selperedejze, jesi'l to ti?
Originally posted by Manon
Kada napises "ta osoba i ta grupa JE IZVRSILA GENOCID" to bi trebalo da znaci da postoji izvrsna sudska presuda koja nedvosmisleno potvrdjuje GENOCID kao kategoriju zlocina i njene izvrsioce. Gde je ta presuda???
Ako je nema, a nema je, onda se ti pozivas na politicki i medijski sud, koji je selektivan i daleko od pravde
bilo da li je eksplicite pomenuta rech genocid ili ne, poznato je za shta je optuznica i protiv mladica i karadzica.
Ako se pozivas na politicki i medijski sud
ne pozivam se na takve sudove.
Originally posted by Manononda proglasavanje osumnjicenih i optuzenih za bilo koja krivicna dela pre sudske presude takodje pretstavlja krivicno delo jer negira PRETPOSTAVKU NEVINOSTI, pa i ti cinis krivicno delo krsenja PRETPOSTAVKE NEVINOSTI

zabole me u ovom sluchaju. shta je? hocete li to tvoji shesheljevci i karadzicevci da me kaznite ovako nepocudnog??
Ona je u našem zakoniku sadržana u članu 3, koji kaze da niko ne moze, ni drzavni organi, ni sredstva javnog informisanja, ni javne licnosti, u svojim javnim izjavama o krivicnom postupku, da vredjaju pretpostavku nevinosti
kako je fino shtititi zlo i zle ljude, a dobre tretirati suprotno....
Originally posted by ManonKad napises da su genocid izvrsili
"karaddzicevci tj pripadnici sds"- to je bar 30 posto ljudi u Bih koji podrzavaju Karadzica i SDS
sve da su ti procenti i tachni, chiji je to problem i izbor? moj ili njihov? znachi treba ubiti glasnika (mene) jer se poruka ne svidja primaocu????
dakle, kada konstantno poput selperedejza ti proturash psihozu kako haashki sud krivi i sudi celom srpskom narodu, ja ti kazem da nije tako i odredim koga od Srba krivi i sudi, a koga od Srba ne, u chemu ti je problem??
Originally posted by Manonkad napises" shesheljevci tj. pripadnici i simpatizeri srs i miloshevicevci tj. pripadnici i simpatizeri ondashnjeg sps i jna" na koga se to zapravo odnosi?
"seseljevci" imaju podrsku trecine birackog tela u Srbiji.
sve da su ti procenti i tachni, chiji je to problem i izbor? moj ili njihov? znachi treba ubiti glasnika (mene) jer se poruka ne svidja primaocu????
dakle, kada konstantno poput selperedejza ti proturash psihozu kako haashki sud krivi i sudi celom srpskom narodu, ja ti kazem da nije tako i odredim koga od Srba krivi i sudi, a koga od Srba ne, u chemu ti je problem??
Originally posted by Manonkad Pripadnici bivse JNA i njihove porodice koje takodje prozivas za GENOCID nisu zanemarljiv procenat ljudi, a ni SPS i oni koji ih podrzavaju nisu se odrekli Milosevica
koji iskreno receno u HAGu borio (i to uspesno) protiv kolektivne krivice i nametanja odgovornosti celom srpskom narodu

to samo od tebe i to prvi put u zivotu chujem, stoga, mislim da lazesh.
miloshevic-sheshelj-karadzic bi bili najsretniji kada bi celi srpski narod odvukli za njima u pakao. kao shto su radili dok su politichki radili, radili su sve samo da shto vishe ugroze i oshtete one Srbe koji se nisu s njima slagali. sve masakre drugih naroda su naredjivali s narochitim ciljem da ekstremisti iz drugih naroda se osvete nad neduznim Srbima, koji su se suprotstavljali njima trojici, e ne bi li na taj nachin bar indirektno (kad vec ne mogu ih dokuchiti oni direktno) kaznili te nepocudne Srbe
Iz gore napisanog proizilazi da si ti optuzio i osudio za genocid ili pomaganje u genocidu ili odobravanje genocida vise od polovine srpskog naroda i da tema moze da se zatvori
p.s. ja sam zajedno s Wilhelminom ranije vec konstantovao da tema ne da moze vec treba da se zatvori.
bye i