Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Incest - da ili ne?

1. Protiv sam incesta
63
54%
2. Treba ga dozvoliti
32
28%
3. Neodlučan sam, ne zanima me...
21
18%
Korisnikov avatar
By bern
ne mogu da podvučem paralelu. možda mi fali teorijsko znanje, ili imam iracionalan otklon - ali ne mogu ih porediti po stepenu prihvatanja. ne vidim ih kao kompatibilne.

nemam problem da teoretišem o svemu, ali pošto incest vezujem za pedofiliju i genetske poremećaje tema mi brzo postane bespredmetna.
Korisnikov avatar
By Alejandro
Ja tebe razumem, nemoj me pogresno shvatiti, ali moras i ti da razumes nesto. -Na taj isti nacin nas posmatraju oni koji su za to da se ova nasa bolest treba iskoreniti sok terapijom, elektricnom stolicom, spaljivanjem i ne znam jos cime.

Ne mora to biti gest solidarnosti iz razumevanja, ja prvi na razumem tako nesto, ali to ne znaci da imam nesto protiv toga.
Ako to tebe ne kompromituje ni na koji nacin, zar zaista mozes da okrenes ljedja ljudima koji su u neku ruku slicni tebi?

Zar oni takodje nisu samo ljudi koji su svesno i bez prinude pristali na takav odnos, kojim te pritom ni na koji nacin ne ugrozava?
Korisnikov avatar
By bern
rasprava o incestu u kontekstu društvenog prihvatanja homoseksuanosti za moj pojam je suviše "postmodernistička". smatram i da je kontraproduktivna. ne bih se borio za prava incestuznih učesnika kod kojih je procenat "idealnih okolnosti" (punoljetstvo, saglasnost, itd.), vjerujem - izuzetno mali. igranje s vatrom.
By Kragi
Za, ukoliko se radi o odraslim osobama i ukoliko je dobrovoljan pod svim okolnostima.
Nije da mi se dopada, ali kontam da se ne bih mesao ukoliko 'bata i seka' zele da se jebu.
Njihova stvar.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ali ukoliko je bata gay, a izjašnjava se kao bisex, i pritom prećutno vara seku sa njihovim stricem - to bi bila katastrofa!!! Mućak od čoveka - da ne kaže seki!!!! :lol:

ont: kasnije, ne možem da mislim ozbiljno sada...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2396255#p2396255]Kragi napisao:[/url]Za, ukoliko se radi o odraslim osobama i ukoliko je dobrovoljan pod svim okolnostima.
Nije da mi se dopada, ali kontam da se ne bih mesao ukoliko 'bata i seka' zele da se jebu.
Njihova stvar.
I mene zabole sve dok ne zele potomstvo. Tu onda nastaje gadno. Ako se previse zavole napravice to stvorenje, bez obzira na to sto znaju kakvo sve dete moze da se rodi. i svesno ce ga oznaciti do kraja zivota, svesno ce unistiti zivot.
By Kragi
@synesthesia:

Vidi, meni uvek bude drago to sto kontas da te jebanje sa ozenjenima u diskreciji cini homofobom na kub, ma koliko tvoje oscilacije dupeta, za koje se da dobiti nobelova nagrada ukoliko se ustanovi amplituda, 'javno' govore da si peder.
Kad bi se u tvom mozgu pojavilo interesovanje za odredjeni vid odgovornosti i osecaj pripadnosti lgbt populaciji a ne samo zelja za primanjem sto veceg kurca mozda bi i smogao snage da za pocetak stavis prst na celo pre nego lubrikujes dupe.
Ovako, moze samo Kragi i njegov stav da ti bude kriv sto si picka a fakat je to lakse od ovog prvog jer ume da zaboli. ;)
E a kad te jednom budu prebili u gsp-u a ti svrati opet ovde i otvori temu kako se tvoja porodica, plave krvi, ne bi opterecivala jednim pederom i njegovim pronlemima a iole uticajni tata ne bi blamirao na poslu.
:bye:
By Kragi
a sto je bitno kad se ne odnosi na tebe? :lol:
Opusteno. ;)
Korisnikov avatar
By bas bleu
kapiram da kragi i synesthesia imaju dil da nadigraju vel boya i school bully.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2396320#p2396320]Kragi napisao:[/url]@synesthesia:

Vidi, meni uvek bude drago to sto kontas da te jebanje sa ozenjenima u diskreciji cini homofobom na kub, ma koliko tvoje oscilacije dupeta, za koje se da dobiti nobelova nagrada ukoliko se ustanovi amplituda, 'javno' govore da si peder.
Kad bi se u tvom mozgu pojavilo interesovanje za odredjeni vid odgovornosti i osecaj pripadnosti lgbt populaciji a ne samo zelja za primanjem sto veceg kurca mozda bi i smogao snage da za pocetak stavis prst na celo pre nego lubrikujes dupe.
Ovako, moze samo Kragi i njegov stav da ti bude kriv sto si picka a fakat je to lakse od ovog prvog jer ume da zaboli. ;)
E a kad te jednom budu prebili u gsp-u a ti svrati opet ovde i otvori temu kako se tvoja porodica, plave krvi, ne bi opterecivala jednim pederom i njegovim pronlemima a iole uticajni tata ne bi blamirao na poslu.
:bye:
Ohhh... vidi Kragija :)
(Ms. Bluestocking, pls write this down...)
Odakle toliki post ispade sad? :lol:
Hehe... ne znam odakle da krenem sa obuzdavanjem ove goropadi od posta, i da li uopšte da krenem.. Ali ajd hoću, ali samo neka uopštena mesta, koja se tiču stavova, jer nema svrhe ići u... sitna crevca.
Moj stav prema autovanju, i ova tema, nemaju nikakve veze. Moj teasing post je bio vezan za tvoj stav o "prevarama," koji je, koliko se ja sećam - univerzalan u osnosu na sexualnu opredeljenost. I verujem - vrstu parafilije.
Mmmm... da, moj stav o autovanju je za neku drugu temu, ovde ću samo reći da jesam autovan... i da se unapred izvinjavam ako to ne obuhvata ljude za koje je tebi bitno da im budeš autovan. :)
I to što koristiš moju GSP temu sa potpuno drugačijom poentom i smislom, je baš raspadiška fazon. :paki:
Oh, i da, ja inače retko kad dozvoljavam sebi slobodu, i uzimam zdravo za gotovo to što su ljudi na, npr. forumu, eto tu da bi pričali, u istom smo "drustvu," pa uglavnom odgovore na post koji ih se tiče (ili ne tiče :lol: ), izražavaju simpatije i antipatije, kako bih sudio o nekome, ili osuđivao nekoga, sa toliko... žara, i davao sebi toliko kredita za tako nešto. Što ne znači da nemam svoje mišljenje. I, the most important of all - samo retki bi bili zadovoljni onim što bih imao da kažem :) To zato što, generalno, niko ne voli da čuje istinu, ali i zato što je ona meni apsolutno prihvatljiva, ok i cool, pa ne vidim logičnu i opravdanu poentu izjašnjavanja nekog ko se naziva Synesthesia, na tu temu. I na način, na koji si ti napisao ovaj post.
Post ti je inače jako ružan, u emo smislu, sve pršti od basova i ljubičaste boje :shmi: , i da sam neko drugi, ili da se mi poznajemo - čak bi bio i uvredljiv.
Ovako, drago mi je da si napisao, jer volim flert :lepeza: a žao mi je što mi je šala propala... :sigh:

(Ms. Bluestocking, delete last sentence pls...)

:kragi:
By ...Sitnicava...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2396192#p2396192]bern napisao:[/url]ne mogu da podvučem paralelu. možda mi fali teorijsko znanje, ili imam iracionalan otklon - ali ne mogu ih porediti po stepenu prihvatanja. ne vidim ih kao kompatibilne.

nemam problem da teoretišem o svemu, ali pošto incest vezujem za pedofiliju i genetske poremećaje tema mi brzo postane bespredmetna.

Genetske poremećaje? Pedofiliju? Pa, ti nemaš pojma o incestu. :lol:

Nedostaje mi krpica, ona je bila neštedljiva kad su komentari o incestu u pitanju.

Nego, ako nisam indiskretna, može li korisnik koji je pisao o tome da je incest praksa njegove porodice da napiše nešto pobliže o tome?
By ...Sitnicava...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2396539#p2396539]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2396516#p2396516]...Sitnicava... napisao:[/url]

Genetske poremećaje? Pedofiliju? Pa, ti nemaš pojma o incestu. :lol:
da si mi mama to gore bi zvučalo kao crnohumorni vic.

kažem, JA povezujem sa tim. ti izloži drugačiju sliku.
Ti opet nisi spremio sobu? Dođi da mama kazni. :dude:

Izložih previše puta, a mrzi me sad da obradujem stalkere.
By Aven
Ljudska seksualnost je vrlo zanimljiva i nerijetko zajebana stvar. Nije mi nerazumljivo ni gadljivo kad se radi o bratu-sestri, bratu-bratu, sestri-sestri koji dobrovoljno stupaju u takav odnos. Valjda zato jer su to ravnopravni odnosi koji se razvijaju na približno istoj razini emocionalno-seksualne zrelosti.

Relacija roditelj-dijete mi je već odbojna jer mi je teško povjerovati da bi se takvo što dogodilo tek nakon djetetove zrelosti. Imam, možda predrasudu, da je gotovo bez iznimke riječ o manipulaciji roditelja nad (maloljetnim) djetetom. Roditeljsku ulogu poimam isključivo kao zaštitničko-odgojnu. Sve što odstupa od toga mi nije prihvatljivo.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ali je barem rentabilno, tako da bi trebao i to da uzmeš u obzir.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
između roditelja i dece i rođenih bratova i sestara mi je baš preko granice.
ovo ostalo kako ko želi, u suštini me zabole, no protivim se jedino zbog mogućeg defektnog potomstva, ali ni u to nisam dovoljno upućena da bih imala neki stav koji striktno zastupam

e, ako neko zna neki naučni članak o tome, bila bih zahvalna ako bi postavio da pročitam, nemam živaca više po guglu da tražim iglu u plastu sena sa tim člancima, a odavno me već to zanima
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e, i kako bi onda to išlo npr. brat i sestra imaju dete, bi detetu otac bio otac ili ujak? glupa sam malo

a i celokupno jebote sa tim rodovima, baš je nekako jako awkward.
konačan odgovor: okej mi je ako ne oni samo niti iko drugi ne zna da su u srodstvu :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
najgori vid incesta je kada ljudi zovu roditelje svojih partnera mama i tata. :tiha jeza:
Korisnikov avatar
By gossip
muvao sam se poduze vreme sa jednim likom koji mi se predstavio nadimkom(a ja sam mislio da mu je to ime) da bi se na kraju ispostavilo da se taj lik preziva isto kao i ja....ali se zove isto kao i moj cale...tako da je bilo poprilicno awkward....i muvanje je ubrzo prestalo...sada je taj lik u dugogodisnjoj vezi sa mojim super ortakom :setnja:

hm....pa meni je to licno degutantno...ali svako ima pravo da zivi kako zeli.... :lol: zvucim kao oni homofobi :lol:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!