Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By AuroraDark
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629153#p2629153]antibiotic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629141#p2629141].:Q:. napisao:[/url]Slika
jebote
da, da.. apropo "tada se njen doprinos u nastanku krivičnog dela ogleda u nepromišljenom ponašanju (usamljenom kretanju mračnim ulicama, predgrađima...)"

Tačno se sećam moje matematičrke iz srednje koja se razbesnela i uživela u govor "Šta je tražila u parku tako kasno? Da se nije šetala ne bi bila silovana!!!"

Da tvoj embrion nije bio faličan, razvio bi ti se mozak pizda ti materina
Korisnikov avatar
By antibiotic
jooj simbola :lol: otkud ovo sranje?

ja samo cekam da se neko javi sa pricom kako je za poplave u istocnoj srbiji kriva zakazana parada i te price.
Nisam siguran dal je za ovde el za bozanstvenu komediju...al ovam mi tema bliža(a i nekako se te dve teme prepliću)
Moj burazer jutros,kad smo se prepucavali: "Tvoju dušu može da spasi samo udaja,al da te udamo za nekog pametnog da te svaki dan rastura od batina pa da te nauči gde ti je mesto..."
Da...moj rođeni burazer je to izjavio...Ali ok...Znam odakle to dolazi...On je oduvek bio nekako ljubomoran na mene(stalno strahuje od toga da nije bolji od mene...valjda zato što je mlađi,al ko će ga stvarno znati šta je u njegovoj glavi) i još kao klinac je imao neki kompleks niže vrednosti pa doživljava to kao kosmičku nepravdu što ja imam dominantniji karakter od njega...A i neki ludi pop mu je napunio glavu gluposima kako on izgleda kao slabić pored mene i da je to sramota što je kao primetio da mene više poštuju i cene roditelji nego njega iako bi on trebao da bude naslednik domaćinstva i takva sranja...Što uopšte nije tačno,jer naši uopšte ne favorizuju mene,samo nisu patriarhalno zatucani da tretiraju njega kao nekekvog prestolonaslednika...
Izgleda da moram ja da popričam s tim popom da vidim šta on ima on protiv mene.:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2656633#p2656633]antibiotic napisao:[/url]jooj simbola :lol: otkud ovo sranje?

ja samo cekam da se neko javi sa pricom kako je za poplave u istocnoj srbiji kriva zakazana parada i te price.
Ček' strpi se malo,biće i toga xD
mada nešto mi se ćini da će pomenitu pop iz mog gornjeg posta da okrivi ličmo mene za te poplave :kesa: ...nebitno što su poplave tamo oko Negotina...
Korisnikov avatar
By antibiotic
mozda hoce da mu dodjes na ispovest.

a sto se mladjeg brata tice, ti kao stariji si duzan da mu objasnis kako stvari stoje na ovom svetu,
da izbaci te gluposti iz glave (mada ovo za udaju mu nije losa, i za rasturanje... ali ne od batina,,well mozda malo)
Razumem, no problem.

Nisam znao gde ovo da postavim, ima veze sa temom.

Rekonstruise se "devojacki park" kod stare skupstine u kralja milana - prekoputa starog dvora.

Kad tamo...

Podize se spomencina caru Nikolaju II Romanovu.

Slika

I to bas onako sarmantno i diskretno.
Sve mi se cini da ovo ima veze sa najavom dolaska aktuelnog ruskog cara u Beograd. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Macan86
najstrašnije od svega je to što moji poznaju te ljude(Iz Salaša sam),a niko nije mogao ni da zamisli da bi se tako nešto desilo...
Ovaj moj kraj nije normalan!
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
A zasto ona ne bi preuzela njegove obaveze? #menemist
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zato sto ne bi trebalo da postoje obaveze zasnovane na polu
Korisnikov avatar
By antibiotic
poslednja recenica je takodje hit!
"Ovakav poklon dama ce uvek pamtiti".
Korisnikov avatar
By Hys.
^ obozavam taj tekst.

meni je prvo zapalo za oko "potpuni odmoru"

volela bih znati odakle su oba teksta
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!