Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By heksagon123
To je Tomićeva kolumna, jedan od inače najboljih kolumnista u nas i šire... Čitajte još njegovih kolumni, svaki tjedan izlaze, jedino on se kao intelektualac i jedan od najboljih književnika u RH usudi reći kako stvari stoje.
:jazzva:
Autograf. hr - tamo možete citat iz prve ruke otvorene visoko obrazovane intelektualce kako komentiraju stvari u RH, regionu ali i svijetu bez dlake na jeziku.
By Sixto
Jao cek ovo je urnebesno :lol:

"Slave Dan Republike!" HAHAHAHA "Sudac iz Indo-Kine"! HAHAHAHAHAHAHAH

Korisnikov avatar
By heksagon123
Aj šuti, šta si ti , seseljev četnik...kome se ti tu nasladjujes, jel ti se ko smijo na temi o onom debilu Mladicu...Sram te bilo.
Ovo je bilo iznimno nekorektno... Naravno da su ljudi uzrujani, mišljenja podijeljena, ali mi Hrvati uvijek se ujedinimo i slozno djelujemo zato i jesmo sportska velesila a ako oces baš i predstavljamo zapad cijelom Balkanu te imamo i bolje standarde života...
Ti si zloban i pokvaren lik, veselost se tudjoj nesreći...
Puj!
Korisnikov avatar
By heksagon123
A te iste patriote koje se vesele tudjoj nesreći, kao vi sada, ti isti bi vas najradije iselili iz Srbije jer misle da je pederluk bolest.
I to u velikoj većini.
Čemu takva zloba?
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pravo zbori Vucic, svi pravi domoljubi treba da se samoubiju.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Aj da rezimiramo - ovo samoubojstvo je bio glup potez...užasno , užasno glup kao što i Tomić reče.
Hrabar? Pa nećemo bit licemjeri, samoubojstvo još nikada nije smatrana hrabroscu. Meni ovo djeluje kao potez čovjeka koji traži pozornost i pati od problema da je velik pa je želio teatralnu smrt i to je sve... Za pola Hrvata je budala - tu spadam ja , za neke heroj.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Svojim samoubojstvom apsolutno nije uvjerio svijet niti bilo koga objektivnoga da je nevin...
Samo je tetralno napustio svijet i to je to.
RIP i nek mu je Bog na pomoći pošto znamo da je samoubojstvo težak grijeh je li ' na onom svijetu'.
Korisnikov avatar
By heksagon123
antibiotic napisao:Pravo zbori Vucic, svi pravi domoljubi treba da se samoubiju.
Slažem se u potpunosti sa vama Antibiotic, domoljublje nam je doneslo samo probleme,a akteri domoljublja kriminal, dugove koji će nas uništiti na kraju i rat.
Da se nadovežem...
"što je onda domoljublje? “Domoljublje je, gospodine, posljednje utočište hulja”, rekao je dr. Johnson. Lav Tolstoj, najveći antidomoljub našega doba, definira domoljublje kao načelo koje će opravdati pripremu velikog broja ubojica; kao posao koji treba bolju opremu za izvedbu ubojstva nego za proizvodnju stvari koje su za život potrebne poput cipela, odjeće i kuća; kao posao koji jamči bolji prihod i veću slavu nego posao prosječnoga radnika.- (ovo je za dva baksuza Kolindu i Vučića namijenjeno)
Gustave Hervé, drugi veliki antidomoljub, ispravno naziva domoljublje praznovjerjem... Domoljublje je praznovjerje umjetno stvoreno i održava se mrežom laži i krivotvorina; praznovjerje koje čovjeku oduzima njegovo samopoštovanje i dostojanstvo te povećava njegovu aroganciju i samoljublje.

Doista, samoljublje, arogancija i egoizam bitni su elementi domoljublja. Da to ilustriram! Domoljublje pretpostavlja da je naša zemaljska kugla podijeljena na male točke, a svaka je okružena željeznom ogradom. Oni koji su bili sretni pa su se rodili na nekoj određenoj točki, smatraju sebe boljima, plemenitijima, većima, pametnijima od živih bića koja nastanjuju bilo koju drugu točku. Zato je dužnost svakoga tko živi na toj izabranoj točki da se bori, ubija i umre u pokušaju da nametne svoju nadmoć svima drugima."
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804651#p2804651]heksagon123 napisao:[/url]Aj šuti, šta si ti , seseljev četnik...kome se ti tu nasladjujes, jel ti se ko smijo na temi o onom debilu Mladicu ali mi Hrvati uvijek se ujedinimo i slozno djelujemo zato i jesmo sportska velesila a ako oces baš i predstavljamo zapad cijelom Balkanu te imamo i bolje standarde života...
Ti si zloban i pokvaren lik, veselost se tudjoj nesreći...
Puj!
Pa kraj!!! :lol: :krezavi: :smeh:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804653#p2804653]Urbana_Seljanka napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804650#p2804650]Dr_Shortbus napisao:[/url]Pukle su ustaše! :lol:

Al' nije ovo ništa, tek će njima doći maca na vratanc. :maca:

Ne bih da ti se rugam, ali, nekim je maca davno pojela vrata, a ti to jako dobro znas
Zašto bi se ti meni rugala, ne razumijem? :neznam: Imam macu, eno je spava pred vratima i ne jede drvo i metal nego hranu za mačke.

Nisam ja poklao i krečom zalio milion ljudi i zato prošao nekažnjen. Ko imalo poznaje istoriju zna da takve pojave kad-tad bivaju kažnjene. Karma je kučka koja te uvijek pronađe, stigne i šutne nogom u jaja za sve što si uradio. Toliko o tome.

Pa čovjek je realno bio ustaša, kaj ne? I realno samo ustaše i pogađa to što mu se desilo.
A ja niti sam pisao na bilo kakvoj temi o Mladiću ili Miloševiću niti me ti likovi zanimaju, tako da bi bilo bolje za vas da ispravnije adresirate svoje postove.

I zašto vas dvije ovo uopšte pogađa? :D
Heksagonice, zar ti ne reče da si pristalica živog zida? I zar nije u Hrvatskoj trenutno na vlasti proustaška frakcija?
Vjerujem da ima Hrvata koji nisu zadojeni ustaštvom, zato vas ovo i pitam.

A što se tiče sprdnje i ismijavanja, ustaštvo i slične pojave ću da degradiram do mile volje, imam na to potpuno lično pravo! I zato odjebite u skokovima! :sudija:
Korisnikov avatar
By deran
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804651#p2804651]heksagon123 napisao:[/url] ali mi Hrvati uvijek se ujedinimo i slozno djelujemo zato i jesmo sportska velesila a ako oces baš i predstavljamo zapad cijelom Balkanu te imamo i bolje standarde života...
:srba:

[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804651#p2804651]heksagon123 napisao:[/url]
veselost se tudjoj nesreći...
Puj!
čijoj tuđoj nesreći?
Korisnikov avatar
By heksagon123
Nisam ja poklao i krečom zalio milion ljudi i zato prošao nekažnjen. Ko imalo poznaje istoriju zna da takve pojave kad-tad bivaju kažnjene. Karma je kučka koja te uvijek pronađe, stigne i šutne nogom u jaja za sve što si uradio. Toliko o tome.
Tako je karma te uvijek pronađe i sve se vraća , ali kad smo kod nacističkih sluga- ustaša, one su itekako platile na Bleiburgu npr, spasili su se samo ovi što su u Argentinu pobjegli.... šta se tič toga- oni su kažnjeni i to bez suda , pa ako je to vama normalno, nemam komentara....- ono što je grozno je doživljavati tako cijeli jedan narod, jer to nije nikako dobro ni zdravo. Što se tiče današnjih "ustaša"- ma komedija...
....
Heksagonice, zar ti ne reče da si pristalica živog zida? I zar nije u Hrvatskoj trenutno na vlasti proustaška frakcija?
Vjerujem da ima Hrvata koji nisu zadojeni ustaštvom, zato vas ovo i pitam.
.... Da, ja sam u Živom zidu , smatram ih jedinom normalnom opcijom u RH koja mladima može nešto pružiti i koja raskrinkava sav kriminal te javno proziva odgovorne.
.... Na vlasti su trenutno skup korumpiranih budala zbog kojih se ovdje jako loše živi i zbog kojih recimo svi moji susjedi kupuju odjeću i stvari za život u BiH koja ima cijene koje si mi smrtnici realno možemo priuštiti, tako da, izvinjavam se na onom postu gdje hvalim svoju zemlju što se tiče ekonomije i napretka, ali ne volim niti da se po njoj pljuje, jer ne mogu to dopustiti.Ne bih rekla da su svi proustaški orijentirani, pošto je poznato da je recimo Franjo Tuđman- osnivač HDZ-a bio recimo teška komunjara prije no onda je vidio neku korist pa se prebacio u "domoljube". Isto vrijedi i za mnoge HDZ licemjere, u potpunosti ista priča, teški licemjeri.... Baš u potpunosti proustaški ljudi koji istinski mrze Srbe, a za Jasenovac krive Židove i slične stvari - to su rijetki i bolesni ljudi te tu i tamo pokoje dijete kojemu je to sve zabavno i koje ne zna što radi jer je još premutavo...Moje mišljenje.
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Decko, mnogo si se zaigrao, uzbudio, utripovao i iskreno, skuzila san da nisi dobro cim si dosao s tezom da je Praljak ziv i sad negdje daleko. Tvoja maca je u tvojoj glavi, ali, ne uvidjas to , niti ces izgleda uvidjeti. Iskreno, promatram sto si sve natipkao, i kako se primas na nesto sto nigdje ne stoji. Di si procita da san se potresla, kako pises? Di si procitao da san ti spomenula Mladica, pa je bolje da promjenim adresu?. Decko, ti jednostavno nisi dobro, za mi je sto to moram napisati. Procitaj jednom sto san ja pisala, a sto ti. I razmisli. Kakve ustase ti vidis kod mene ili nje? Koje filmove ti razvijas? Ti preko interneta ratove vodis? Odi na Kosovo pa se kurci svojim jajima kako si naveo za karmu, a ne nad nama. Necu ti se vise obracati, jer shvatam tvoju pomalo sizofrenu opsesiju.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Slabo nešto čitaš ili slabo kopčaš. Jedna od te dvije opcije je sigurna.
Vrati se na početak pa probaj još jednom. ;)

A teorija da je taj lik živ nije moja već sam to pročitao na netu. Tako i napisah.
By Sixto
Cekamo Dve Kune da se ocituje :lol:
By Sixto
Samo nam Denika jos fali. Utihnula je malo.
Korisnikov avatar
By heksagon123
A šta ja cijelo vrijeme govorim. Njegov psihološki profil je sasvim očigledan, ali nije uspio, nažalost, u svojoj misiji jer su strani mediji prenosili Croatian war criminal killed himself in the court što je prestrašno... Ionako bi uvijek bio heroj za svoje obožavatelje, ovo je bio potez psihički labilne osobe, sasvim nepotreban, izašao bi za tri god van sa kojom žalbom i uzoritim vladanjem i došao kući .
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!