Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
E taj razgovor bih baš voleo da čujem.
By Sixto
Profesionalka. Znaci sve zna. Kako, sta, gde, koliko. Sve.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Žao mi je, Dženi, ipak je to bio jedan intiman razgovor u strogoj diskreciji.

A neće Pica u huligane, niti će huligani u Picu, ne brinite se. :kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemoj ti tu sad, Pica, nikakav poljubac da mi šalješ, nije mi potreban od tebe. :ozbiljan:
By Sixto
Samo diskretno, samo nefem, samo ortacko drkanje... no rice, no spice, no chocolate, fit, lean, smooth...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Samo str8look bisex ortački sport treša bele čarape fem stop.
Korisnikov avatar
By *deni*
Samo se ti inati, Pica, samo se ti inati, pa ćeš uplakana kod Anhedonia sa stomakom do zuba da te vodi kod ginekologa, vija socijalno i alimentaciju. Živi bili, pa videli. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ajde Dženi, uživajmo u jutarnjim kafama, ne mrači :kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa i to što kažeš. Ja čekam da se u 8 otvori kancelarija da dignem svoje jednonedeljno novčano sledovanje ovde, malo sam tanka sa cigaretama već. :cigareta:
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2781105#p2781105]Anhedonie napisao:[/url]"hahah mogu misliti koliko se znoje oni sto su sutirali pedere, kada znaju da svakim danom isplivava na povrsinu da su oni ustvari najveci pederi :-) eto poruka za sve: ako znas nekoga iz svog okruzenja koji je isao da sutira pedere, znaj da je taj verovatno i sam peder ;)"

ovo se moze pretvoriti u zanimljivu aktivisticku kampanju na drustevnim mrezama, samo treba jos koji primer
Zakljucak je, dakle, da svaki huligan koji hoce da bije pedere, ili bully da se izzivljava nad slabijima, zapravo zeli da penetrira u njega i stupi u fizicki kontakt koji je sustinski seksualne prirode. A pesnicon A kurcem, ima neka tajna veza.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Kad smo kad anegdota, jedan komsija, moje godiste, obozavao da se rva samnom, svaki put mi je skakao na glavu da pokaze da je snazniji, umislio je neko rivalstvo, cilj mu je bio da me obori na zemlju da ne mogu da mrdnem, nekada se smejao, a nekada je izbijao bes iz njega.
I sta se desilo par godina kasnije? Popusio sam mu kurac, i to na njegovu inicijativu.
Još jedan u nizu. Pitam se, kako li se preobrazio ?

Moje mišljenje, sličnim povodom je da su to ljudi koji nemaju mentalni sklop. zavise od okoline, hteli bi da budu nešto, pa glume ...
Čast izuzecima !

Mislim i to, da danas je sve više "bi" osoba, a naginju na gay, samo se prave !
nismo mi izmislili LGBT drustvo, jebale su se i babe medjusobno u senu pre sto godina samo sto ljudi tad nisu bili seratori pa davali tome preteran znacaj. Onda je doslo vreme kada se o tome nije pricalo, postalo je taboo a sada je ponovo 'in' pa se odjednom svi nadizu da se autuju...presipanje iz supljeg u prazno
Korisnikov avatar
By antibiotic
Gledao sam ga u nekoj emisiji. Sedeo je sa prekrstenim nogama, pa kad je video sebe u kadru brzebolje ih je otkrstio, da ne bi izgledao pederasto :lol:

Liku ipak treba dati priznanje za istup, ali i za nastup, deluje izuzetno samopouzdano i pozitivno,
a i sladak je.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2784358#p2784358]haemoglobin napisao:[/url]please continue, u kome su jos bili huligani?

meni se silno silno svidjao jedan huligan homofobicni s kim sam isao u skolu
pa sam mu kad je imao lom noge i nije mogao da je koristi par meseci
krenuo puniti glavu kako se vidi da je imao neku povredu

sto je rezultiralo jednim besomucnim posecivanjem teretane uslovljenim iskompleksiranoscu
( volim jako muske noge, sta cu... a volim i poslusne momke :blenta: )

kasnije sam krenuo da ga lozim da su mu sad noge mnogo jace i bas super izgledaju
ali mi se cini da su mu listovi nekako nejednaki. no svakako super, za nekog ko je imao takvu nezgodu
( takvu sa dramskim efektom )

sto je rezultiralo njegovim konstantnim trazenjem prilika da budemo sami svakih par nedelja
kako bi mi pokazao kako to izgleda i da se nije mozda izjednacilo
i onda sam ga tako terao da se penje na klupu u svlacionici da vidim izbliza
i morao da sakama isprobavam
par puta sam ga naterao da legne a da mu listove ispipam sakama jer nije isto
dok stoji onda su mu listovi pod tonusom

nadao sam se da ce nas neko slucajno videti pa ce da kruz price da ga tucam
ali nikad se nista nije desilo niti je iko video

:svemojeljubavisutuzne:
:predaja:
jedino cime se ja mogu pohvaliti je ok seks s tipom koji je u dnevnoj sobi na zidu imao okacen portret ante pavelica. no, kako sam odmah po ulasku u stan zavrsio u spavacoj, pavelicevog sam portreta postao svjestan tek nakon orgazma. ;/

takodjer je tu bio i jedan ustasa i specijalac (as in specijalna policija), ciji je otac kao HOS-ovac umro u vukovaru 1991. on je htio da ga ja emancipiram, ja sam bio ambivalentan prema tome, ali on je imao ogromnu kurcinu od 22-23 cm. pa sam se nadroxan pristao fotkati s njegovim portretom ante pavelica. (ah, hrvati! u svakoj kuci portret pavelicev!). nadam se da ta fotka nece nekad isplivati online. vjerojatno nece jer je on jos ormarusa. ako se fotka pojavi online, autat cu ga. na kraju nit sam ga emancipirao, nit me je jebao. nesto smo jednom zabrijali, al meni je sve to bilo previse eticki problematicno da bih otisao all the way. jako je volio moje ruke, koliko se sjecam. ipak, nisam se osjecao ugodno kad bi nakon smjene dosao s pistoljem kod mene u stan.
onda se nismo vidjeli nekih godinu-dvije, sve dok jednog dana u novom zagrebu nisam isao u supermarket i cuo kako me doziva. sjedio je pijan za stolom u drustvu gradonacelnika bandica i nekih drugih krimosa. htio je da im se priduzim, odbio sam.
mislim da sam mu ipak ostao u pozitivnom sjecanju, sreli smo se jos dvaput na ulici i uvijek me je srdacno pozdravio.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ustasa, policajac, krimos, slika pavelica, kurcina... mislim da sam otkrio novi fetish
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ako je suditi po komentarima i lajkovima ljudi su prilicno blagonakloni prema ovom fenomenu 'od huligana do outovanog geja', sto znaci da im je genaralno ipak bolje da je neko gej nego huligan (sto bi se u nekom normalnijem drustvu podrazumevalo, ali u Srbiji ne).
Korisnikov avatar
By Blady
Nemam tako zanimljive price, sem da sam se zvaknula sa ribom koja je ubila nekog lika.
Nista sex, nista vatanje, kada me je zagrlila imala sam osecaj da ce mi kicmu slomiti :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!