Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by m..Da,da, da. Antoaneta je Majka Tereza za ovu vešticu.
OMFG! Pa to je bolje od onog famoznog jedenja kolaca.
Originally posted by RACABGZa sebe ne znam. Nije me nešto posebno ni briga.
gledam ove snimke i pitam se u kojoj meri sam ostao normalan posle svega sto nam se dogodilo.
Originally posted by RACABGjao bre, pa bilo je uzasno... meni je cale bio napolju, pa je slao neki novac, slao i odecu, polovnu uglavnom, al bilo je i nove, da nije bio tamo pocrkali bi od gladi.
gledam ove snimke i pitam se u kojoj meri sam ostao normalan posle svega sto nam se dogodilo.
na jednom od snimaka gore imbecil milosevic kaze " I DA SVA DECA SVETA BUDU RADOSNA KAO STO STE VI DANAS " zamislite koliko su ta deca sretna kada umesto crtaca gledaju izvestaje sa ratista nemaju cokoladu i nista vise od hleba i mleka.
ma jos neko da mi kaze da mu je bilo dobro pod milosevicem jos neko da mi kaze da kako je jeo vocne jogurte ........ obecavam da cu napraviti lazni profil muvacu ga dok ga ne navucem da se nadjemo u gradu a onda cu ga strpati na neuropsihijatriju ..... da se zna .
Originally posted by Marspa ti si ve skrenuo s pameti, prijatelju moj
Sad kad vidim ove snimke i setim se tog vremena - dodje mi da trenutno skrenem pameću.
Originally posted by mytheSve je ovo cijena tranzicije kroz koju prolaze sve zemlje. Ljudi se na neko vrijeme okreću samo sebi da bi priskrbili sve za što misle da su prije bili uskraćeni. U svakom slučaju, život bez sankcija, bez neprestane ratne opasnosti, život bez viza, život bez prijekih pogleda kad dođeš u stranu zemlju i predstaviš se otkud si je svakako vrijedniji od onog tamnog vremena.
pa u nekim stvarima je stvarno bilo bolje:
-cene prehrambenih proizvoda su bile jeftinije, struja, telefon i gas takodje,
-zdravstvena zastita je bila bolja (danas ljudima nece da pomognu na Odjelu Hitne ako ne plate unapred)
-nije bilo masovnih otpustanja, ljudi su primali plate, doduse male, ali se opet sa tim platama moglo preziveti jer su cene bile dosta jeftinije
-drustvena klima je nekako bila bolja, ljudi su bili solidarniji, humaniji a danas se svelo na golu trku za novcem, ljudi gaze preko leseva a povrsnost je postala cak drustvena vrednost
Originally posted by mythePreko ocene mog mentalnog stanja mogu da pređem (regulisano pravilnikom foruma) - ali ne dozvoljavam da me nazivaš prijateljem.
pa ti si ve skrenuo s pameti, prijatelju moj
Originally posted by mytheVidi ga ovaj opet sa tranzicijom.
Jednostavno, u svakoj tranziciji ima onih koji se nisu snasli pa tako je bilo u Srbiji.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!