Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by RACABGupravo tako, ta profesorka jos nije shvatila da su Tito i Sloba umrli i da su u medjuvremenu sistem vrednosti i pravila sluzbe promenjena. Svaki ucenik ima pravo da vidi ocene, njeno je da mu pokaze ocene i pruzi eventualno objasnjenja.
zbog cega su moje ocene u dnevniku tajna za mene ?
zbog cega je zabranjeno da ucenik ima uvid u dnevnik ?
da nije komunistickog izivljavanja nad decom i tajnosti velike crvene knjige ova bi proshla bez shamaranja.
i ko je njoj dao pravo da udari bilo koga .... ni svoje dete nesmes da bijes a kamoli tudje
ovakvim profesorima bi zabranio rad i oduzeo pravo da dobiju penziju.
Originally posted by mytheI zbog toga je OK što je dobila batina?Originally posted by RACABGupravo tako, ta profesorka jos nije shvatila da su Tito i Sloba umrli i da su u medjuvremenu sistem vrednosti i pravila sluzbe promenjena. Svaki ucenik ima pravo da vidi ocene, njeno je da mu pokaze ocene i pruzi eventualno objasnjenja.
zbog cega su moje ocene u dnevniku tajna za mene ?
zbog cega je zabranjeno da ucenik ima uvid u dnevnik ?
da nije komunistickog izivljavanja nad decom i tajnosti velike crvene knjige ova bi proshla bez shamaranja.
i ko je njoj dao pravo da udari bilo koga .... ni svoje dete nesmes da bijes a kamoli tudje
ovakvim profesorima bi zabranio rad i oduzeo pravo da dobiju penziju.
Slicno je i u ostalim profesijama - policajci, drzavnici cinovnici i sl....neka shvate da gradjani za njih placaju poreze i da su oni tu zbog gradjana a ne gradjani zbog njih
Originally posted by Wintervidi, drustvo se menja. Potpuno je tacno da se pre 20ak godina ovako nesto nije moglo ni zamisliti, ali sada je anno domini 2009
svi smo mi imali (ili imamo i dalje) profesore koje nismo voleli i koji nisu voleli nas.....ali se pre 15-ak godina ili pre 50 godina nije nešto poput ovog moglo i zamisliti....jednom rečju...ovo društvo ide u jednom jako negativnom pravcu...
Originally posted by Ulixotisla i ja da ispricam mojima....
Komentar mojih roditelja se može sumirati ovako:
a) Moj otac je zgranut činjenicom da je ta žena još uvek živa.
b) Smatra da je ona žena-kreten.
c) Smatra da bi tog klinca trebalo eutanazirati.
d) Moju mamu više ništa ne iznenađuje u Srbiji, pa ni ovo.
![]()
Originally posted by mythee vidis..moje iskustvo je potpuno drugacije...
vidi, drustvo se menja. Potpuno je tacno da se pre 20ak godina ovako nesto nije moglo ni zamisliti, ali sada je anno domini 2009...prosla su vremena "ozbiljnih, namrstenih profesora od kojih se djacima ledila krv u zilama", isto tako je i u drugim zanimanjima. Nema sanse da danas neko pravi autoritet sa vikom, drekom, namrstenim izrazom lica, danas najpre moras nekome pokazati postovanje i respectovati coveka (ucenika, radnika, studenta...), da bi i druga strana tebe postovala jer drugacije mozes samo lose da prodjes.
Vidis, ja sam sef odeljenja u jedno preduzetje gde 80% radnika cine stranci nezapadnog porekla (crnci, marokanci, turci...). Uopste ne nastupam autoratativno, nego prijateljski, respektujuci njihovu licnost i kao rezultat imam za to da i oni meni uzvracaju postovanjem, korektno rade posao, ostaju prekovremeno ako treba itd... Tako treba i profesori u skoli da rade, jer drugacije imace samo probleme![]()
Originally posted by ArmandOna je predavala hemiju i mom tati, on se sav prenerazio kad je čuo da je još živa. I sličan komentar je imao kao i ti, na njene učiteljske sposobnosti.
prof. Moshitj ili popularnije "Morkitza" je zhivi fosil... niti je znala ikada hemiju, niti je bila dobar predavach! Nju su davno trebali ukloniti sa tog radnog mesta..uostalom stara je bila pre 14-15 godina kada je moja sestra bila prva godina u pomenutoj shkoli.
Originally posted by Ulixajme, pa ta je stara 'k'o biblija"Originally posted by ArmandOna je predavala hemiju i mom tati, on se sav prenerazio kad je čuo da je još živa. I sličan komentar je imao kao i ti, na njene učiteljske sposobnosti.
prof. Moshitj ili popularnije "Morkitza" je zhivi fosil... niti je znala ikada hemiju, niti je bila dobar predavach! Nju su davno trebali ukloniti sa tog radnog mesta..uostalom stara je bila pre 14-15 godina kada je moja sestra bila prva godina u pomenutoj shkoli.
Originally posted by ArmandOvo nije tačno-možda ne može baš svaka osoba,ali ja sam imao profesora tih ili približnih godina koji su vrlo dobro komunicirali,dok su naprotiv mlađi hteli sa ispadnu baje/ribe...
Pade mi na pamet "generacijski sukob"..ministarstvo prosvete bi trebalo da smisli nachin da to reshi. Vrlo je jasno da zhena od 70 godina ne mozhe sa mladim ljudima komunicirati kao neko od 25-30![]()
Originally posted by mytheNećemo baš preterivati sad.Originally posted by Ulixajme, pa ta je stara 'k'o biblija"Originally posted by ArmandOna je predavala hemiju i mom tati, on se sav prenerazio kad je čuo da je još živa. I sličan komentar je imao kao i ti, na njene učiteljske sposobnosti.
![]()
Originally posted by mythe
Vidis, ja sam sef odeljenja u jedno preduzetje gde 80% radnika cine stranci nezapadnog porekla (crnci, marokanci, turci...). Uopste ne nastupam autoratativno, nego prijateljski, respektujuci njihovu licnost i kao rezultat imam za to da i oni meni uzvracaju postovanjem, korektno rade posao, ostaju prekovremeno ako treba itd... Tako treba i profesori u skoli da rade, jer drugacije imace samo probleme![]()
Originally posted by deranKada se neshto pomene kao pravilo, svaka iole razumna osoba tje znati da postoje izuzeci koji ga potvrdjuju.Originally posted by ArmandOvo nije tačno-možda ne može baš svaka osoba,ali ja sam imao profesora tih ili približnih godina koji su vrlo dobro komunicirali,dok su naprotiv mlađi hteli sa ispadnu baje/ribe...
Pade mi na pamet "generacijski sukob"..ministarstvo prosvete bi trebalo da smisli nachin da to reshi. Vrlo je jasno da zhena od 70 godina ne mozhe sa mladim ljudima komunicirati kao neko od 25-30![]()
![]()
Originally posted by deranBože, derane, zar ti niko još nije objasnio da su svi oni varvari, divljaci?Originally posted by mythe
Zašto je ovde naglašeno "crnci, marokanci, turci",i uopšte stranci-kakve to sad veze ima sa autoritetom![]()
Originally posted by deranzato sto oni imaju odredjena drugacija shvatanja i poglede nego Nemci ili zapadno allochtono stanovnistvo, u principu jako tesko priznaju neciji autoritet osim autoriteta njihovih starijih (otac kao kljucna figura i niko osim toga), vlada duh grupe i solidarnosti (ako dodjes u sukob sa jednim marokancem/turkom dolazis u sukob sa celom grupom, dok kod Nemaca to nije slucaj) itd...ima mnogo razlika, ali da bi se to razumeo trebalo bi par godina da zivis i radis ovdeOriginally posted by mythe
Zašto je ovde naglašeno "crnci, marokanci, turci",i uopšte stranci-kakve to sad veze ima sa autoritetom![]()
Originally posted by Armand
Kao shto je pravilo da na C-atomu ne biva vishe od jedne -OH grupe osim u sluchaju izuzet(a)ka,tako je i preveliki generacijski jaz prepreka maksimalno funkcionalnoj komunikaicji uchenik-profesor..osim u sluchaju izuzetaka (eto si naveo jedan)![]()
Originally posted by shutDakle, povlačim reč...Originally posted by jukielepe vesti
Anyway u poslednje vreme sam se prilično raspoložio u vezi decetako da sad kukam više po difoltu
:cheers:
Originally posted by ~anAMORphOsé~Ja imam strah od prosvete upravo zbog ovih stvari. Prosto ne bih znao kako da se postavim. Ali, to se valjda uci.
Ja ga ne poznajem
ali kako sam profesor vec tri godine
znam kako se radi sa 'slucajevima ovog tipa'
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!