Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Galadriel

Isuse, koliki li globalni godišnji profit ima ovo mentalno porobljavanje?
Pošto su registrrovani kao vjersko udruženje, ne plaćaju porez. To je isto kao da si pitala koji je profit prevoslavne ili katoličke crkve, samo što ti niko od njih neće prijetiti advokatima, ali sajentolozi hoće.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Pošto su registrrovani kao vjersko udruženje, ne plaćaju porez. To je isto kao da si pitala koji je profit prevoslavne ili katoličke crkve, samo što ti niko od njih neće prijetiti advokatima, ali sajentolozi hoće.
A koliki je prema tvojim procenama?
Korisnikov avatar
By Mage
Ako pola planete može da veruje u tamo nekog isusa, adama, muhameda i šta ja znam već i da ih niko ne naziva ludacima, onda i sajentolozi mogu da veruju u svoj bullshit.
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Mage

Ako pola planete može da veruje u tamo nekog isusa, adama, muhameda i šta ja znam već i da ih niko ne naziva ludacima, onda i sajentolozi mogu da veruju u svoj bullshit.
Careful! Ne poistovjećuj "stare religije" i sajentologiju. Imaš na http://www.xenu.net/ masu materijala.

Inače, sajentologija je opasna rabota. Psihološki, društveno, okultno i finasijski.

@Galadriel
Ne znam, zaista. Ali poznato je da su moćni, pogotovo u SAD, gdje sebi mogu kupiti vrhunske pravnike - a to mnogo košta.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by bern

Careful! Ne poistovjećuj "stare religije" i sajentologiju. Imaš na http://www.xenu.net/ masu materijala.

Evo čitam i ne vidim razliku između njih i bilo kojih drugih vernika. I jedni i drugi ispranih mozgova, zaluđeni i izmanipulisani :neznam:

Sve ono što su tu rekli za scientologiju, mogu slobodno da kažu i za hrišćanstvo, islam etc. Ali naravno da neće jer su stare religije jelte bogom date, a ove nove hoće samo da izmanipulišu ljude i uzmu im novac... Povraća mi se i od jednih i od drugih :barf:
Korisnikov avatar
By bern

Evo čitam i ne vidim razliku između njih i bilo kojih drugih vernika. I jedni i drugi ispranih mozgova, zaluđeni i izmanipulisani :neznam:
Nije isto. Ne mogu sad da povlačim paralele, ali to je nebo i zemlja. Religija je lijepa, sajentologija nije. Možeš biti vjernik a da ne uđeš u sveti hram i ne plaćaš - to za sajentologiju ne važi.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ ne baš to, ali postoji razlika. na primer, stepen lakoće napuštanja religije.

ja iščekujem krah sajentologije. i može biti uskuro. za koji dan izlazi knjiga Leah Remini, što će verujem doprineti gašenju ovog kulta.

edited, jer nisam obratila pažnju na sve što je napisano u postu iznad.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne poznajem nikog ko je u tome.
Video sam im centralu/hram spolja.
I čini mi se da im se selebriti baza baš osipa.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
propadaju!

trenutno im se najbolje kotira Laura Prepon, iz Orange is the New Black.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!