Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ne treba da se bodri, ako se već nema kuraži da se sprovodi, onda ne treba ni da se bodri. To je tako kukavički - bodriti iz svoje mišije rupe. Fuj. :down:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne verujem ja da će da ga procene kao kandidata za promenu pola. On naravno MISLI da je baš TO rešenje i izlaz iz problema.

Ja mislim da je spas za njega da se iseli negde i pocne novi život, običan život, anonimnost, posao koji bi mu povratio ljudsko dostojanstvo, neka gay friendly sredina... pa polako. Ovo bauljanje od Kursumlije PREKO emisije na tv DO vrha bolnice u Prokuplju... ne valja.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ to sto si naveo mu je, koliko se secam, gsa i ponudila, smestaj u bgu, neki poslic su mu nasli, itd, pod uslovom da ne daje izjave javnosti na svoju ruku. on je reko "ok" i onda otisao u prvu emisiju u koju je mogao, na sta mu je gsa rekla, "pa dobro, ajde, ako bas moras". i na kraju ih je skroz odbio zato sto nije zeleo da deli stan sa nekim (a taj neko mu nije uzimao kiriju).

senzacionalizam mu je u glavi i nista drugo. on ce se ubiti kada bude postao totalno nebitan za medije i kada prestanu o njemu da pisu.
Korisnikov avatar
By Mars
Dečko je GLUP i treba mu sredina gde će tom svojom glupoćom sebi da nanese najmanje moguće štete.

To sa Beogradom je propalo jer je on imao krajnje nenormalna očekivanja: da mu pomogne Jelena Karleuša. Da mu ona plaća stan, da ga ona kod sebe negde zaposli itd a on samo privremeno da bude u tom smeštaju koji je obezbedila GS. Kad se od toga ništa nije desilo, nastupilo je razočarenje i samodestrukcija u vidu emisija i najave biografije.

Ja više ne mislim da je željan pažnje po svaku cenu, jer eto vratio se u smrdljivu Kuršumliju i pokusao da nastavi kakav-takav zivot.

Zato mislim da je resenje da ode negde napolje, gde nece da bude selebriti, "Homoseksualac iz Kuršumlije".
Korisnikov avatar
By bern
ima li on neku dijagnozu? i zašto nema?
Korisnikov avatar
By Macan86
Meni sve što on radi zvuči kao poziv upomoć.Jeste da deluje ljigavo(i jeste) to na koje načine pokušava da privuče pažnju na sebe al baš to što je spreman na sve i malo,malo pa pokušava neko samoubistvo,samo da bude u centru pažnje je jako loš znak.Treba njemu stručna pomoć dok se stvarno ne bude ubijo i to slučajno,pokušavajući neko sledeće "samobistvo" zbog pažnje.
By Kragi
^
^
Molim??!! Nemas toleranciju i strpljenje za jednog Lava??? :smeh:

Evo vam npr. jedan iterviju sa njim pred pride. Sto se mene tice - odlicno. Steta sto to niko ovde nije procitao ili objavio. ;)
Zbog ovakvih stvari ima moje postovanje ma sta radio u svom zivotu i zajebite vise sa tim - on ipak nesto radi za zajednicu i kao takav. ;)

http://www.juznasrbija.info/drustvo/jav ... drice.html" target="_blank
Draga Galadriel, nekada je neophodno procitati makar pet, sest poslednjih postova na temi kako biste shvatili da se trenutno vodi diskusija bas u vezi onoga sto se zeleli da bude Vasa vest.
Sa druge steane gdin-a Radovica ima, osim u senzacionalistickim, u 'vestima' koje su krajnje edukativne i bave se lgbt populacijom uopste. Dobro, jes da je juzna pruga mnogima, pa i Vama pretpostavljam, neiteresantna u centralizovanoj Srbiji ali nije da su Blic i Kurir jedini mediji ovde. Uostalom u procenjivanju i ocenjivanju necijeg lika i dela vazno je sagledati sve segmente istih kako bi pristup bio sto realniji, ne? :smug:
Hvala Vam na Vasem izdvojenom vremenu.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2665096#p2665096]Kragi napisao:[/url]Draga Galadriel, nekada je neophodno procitati makar pet, sest poslednjih postova na temi kako biste shvatili da se trenutno vodi diskusija bas u vezi onoga sto se zeleli da bude Vasa vest.
Sa druge steane gdin-a Radovica ima, osim u senzacionalistickim, u 'vestima' koje su krajnje edukativne i bave se lgbt populacijom uopste. Dobro, jes da je juzna pruga mnogima, pa i Vama pretpostavljam, neiteresantna u centralizovanoj Srbiji ali nije da su Blic i Kurir jedini mediji ovde. Uostalom u procenjivanju i ocenjivanju necijeg lika i dela vazno je sagledati sve segmente istih kako bi pristup bio sto realniji, ne? :smug:
Hvala Vam na Vasem izdvojenom vremenu.

nem zivaca da citam :besimse:
Korisnikov avatar
By bern
ja vidim nekog kome treba pomoć, jer njegovo ponašanje iskače iz psihološkog profila opšte populacije. to je sigurnije nego nekog optužiti da je attention whore, dok se ne dokaže suprotno.
Korisnikov avatar
By Mars
tesko, vidis da sam hoce da ga ubije. kontam da je neko to hteo da uradi umesto njega, sigurno bi vec uradio.

kakav show od coveka ("Obratio se i Ministarstvu zdravlja")

Korisnikov avatar
By Stripi
Moram priznati da se počeo puno bolje oblačiti.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!