Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Drago mi je što je Jelena ubacila prava žena u celu priču.
Krivo mi je što Bosanac nije imao više prostora za priču. Imam utisak da bi samleo Lukasa.
Aca me ne zanima i ne mogu da verujem da je pored svih gadosti u tako gnusnom kontekstu pomenuo Brisa Tatona. :facepalm:
Kao što je IMPCAT napisao, tako je i u Svedskoj. Prosjecan Svedjanin, ne sa dna kace, razmislja upravo kao taj Aca. U realnom zivotu postoji jako slicni Aca u Svedskoj, sa jos mnogo pogrdnijim rijecnikom. Jedina razlika je ta da se Svedjani ustrucavaju reci to javno. Na internet stranicama di jos mogu biti anonimni, je prava strana Svedske. Neki sa zabludama misle da je negdje drugdje sve mnogo bolje, ali se varaju. Sve ovo je proces kroz koji se mora proci. Svedjani su zabranili na javnim medijima nesto poput ovoga. Ali, to je samo prikrivanje i odgadjanje. Jedino rijesenje je da ljudi sami shvate i promjene iz negativnog u pozitivno misljenje o gay populaciji. U Svedskoj to ide polako, ali ide i ici ce sve bolje. Samo, da se to radilo preko ti karleusa, serifa, aca, bosanaca,parazit aktivista koji isisavaju novce za svoj boljitak iz fondova, jebali bi raka danas sa svojim pravima. Usput, kako se mi postavljamo prema njima( skepticima) tako ce i oni prema nama.
Ми смо као друштво у последњих неколико година направили кораке од 7 миља не у односу на друге него у односу на нас саме.

Мала Шерифовићка која је победила на Евровизији била је покретач свега.
Паметна бучица, коју њена мајка воли, поштује и свуда хвали, диван глас, велики успех, то што је симпатична и отворена, осећајна, духовита и забавна.

Е онда Јелена Карлеуша. Ок, мислите о њој шта хоћете ЈА ЊУ ВОЛИМ она је тип мојих другарица, лудих, опичених, ексентричних и авангардних. То што је кћи најјачег полицајца у Србији за нас је ПРЕМИЈА НА ЖИВОТНОЈ ЛУТРИЈИ, то што она може свакоме да спусти, што је се сви боје и нико заправо не сме да јој противречи је нама НЕОЧЕКИВАНА РЕКЛАМА.

Ана Брнабић лезбејка и полу-Хрватица за мене је то ДИВНО, САВРШЕНО, НЕОЧЕКИВАНО ФЕНОМЕНАЛНОООО без обзира на све алтернатива јој је био Палма!

Ја сам на њу ПОНОСАН! Баш ме брига за Вучићеве комбинације, ова је за нас била ДОБИТНА! Ми смо њоме прешишали целу напредну Европу!

Французи не могу да дођу себи како то да ми Срби који смо ГЕНОЦИДНА НАЦИЈА, ФАШИСТИ, ПРИМИТИВЦИ и СИЛЕЏИЈЕ како то да смо изабрали за председника владе хомосексуалца и припадника, ПО ЊИМА, јер они све знају боље од нас самих, ''омражене и непријатељски'' нам настројене нације наших суседа.

Питање за Dark Walker-a:

Да ли је оно што је Лукас испричао о Татону, да ли је то заиста тачно, да је Татон стао на сто пијан и имитирао лет америчких авиона како бомбардују Београд?

Доста сам читао ових дана да су ''хулигани'' због њега добили онолике казне затвора НИ КРИВИ НИ ДУЖНИ а да је Татон изгледа несрећним случајем сам пао у рупу од 20 метара.
Jedva sam odgledao deo gde su se raspravljali o LGBT pravima. Ono je bilo strasno! Onaj Narkos kao da ne poznaje osobe neheteroseksualne orijentacije. Odakle Narkosu pravo da se nastavlja sa zvezdom Evrope 2007? Ali uostalom boli me uvo, on nikada nije za mene bio pevac, nikad nece ni biti ono sto je Marija postigla! Za JK svaka cast kao i uvek, lepo sto je i prava zena ubacila. Bosanca volim da slusam, kraljina, suze su mi krenule kada je rekao:,,I to je necije dete..."! Samo da je imao malo vise vremena, pa zacepio bi usta onoj raspaloj narkomancini! Da se ja pitam, emitovanje Happy TV bi zakonom zabranio, posto to odavno nije H od Happy TV! Jer ta spodoba od kanala ispira mozak nasem narodu. :flaming: :flaming:
Korisnikov avatar
By *deni*
A mislite da Karleusa i Serif nisu narkosi?
Korisnikov avatar
By svejedno
...boze.

dno dna dnoovog, rekose vec ljudi.

ok je sto je i kod nas postalo obavezno da se neko poput Ace Lukasa posle vadi izjavama - 'nemam nista protiv gej populacije'. klima se ipak menja, pre 10 godina ne bi morao ni to.
Korisnikov avatar
By *deni*
Divno.
Tamo da natenane objasnis gledateljima ko je sve narkos. I Velu gastarbajterku spomeni. Ona je, doduse, alkos i veoma uticajna komentatorka na raznim portalima.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2812782#p2812782]Srklet napisao:[/url]hm, a ja lobiram preko nebojše krstića da me marić pozove u ćirilicu. :lol:
godinama odbijam sve pozive za gostovanje na TV-u, no ovaj freakshow želim doživjeti iznutra. ^^
Ti si friend sa Krsticem? :shok:
ali on je najomrazenija osoba na tviteru od strane opozicije, i to u zestokoj konkurenciji. Kralj botova.

Kod Marica mozes da gostujes, ako kazes da ces da olajavas hrvate. Tu ce sigurno biti neki srpski nacionalista koji ce te u tome podrzavati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!