Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Galateja
Olja Bećković je novinarka koju izuzetno cenim. Ono što mi se dopada je profesionalnost, trajanje (Utisak nedelje postoji od 1991!), bistrina, provokativnost i nepristrasnost (onoliko koliko je moguće biti nepristrasan ili odglumiti je).
Originally posted by GalatejaVeoma mi je drago što je Olja Bećković opravdala moje poverenje.Originally posted by colonia_boyKao prvo treba krenuti od toga šta je za koga prostakluk, tačnije koliki je čiji prag tolerancije. Po mom mišljenju Olja jeste povremeno bezobrazna, ali ne i glupa i prosta.
zasto vam recimo smeta Tijaniceva glupost i bezobrazluk a Oljina ne???
Evo moje apologije:
1. Olja Bećković ima momrente kad i nije najpristojnija prema gledaocima i gostima, ali taj 'bezobrazluk' je funkcionalan, jer emisija tog tipa ne bi mogla opstati da svako drži slovo koliko mu volja. Ono što ne smemo zaboraviti, je da emisija ide uživo, nema dodatne montaže. Zamislite bilo kog drugog novinara u njenoj situaciji.
2. Nije neka mudrost dovesti u emisiju tri istomišljenika i onda ajd da se družimo. Olja se nije libila da poziva i sastavlja najrazličitije ljude. Sumnjam da bi još neki novinar imao hrabrosti da krajem februara tekuće godine, posle burnih događaja pozove dva teatralca i ljuta neprijatelja, Vučića i Čanka i da opet uspe da joj emisija ne ispadne cirkus.
3. Oljina emisija nije koncipirana u tapšačkom maniru, a to što pojedini političari na jednostavno pitanje budu smešni i nemaju adekvatan odgovor nije Oljin prostakluk, već njihova nekompetencija i sramota. Mnogi voditelji praktikuju da pre emisije kažu gostu koja će biti pitanja ili, što je još gore, da postavljaju uštogljena pitanja koja podilaze gostu.
4. Veoma važno: niko ne tera, ni gledaoce da zovu, ni goste da budu gosti i da 'trpe' taj bezobrazluk, ali mnogi se utrkuju da gostuju kod nje.
5. Aako uzmemo uslovno da je Olja prosta, njen prostakluk se razlikuje od Tijanićevog iz sledećih razloga:
a) Olja uspe da napravi gledanu i posećenu emisiju, a Tijanić ne ume ništa napraviti.
b) Tijanić je neotesan zbog same neotesanosti, za razliku od Olje koja pojedinom grubošću održava emisiju u životu. Zapravo, ona govori što se mnogi novinari libe, pogađa uvek neuralgične tačke.
c) Tijanić ne vodi lajv emisiju.
Originally posted by spliffSlazem se, Olja bi trebalo da pravi vise ovakvih emisija kao sto je bila ova poslednja
the best show
ever!!!
![]()
Originally posted by RuznaGlupaZla...Osim što ne zna pričati tečno, ne zna ni saslušati sagovornika, svako malo prekida ljude prije nego što završe odgovor.
"... a da li, da li, da li... nhmnhmnhm...da li Vi...nhm..."![]()
Originally posted by RuznaGlupaZla......tebi-meni nije...
Ma da, taman čovjek sluša šta ljudi odgovaraju a ona se ubaci u pola rečenice sa svojim zamuckivanjem i ispuštanjem nakaradnih glasova što nikako ne pristaje nekome ko se bavi takvim poslom. Isuviše je iritantno.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!