[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2396320#p2396320]Kragi napisao:[/url]@synesthesia:
Vidi, meni uvek bude drago to sto kontas da te jebanje sa ozenjenima u diskreciji cini homofobom na kub, ma koliko tvoje oscilacije dupeta, za koje se da dobiti nobelova nagrada ukoliko se ustanovi amplituda, 'javno' govore da si peder.
Kad bi se u tvom mozgu pojavilo interesovanje za odredjeni vid odgovornosti i osecaj pripadnosti lgbt populaciji a ne samo zelja za primanjem sto veceg kurca mozda bi i smogao snage da za pocetak stavis prst na celo pre nego lubrikujes dupe.
Ovako, moze samo Kragi i njegov stav da ti bude kriv sto si picka a fakat je to lakse od ovog prvog jer ume da zaboli.
E a kad te jednom budu prebili u gsp-u a ti svrati opet ovde i otvori temu kako se tvoja porodica, plave krvi, ne bi opterecivala jednim pederom i njegovim pronlemima a iole uticajni tata ne bi blamirao na poslu.

Ohhh... vidi Kragija
(Ms. Bluestocking, pls write this down...)
Odakle toliki post ispade sad?

Hehe... ne znam odakle da krenem sa obuzdavanjem ove goropadi od posta, i da li uopšte da krenem.. Ali ajd hoću, ali samo neka uopštena mesta, koja se tiču stavova, jer nema svrhe ići u... sitna crevca.
Moj stav prema autovanju, i ova tema, nemaju nikakve veze. Moj teasing post je bio vezan za tvoj stav o "prevarama," koji je, koliko se ja sećam - univerzalan u osnosu na sexualnu opredeljenost. I verujem - vrstu parafilije.
Mmmm... da, moj stav o autovanju je za neku drugu temu, ovde ću samo reći da jesam autovan... i da se unapred izvinjavam ako to ne obuhvata ljude za koje je tebi bitno da im budeš autovan.

I to što koristiš moju GSP temu sa potpuno drugačijom poentom i smislom, je baš raspadiška fazon.
Oh, i da, ja inače retko kad dozvoljavam sebi slobodu, i uzimam zdravo za gotovo to što su ljudi na, npr. forumu, eto tu da bi pričali, u istom smo "drustvu," pa uglavnom odgovore na post koji ih se tiče (ili ne tiče

), izražavaju simpatije i antipatije, kako bih sudio o nekome, ili osuđivao nekoga, sa toliko... žara, i davao sebi toliko kredita za tako nešto. Što ne znači da nemam svoje mišljenje. I, the most important of all - samo retki bi bili zadovoljni onim što bih imao da kažem

To zato što, generalno, niko ne voli da čuje istinu, ali i zato što je ona meni apsolutno prihvatljiva, ok i cool, pa ne vidim logičnu i opravdanu poentu izjašnjavanja nekog ko se naziva Synesthesia, na tu temu. I na način, na koji si ti napisao ovaj post.
Post ti je inače jako ružan, u emo smislu, sve pršti od basova i ljubičaste boje

, i da sam neko drugi, ili da se mi poznajemo - čak bi bio i uvredljiv.
Ovako, drago mi je da si napisao, jer volim flert

a žao mi je što mi je šala propala...
(Ms. Bluestocking, delete last sentence pls...)