Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Burak
Samo da nampomenem da ovdje postoji jedna laz - selo Ravno(veliko ustasko gnijezdo) nije napadnuto nego su hrvati koji su(bas se pitam kako) u tom selu imali ogromne zalihe oruzja poceli da prave sranja i gadjaju okolna sela.
Uostalom, postojala je SFR Jugoslavija kao drzava koju su hrvati i muslimani prvi poceli da napadaju i podrivaju! Srbi i crnogorci su u okviru JNA samo branili svoju drzavu(sto im je i obaveza) tako da optuzbe nisu na mjestu
Korisnikov avatar
By Stripi
Naravno,svi su nacinalisti,svi su fašisti i svi napadaju samo Srbe. Svi su ustaše, svi su mudžahedini a dobri Srbi samo išćeruju đavola iz njih, zapravo, oslobađaju ih njih samih. Tek, bilo selo Ravno ustaško ili ne ali svakako je prvo bilo sravnjeno sa zemljom.
A sad molim te, učini uslugu i sebi i drugima i prestani koristit tipkovnicu, jer i tako ponavljaš jedno te isto. Da je to nešto pametno što se ponavlja pa hajde de, ali zapravo je jadno i tupo.
Korisnikov avatar
By Vel boy
good Lord, ova tema sve sa offtopicima i dalje aktuelna.....

@erkondisn, mislim da je autor teme gori i od dodika

@autor teme & burak-BL, da je Jugoslavija (pa taman i SFRJ) bila bar poput EU-a, mozda se ne bi niko ni odvajao. ali, ochekivati da se zivi pod miloshevic -sheshelj tzv. Jugoslavijom, je ne samo idiotski vec i bezobrazno.

@Stripi, ni meni Stanimirovic nije narochito drag no ipak bolje je (a mozda bash i nije) da je u SDSS-u nego nekoj marticevskoj stranci

@burak-BL, tako su mogli i Hrvati reci da je Sijekovac bio chetnichko-shesheljevsko gnijezdo

i, dokle vi mislite da se ovako prepucavate.......
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa naravno da su mogli i vjeojatno i jesu. Isto ko što su im i Ahmići, sa svojih ciglih, sada većinom pokojnih, 136 stanovnika valjda bili teško mudžahedinsko uporište.

Stanimirović nije dobar nigdje, jer zahvaljujuć njegovoj prevrtljivoj političkoj prirodi danas umjesto SDPa imamo HDZ na vlasti :bljuv:
Korisnikov avatar
By Burak
...a ja cu i dalje da VOLIM svoj narod, svoju Srbiju(koje sam drzavljanin i koja je moja matica) i Republiku Srpsku koja je nastala kao plod teznje Srpskog naroda da se odvoji od vlasti iz Sarajeva kao i da se organizuje da se ne bi ponovio scenario iz 1941. i za koju su pali mnogi borci, moji bliznji..
Ipak, kod mene mjesta za mrznju i sovinizam nema. Moja pravoslavna dusa jednostavno ne zna da mrzi..
Korisnikov avatar
By Burak
Takodje, znam da ce sada zli jezici odmah poceti da citiraju moj predhodni post i traziti gramaticke greske, kao i tvrditi da je RS nastala na etnickom ciscenju itd, ali dobro... Ni na njih se ne ljutim - nisu oni krivi sto ih je neko pogresno informisao, vremenom ce se i oni osvijestiti..
By жњ
na ovu temu treba postaviti upozorenje

Slika
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by burak-BL
...a ja cu i dalje da VOLIM svoj narod, svoju Srbiju(koje sam drzavljanin i koja je moja matica) i Republiku Srpsku koja je nastala kao plod teznje Srpskog naroda da se odvoji od vlasti iz Sarajeva kao i da se organizuje da se ne bi ponovio scenario iz 1941. i za koju su pali mnogi borci, moji bliznji..
Ipak, kod mene mjesta za mrznju i sovinizam nema. Moja pravoslavna dusa jednostavno ne zna da mrzi..
Takodje, znam da ce sada zli jezici odmah poceti da citiraju moj predhodni post i traziti gramaticke greske, kao i tvrditi da je RS nastala na etnickom ciscenju itd, ali dobro... Ni na njih se ne ljutim - nisu oni krivi sto ih je neko pogresno informisao, vremenom ce se i oni osvijestiti..
Ovo treba uramiti :lol:

i onda još na to citirati жњ

Slika

You are full of crap :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
posebno na ove offtopike od strane burak-BL-a i autora teme treba staviti taj bullcrap.

p.s.
vidim da je bilo modovskih seckanja, which is fine, samo opet ne vidim gde se denu ti odsecheni repici.....
Korisnikov avatar
By muzika86
Treba na tome raditi da Republika Srpska bude sto jaca i uglednija, jer tako cemo ucvrstit nas stav i nasu perspektivu.
Imamo samo jednu Republiku Srpsku i kao takvu trebamo je cuvati i unapredjivati, jer ako necemo mi, nece niko drugi.
Korisnikov avatar
By Vel boy
:roll: .........i ma koga briga za Srbe u FBiH, za Srbe u Hrvatskoj, radimo sve e ne bi li njima bilo gore i teze tamo, mi cemo nash maksimalistichki pasjaluk da ishceramo do kraja a nek se Boshnjaci i Hrvati izzive nad Srbima u FBiH i Hrvatskoj....... bash lijepo :barf:

(ovo narochito vazi shto se tiche samovoljnog otcepljenja tog entiteta)
Korisnikov avatar
By Burak
E ovdje, se priznajem, slazem sa Velboy-em. Jbg, i Srbija i Republika Srpska ne rade dovoljno na poboljsanju uslova zivota Srbima van njihovih granica. Novim programom, vlada R.Srpske daje pomoc za pokretanje manjeg porodicnog biznisa Srbima povratnicima u FBIH sto je dobro, ali uvijek moze bolje..
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by жњ
na ovu temu treba postaviti upozorenje

Slika

ili razdeliti

Slika
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by Vel boy
:roll: .........i ma koga briga za Srbe u FBiH, za Srbe u Hrvatskoj, radimo sve e ne bi li njima bilo gore i teze tamo, mi cemo nash maksimalistichki pasjaluk da ishceramo do kraja a nek se Boshnjaci i Hrvati izzive nad Srbima u FBiH i Hrvatskoj....... bash lijepo :barf:

(ovo narochito vazi shto se tiche samovoljnog otcepljenja tog entiteta)
Znaci nedas ni napredak bilo kakav ako to ne pase tvojim malo out of touch with reality ultraliberalnim militantnim stavovima?

To sto je sacica Srba preostala u nekim dijelovima Federacije ne treba da koci ostalih 99% Srba da idu svojim pravcem i sebi obezbjedjuju bolje i sigurnije.
A ne vjerujem da se neki broj vraca u FBiH ili u HR, evo ih vecina je ovdje po Njemackoj, Americi, Austriji, Kanadi... itd itd
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by muzika86
Treba na tome raditi da Republika Srpska bude sto jaca i uglednija, jer tako cemo ucvrstit nas stav i nasu perspektivu.
Imamo samo jednu Republiku Srpsku i kao takvu trebamo je cuvati i unapredjivati, jer ako necemo mi, nece niko drugi.
A okle je ti to čuvaš? Iz Frankfurta na MajciA Najbolja mi je ta naša gastarbajterska deriščad i vikend/ferragosto ljubitelji (šovinisti/fašisti) svog komada zemlje (isključivo svog, tu drugih i drugačijih nikad nije ni bilo!). Pa onda dođu tu kad imaju praznike da nas koji tu živimo nauče kako bi trebalo voljet i čuvat svoju zemlju. A onda odmagle.
To je kao kada imate malu bebu i svatko, tko god dođe u goste je želi pridržati, želi se igrati sa njom dok god se ne rasplače ili posere, e onda je brže bolje vraća vama.
Korisnikov avatar
By Vel boy

Znaci nedas ni napredak bilo kakav ako to ne pase tvojim malo out of touch with reality ultraliberalnim militantnim stavovima?
nedam napredak, josh bilo kakav? :puzzled:
pa, napredak vama republikosrpskancima je bio Dayton-ski ugovor koji je sprechio invazije boshnjachko-hrvatske vojske '95-e kada vam je opstanak entiteta bio totalno ugrozen. Onda je Zapad njima rekao Ne i doshlo je do Dayton-a sve sa priznanjem tog, u BiH, diskriminativnog naziva Republika Srpska. Shta hocete vishe??
Zapravo, napredak bi bio kada bi se vash entitet bar preimenovao u neshto neutralnije npr. Krajishko-Istochni ili sl. To bi bila tek simbolichna koncesija i promjena imena vasheg entiteta u neutralnije ime zbog politichke korektnosti jer ni FBiH se ne zove "Federacija Boshnjachka i Hrvatska" niti bi trebala da se tako zove.

zashto su moji stavovi out of touch with reality ultraliberalni militantni ?? :wtf:
To sto je sacica Srba preostala u nekim dijelovima Federacije ne treba da koci ostalih 99% Srba da idu svojim pravcem i sebi obezbjedjuju bolje i sigurnije.
tipichno karadzicevski. josh kad bi brojevi i procenti bili korektni..... josh kad bi to "bolje i sigurnije" bilo bash tako....
mislish na dabicevski nachin "bolje i sigurnije"? :trep:
A ne vjerujem da se neki broj vraca u FBiH ili u HR, evo ih vecina je ovdje po Njemackoj, Americi, Austriji, Kanadi... itd itd
Poenta je: da kogod je voljan da se vrati, da to moze. Svakako to ide obostrano, to znachi da bi napredak upravo bio kada bi oba entiteta BiH se ponajvishe usredsredili na tome, a ne na spletkama i nastavljanju mrznje.
Korisnikov avatar
By Vel boy
E ovdje, se priznajem, slazem sa Velboy-em. Jbg, i Srbija i Republika Srpska ne rade dovoljno na poboljsanju uslova zivota Srbima van njihovih granica. Novim programom, vlada R.Srpske daje pomoc za pokretanje manjeg porodicnog biznisa Srbima povratnicima u FBIH sto je dobro, ali uvijek moze bolje..
Drago mi je da se oko ovoga slazesh samnom. Dakle, onda nece biti problema i da se povratnicima Boshnjacima i Hrvatima u vash entitet isto to omoguci? Nadam se da nece jer se i njihovi voljni i miroljubivi povratnici trebaju vratiti na sigurno i svoje, potpuno reciprochno kao i Srbi u entitet FBiH!
By Ulix
Originally posted by Stripi
A okle je ti to čuvaš? Iz Frankfurta na MajciA Najbolja mi je ta naša gastarbajterska deriščad i vikend/ferragosto ljubitelji (šovinisti/fašisti) svog komada zemlje (isključivo svog, tu drugih i drugačijih nikad nije ni bilo!). Pa onda dođu tu kad imaju praznike da nas koji tu živimo nauče kako bi trebalo voljet i čuvat svoju zemlju. A onda odmagle.
To je kao kada imate malu bebu i svatko, tko god dođe u goste je želi prisržati, želi se igrati sa njom dok god se ne rasplače ili posere, e onda je brže bolje vraća vama.
Bas tako. :kiss:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Vel boy

pa, napredak vama republikosrpskancima je bio Dayton-ski ugovor koji je sprechio invazije boshnjachko-hrvatske vojske '95-e kada vam je opstanak entiteta bio totalno ugrozen. Onda je Zapad njima rekao Ne i doshlo je do Dayton-a sve sa priznanjem tog, u BiH, diskriminativnog naziva Republika Srpska.
u entitetu R. Srpske ovaj dio nitko ne shvaca te se vrlo cesto pljuje po zapadu, koji im je i omogucio ovo sto imaju.
Korisnikov avatar
By Burak
Ako je R.Srpska diskriminirajuci naziv onda je i Hrvatska, Madjarska, Njemacka diskriminirajuci naziv.
Korisnikov avatar
By Vel boy
dragi, mijeshash drzavotvorne republike bivshe Jugoslavije (koje su starije, svidjalo se to meni, tebi ili bilo kome ili ne, i od Jugoslavije; uz to josh pominjesh i drzave van prostora ex-Yu :wtf: ) sa tek u devedesetim nastalim entitetima (sad josh necu ni da podsjecam kako su nastali ti entiteti.....) u BiH. e, sad Dayton-ski sporazum jeste uredio BiH kako je uredio no to ne znachi da nema ili ne moze biti Hrvata i Boshnjaka u entitetu RS kao i Srba u entitetu FBiH, kolikogod da su u manjini- to su ipak konstitutivni narodi i gradjani u cijeloj BiH dakle ukljuchujuci oba entiteta. Stoga, bar zbog njih/nas treba imati obzira u tom smislu da se bar ime entiteta (bilo kog) ne moze i ne treba nazivati jednonacionalno/dvonacionalno kada cijela BiH (u bilo kom entitetu) ima TRI konstitutivna naroda, a ne samo jedan ili samo dva. To ne mijenja chinjenice oko toga da je neki narod vecinski u tom nekom entitetu (bilo kom ili u nekom dijelu nekog entiteta npr. FBiH se dijeli na vecinski boshnjachki i na vecinski hrvatski dio) vec samo poshtuje minimum politichke korektnosti prema manjinskom konstitutivnom narodu/ima, bilo kom/jim u bilo kom entitetu ili u bilo kom dijelu bilo kog entiteta. Capisci?
Korisnikov avatar
By Burak
@velboj; Diskriminacija je diskriminacija. Ako su diskriminisani gradjani Republike Srpske onda su diskriminisani i gradjani ovih drzava. Je li onda uredu da se drzava naziva Hrvatska prema Srbima koji u njoj zive? _______
Korisnikov avatar
By Vel boy
Diskriminacija jeste diskriminacija, ali i chinjenice su chinjenice. a, chinjenice su da je Hrvatska (kao i ostale republike, sada, zemlje ex-Yu) drzavotvorni subjekat (i to josh stariji) bivshe Jugoslavije, a entitet RS je (kao i onaj drugi entitet) entitet nastao u ratu pa i etnichkom chishcenju (sve to nakon Zenevske Konvencije o ratovanju). Entiteti su dijelovi medjunarodno priznate drzave Bosne i Hercegovine kao drzavotvornog subjekta bivshe Jugoslavije, ravnopravnoj Hrvatskoj i Srbiji.
which part don't you still understand, I don't know.... A ovo shto ti prichash o Hrvatskoj se isto moze reci i za Srbiju i obrnuto (i to samo zatucani prgavci, bilo koje nacije, rade), stoga ne vidim koja ti je poenta sem ako nisi i ti jedan od njih zatucanih prgavaca..

zapravo, kad bih htio postavio bih ti pitanje: zar bi vrijedjalo vas republikosrpskance kada bi se bar ime tog vasheg entiteta promijenilo u neutralno geografsko ime, umjesto u iskljuchivo jednonacionalno kao shto je sada??
By Hans
Od vajkada postoji podela ljudi na dobre i loše. I da, čak i u Teheranu ima dobrih ljudi, zamislite!! Elem, personae poput Pavelića, Karadžića, Mladića i svih njima sličnih koji su se, svako prema svom nahođenju, borili za ''svoj narod'' su prema nekakvom uobičajenom sistemu vrednosti stoprocentno zlo protiv koga se valja boriti i koje valja suzbiti. Nekako sam oduvek mislio da oni koji veličaju takve i jesu takvi i ne rade to zbog svog naroda već je to klasičan poriv. Isto kao što mislim da je onaj koji voli mitove o Arkanu i Ceci njima blizak, samo se nije dovoljno...izrazio recimo. Srbi su samo imali loše stanje stvari jer su oduvek bili vojska za odbranu granica od Turaka te su tamo i završili kao tzv. nacionalne manjine. A odsustvo normalne nacionalne politike u Srba je već odavno na margini.
Korisnikov avatar
By muzika86
Jedino sto bi se trebalo pitati gradjane Republike Srpske je da li oni zele da opstanu unutar BiH.

Za promjenu naziva, to su samo snovi pojedinih. Isto kao sto su nam kao "promijenili" grb, koji je eto samo na oficijelnim ustanovama te nametnute drzave BiH, kada je svima iole poznato da je nas grb dvoglavi orao i nista drugo.
By Hans
Jedino sto bi se trebalo pitati gradjane Republike Srpske je da li oni zele da opstanu unutar BiH.

Za promjenu naziva, to su samo snovi pojedinih. Isto kao sto su nam kao "promijenili" grb, koji je eto samo na oficijelnim ustanovama te nametnute drzave BiH, kada je svima iole poznato da je nas grb dvoglavi orao i nista drugo.
Repubika Srpska je trebalo da pripadne Srbiji, ali je glavno pitanje bilo kako podeliti Sarajevo, jer nijedna strana nije zelela odustati od svog dela grada.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja sam za to da Bosna i Hercegovina oduzme dijelove susjednih Hrvatske i Srbije i pripoji ih sebi, jer je to jedini prirodni tok stvari. Živjela Bosna i Hercegovina, kome se ne sviđa u njoj nek ide di mu je bolje.
Korisnikov avatar
By EnRage
A da se napravi neki zid oko BiH i pusti njih tamo da se obracunaju, pa tko pobijedi, njegovo je :D

Salu na stranu, stvarno ne razumijem zasto bilo kome smeta BiH i zasto se nitko u toj zemlji ne bori za svoja prava unutar drzave, a ne da se samo slepa na svoje matice i trazi kojekakva izdvajanja, pripajanja i cjepanja...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!