nadam se da troluješ!
Korisnikov avatar
By Stripi
mislim da su ti nade pale u vodu.
Izgleda kao da ozbiljno misli.
Ok, nisam ni ja baš oduševljen svim akcijama Izraela, ali holokaust im daje moć svo vrijeme.
A nije da su sami željeli da ih se baci u logore i spali u pećima.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2430777#p2430777]Denni85 napisao:[/url]da, ja sam liberalne orijentacije, protivim se svakom hegenmonizmu i posebno modernom kolonijalizmu koji sprovodi USA i Izrael a sve pod licemernom spikom "slobode, demokratije i ljudskih prava". A ta debela i mlohava jevrejka Albright je bila jedan od onih koji su bombradovali nasu zemlju, koji su odgovorni za smrt mnogobrojnih civila za vreme tog besomucnog izivljavanja i sada ti isti kao "ulazu" na Kosovu, svakome sa IQ vecom od telesne temperature je jasno o cemu se tu radi.
Putin - nije idealan, daleko od toga, ali je bolje i Putin nego neka pijandura kao Jeljcin na celu Rusije sa kojim su Amerikanci mogli da se igraju kako hoce, Putin je makar uveo red u zemlju i povratio dostojanstvo Rusiji.

A nadam se da ce se broj slobodnih zemalja sveta i dalje rasti, ne moraju svi da saginju kicmu i lizu guzice Americi i Izraelu, a ovi drugi neka se ne igraju pa napadnu Iran, jer ce to onda (konacno) biti njihov kraj, kraj drzave koja je uzrok mnogih sukoba u svetu zadnjih 60 godina.
Democratic Party USA se je vecinom progresivno poboljshao i prochistio od spoljnopolitiichkih hohshtaplera tipa albright (koja ne igra nikakvu bitnu ulogu u DP-u vishe), wesley clark (koji je spao na nekakve idiotske show-ove koji ce biti ukinuti jer su nehumani).....
Administracija predsednika Obame, u poredjenju s prethodnim americhkim administracijama, je znatno manje takva amerohegemonistichka i kolonijalna.
Izrael nazalost ima desnicharski rezim Netanyahu-a i njegovih satelita, no nije celi Izrael takav. Koliko puta moram podsecati na Shalom Akhshav, JStreet, Hagit Ofran, New Israel Fund (sve su to pacifistichke jevrejske izraelske grupe koje se bore za two state solution, suzivot i toleranciju s susedima)? MIP Shimon Peres je takodje dobar i razuman chovek.

Rusija ima tragediju da je losheg Jeljcina (jer te kritike koje si rekao o njemu nazalost stoje) zamenio gori putin. Ta velika zemlja ima potencijala za bolje (i za sebe tj. svoje drushtvo i za medjunarodne odnose) ali putin to bolje sistematski gushi i ubija. Nema reda ni dostojanstva ako se totalitarno i jednoumno sprovodi i podilazi najneinteligentnijim i najnetolerantnijim od masa!

tvoj stereotipno negativan stav prema Americi i Izraelu je tipichan diskurs devedesetasha, Denni85. umesto toga, pametnije bi bilo povezati se s onim snagama u Americi i Izraelu koji upiru svim raspolozivim sredstvima da se izmeni tj. poboljsha spoljna politika koju kritikujesh.
znaci haos, anarhija, opsti lopovluk, nekoliko propasti bankarskog sistema, prazne prodavnice, glad...koja je bila za vreme Jeljcina je za tebe bolje (manje lose) nego ovo sada za vreme Putina kada se barem zna red, ljudi imaju za najosnovnije potrebe, a ko radi moze i da zaradi; Ljudska prava i to - cuj sta ima obican gradjanin od uopstenih "ljudskih prava i sloboda" i od cinjenice da moze da kaze sta hoce? Jel se ljudska prava mazu na hleb? Jel se od ljudskih prava moze napuniti frizider?

A ja se itekako povezujem sa ruskim momcina, eto na upravo zavrsenom letovanju sam upoznao dosta njih, svi kazu da je sada stanje mnogo bolje nego za vreme Jeljcina, a i sama cinjenica da oni sebi mogu da priuiste letovanje u Spaniji, govori da tamo nije uopste losa situacija.
Korisnikov avatar
By Herald
Rusi beze glavom bez obzira iz Rusije. Obicno mladi momci dodju u neku zabit u srbiji, oduseve se, dovedu devojku i prijatelje. Otuda kolonje rusa po srbiji. A ti si odusevio mladim momcima u rusiji, ne? :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2433373#p2433373]Denni85 napisao:[/url]znaci haos, anarhija, opsti lopovluk, nekoliko propasti bankarskog sistema, prazne prodavnice, glad...koja je bila za vreme Jeljcina je za tebe bolje (manje lose)
ne! vec se u ruskom sluchaju otishlo s ekonomski losheg na ljudskopravno gore a ni ekonomski nije bash s putinom stvoren toliki napredak da je istina shto reche, citiram
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2433373#p2433373]Denni85 napisao:[/url] nego ovo sada za vreme Putina kada se barem zna red, ljudi imaju za najosnovnije potrebe, a ko radi moze i da zaradi;
jer nije to bash tako uopshte ni pod putinom.
ja ne negiram da je Rusija donekle uznapredovala ekonomski od pochetka 2000-ih naovamo (da li je tu putinova vlast samo koincidencija ili ne, vrlo je dobro pitanje), ali preterujesh i preulepshavash s tim pohvalama putinovom rezimu pa i s te ekonomske strane. takodje, treba imati na umu da je jeljcinova vlast bila kada je Rusija prelazila u strahovitu tranziciju s jednog totalitarnog sistema u liberalnokapitalistichko shto je sigurno bio jak potres u svim sferama sistema i drushtva. no, slazem se da je jeljcinova vlast bila razocharala u ekonomskim stvarima a i u ljudskopravnim je slabo poznato da je bila bolja. no, to ne znachi da je putinov rezim i sistem uchinio da ko radi moze i da zaradi, nope, drushtvene nejednakosti i divlji oligoklerofashokapitalizam kgb-ovske provinijencije vrlo ochito nisu dali socijalnu pravdu.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2433373#p2433373]Denni85 napisao:[/url]
Ljudska prava i to - cuj sta ima obican gradjanin od uopstenih "ljudskih prava i sloboda" i od cinjenice da moze da kaze sta hoce? Jel se ljudska prava mazu na hleb? Jel se od ljudskih prava moze napuniti frizider?
osim shto pokazujesh elementarno nepoznavanje vaznosti ljudskih prava, ti ne razumesh da je najveci problem- aktivno gushenje i ugrozavanje ljudskih prava pod putinovim sistemom, a ne shta obichan gradjanin ima ili nema od ljudskih prava. niko od ljudskopravnih ljudi ne primorava ljude koji ne vrednuju ljudska prava da ljudska prava koncipiraju tako kao da im zivot i uspeh o njima ovisi, vec ljudskopravni ljudi samo traze da se poshtuje jednakopravnost ljudi kojima ljudska prava jesu bitna s onim ljudima kojima nisu bitna. odn. krace recheno, ljudskopravni ljudi ne namecu/emo aktivnu brigu za ljudska prava onim ljudima kojim je jedino bitno "chime namazati hleb i napuniti frizider", samo traze/imo da ne bude ni aktivnih suzbijanja ni gushenja ljudskih prava, a nazalost upravo to je ono shto putinov rezim i sistem rade.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2433486#p2433486]Denni85 napisao:[/url]ne, nego u Sitgesu (30km juzno od Barcelone) odakle sam se upravo vratio i kao sto rekoh upoznao nekoliko ruskoh gayeva sa kojima sam razmenjivao iskustva :cvet:
fino, ali, off, ja njushim mythe-a a.k.a. Nederlander-a, Daniel-a i kakve sve druge nikove je imao...., u Denni85-om.... :lol:
Ja stvarno ne znam sta si hteo da kazes gornjim postom to ti verovatno najbolje znas, verovatno si pomesao neke stvari.

Sada nazad na temu Putina, Jeljcina , cija je Rusija bolja i ljudskih prava. Ocigledno nam se razlikuju vrednosni sistemi i nacin razmisljanja, meni jesu vazna ljudska prava ali smatram da je na prvom mestu ekonomija i ono od cega se zivi. A tako manje-vise razmisljaju i u zemljama zapadne demokracije jer koliko kod neki rezimi bili nedemokratski (recimo oni u arapskim zemljama gde zene jos nemaju prava glasa), tim istim zapadnim demokratama ne smeta da imaju plodnu saradnju na ekonomskom polju, sto rece jedan politicki analiticar "dok je nafte i gasa, niko ne pita za ljudska prava". Tako i ja mislim da je na prvom mestu ekonomija i zivotni standard, a u principu u Rusiji ako ne preterujes u pljuvanju Putina, mozes da radis sta hoces. Jel to sasvim u redu - pa nije, ali ako vec znas kakva je situacija niko te ne tera da "lajes". Eto, to bi bilo to.
sigurno da je ochito da nam se razlikuju vrednosni sistemi i nachini razmishljanja. i to ne samo izmedju tebe i mene vec izmedju oportunista i ideoloshki konfuznih na jednoj strani i iskrenih socijaldemokrata i ideoloshki doslednih (ne i dogmatskih) na drugoj strani.
kao shto rekoh, ekonomija u Rusiji pod putinovim rezim-sistemom nije onakva uspeshna kako je prikazujesh.

ovako "A tako manje-vise razmisljaju i u zemljama zapadne demokracije jer koliko kod neki rezimi bili nedemokratski (recimo oni u arapskim zemljama gde zene jos nemaju prava glasa), tim istim zapadnim demokratama ne smeta da imaju plodnu saradnju na ekonomskom polju, sto rece jedan politicki analiticar "dok je nafte i gasa, niko ne pita za ljudska prava"."

- razmishljaju u zemljama zapadne demokraCije (cao, mythe :giggle: ) samo oligokorporacijski fashisti tzv. laissez-faire okrutnog kapitalizma, i s tim sigurno da imam/o ogroman, ogroman problem!

a necu ni da te pitam shta znachi "a u principu u Rusiji ako ne preterujes u pljuvanju Putina, mozes da radis sta hoces. Jel to sasvim u redu - pa nije, ali ako vec znas kakva je situacija niko te ne tera da "lajes"." ...........

eto to bi bilo to. :odbij:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!