Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2781501#p2781501]Anhedonie napisao:[/url]^ hvala za to blago :lol:
deder kani mu koji dinar/marku/evro kad vec volis

"Драги моји хвала на подршци ово је јуче супруга објављивала, ја тек сада читам коментаре. Жиро рачун je 160-5500100713374-64. Претпостављам да можете написати сврху уплате: добровољни прилог, прималац: Андреј Фајгељ. Мада мислим да је боље да уплатите неком коме више треба, нпр. преко организације Срби за Србе. Али нисам у прилици ни да одбијем."
Korisnikov avatar
By Anhedonie
mogu da svrsim na 100 dinara i posaljem postom
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa znaš kako, kao osobi koja je profesionalno opsluživala i jednog dedu od skoro 70 godina ( domaćeg penzionera iz centra NS, koji izgleda kao i svaki prosečni domaći deda ), možda su mi kriterijumi po profesionalnoj deformisanosti dodatno jako opali, ali bez obzira, meni je Fajgelj ovako naočit muškarčić. :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Možete mu slobodno priložiti i izvode iz ove diskusije, uz vaše pitanje.
By Sixto
Na Fajgelju je privlacna brada. Bez brade je klasican beskicmenjak, lignja... ma ni za pogledati.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja razumem kako takvi slucajevi dodju do ministarstva

al kako dodju do harvarda, to mi bas nije jasno
Korisnikov avatar
By *deni*
Možda je držao predavanje kao viziting profesor preko političke linije uz krajnje napore diplomatskih kanala. Pa i mama Mira je držala predavanja gde god je mogla, niko i ne pomišlja da je to činila na poziv stručne javnosti, već se sama pozvala.

Šta ćete sad, Fajgelju brijat' bradu, vaditi zub, farbati ga na koleston, da biste dokazali kako je nikakav ? Čovek očito zna za svoje nedostatke, čim je pustio bradurinu da bi ih maskirao i unapredio svoj imidž i seksualni potencijal. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ma to sixto koji kritikuje sto drugi ljudi imaju bradu jer samo on moze da je ima

ume da trazi slike po netu, a svoju profilnu da pogleda - to ne ume :pljuje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!