Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By heksagon123
Nisam starija, ali tebe volim zvati "dite dalmatinsko", jbte odmah se sjetim Keruma i sve mi bude jasno kod tebe. Imaš i lijep nick, jako ti lijepo stoji."Urbana seljanka" bome jesi :)
Da, religiozna sam , svojim izborom :), iz familije gdje ima i ateista. No ateizam ne znači i da su popili svu pamet svijetu :), nerijetko su steisti veliki homofobi :).
Ne znam što znači ova zadnja riječ "papađenje".
Ugodan i tebi nastavak bivstvovanja na kugli zemaljskoj, i želim ti puno sreće, jer mozga očito nemaš, ali daj Bože da imaš lipotu pa se možda izvučeš nekako kao neka sponzoruša nekom nogometašu :D. I pritom ne mislim da su sponzoruše glupe, ima ih i pametnih, sve ovisi koliko su ulagale u sebe i da li su "urbane seljanke" ili nisu.
Nego reci ti meni radije jesu li urodile masline i jesu li se turisti već nakupili dolje ko u mravinjaku, i kada je najbolje otići ljetovat po tvom mišljenju- u kojem dijelu mjeseca da upadneš u manju gužvu?
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792613#p2792613]heksagon123 napisao:[/url]Iz nekog razloga, svi ljudi koje ja poznajem imaju jako nadaren smisao za govor i baš me zanima kakav bi to oni imali fight sa njim. Bilo bi to žestoko... A što se tiče favoriziranja lgbt zajednice njega kao spodobu, pardon, čovjeka , to neću ni komentirat.hihihi :D ... Radikalne lezbijke bla bla, ajde pofarbani , kojeg veza radikalne lezbijke imaju sa njime. Umjesto da ismijava malo svoje nedostatke ( što je moć samo iznimno inteligentnih i duhovitih ljudi) on uzeo na pik sve žene od reda. Što mi je malo jadno i otrcano, zar ne. Jer ako hoće biti Trumpićova pička mora uništiti "zle pederske lobije" , "zle radikalne feminiskinje" , učiniti da svijet povjeruje da živi u sreći i ravnopravnosti sa voljenim dobrim nam vođom Trumpićem. :kosa: :kosa: :kosa: :kosa:
Naprijed Trumpić! Svi ćemo radosno klicati.
Radiklane feminiskinje, što se tiče njih, imaju moj naklon. Da nije bilo njih, kao i sufražetkinja i ostalih ((("zločestih žena koje samo mrze te jadne muškarce, koji već ne znaju kako da se obrane od te moći tih zlih radikala sa snajperima " )))koje bi nekako mogli čak i svrstati u radikalne, pošto su to i bile za svoje doba, mnoge žene bi i danas bile potisnute,a da ne govorimo kolii je njihov doprinos u znanosti i kolike su im invencije ukrali muške kolege u dobima kada nije bilo red da žena pokazuje svoju pamet.... A radikalnim lezbijkama nek se skinu sa klita više takvi maloumnici ofrabani :kosa: . Kad bi barem taj jadnik imao muda kao što je klit radikalnih feminiskinja, možda bi se uspio izvući iz nečijeg dupenca.
Bože koja bezvezarija od čovjeka :D
:up:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792641#p2792641]Urbana_Seljanka napisao:[/url] Taj isti Milo je recimo otvoreno gay, i ne krije to kao zaba dlake. Isti se dotice razni tema, od religije,

de molim te objasni, KAKVE SVRHE I ULOGE ima što je neko navodno otvoreni gej a SVE ŠTO RADI - RADI U SLUŽBI HOMOFOBIJE I HETERONORMATIVIZMA tj. HETEROSEKSIZMA? e, to mi nikako nije jasno, pa pošto tebi izgleda jeste, izvoli prosvijetli nas! bilo da je riječ o milu, brnabićki ili sa hitlerovim smeđekošuljašima.
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Velboy
Kad skuzis da on igra na loptu da se odredjeni krugovi pecaju na njegove provale, kad shvatis da on to radi samo zbog novaca, i 5 minuta kvazi slave, kad skuzis da i u lgbt populaciji ima mnogo "ljigavi" osoba, mozda ce ti svjetlost sama doci do ociju, a mozda i nece!? Decko zna posao, bas kao sto
zna i Brnabicka i njoj slicne, dok si ti, samo
naivan.
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Nista ti nisi rekao. Ti si naivan, a vidjela san da me cak spominjes da san netko treci-a sa foruma, pa te samim tim nikako ne mogu uzeti za ozbiljno.Gledati cu te ravim sa ona dva nika bg i 123.
Kruva i igara.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ne seri, počela si hvaliti mila, upitao sam te konkretno pitanje, izbjegavaš dati odgovor pa kenjaš kako ništa nisam rekao i kako sam naivan. postavljam mogućnost neautohtonosti tvog nika jer je to tj. više naloga već rađeno na ovom forumu od strane pojedinih korisnika. ukoliko griješim, ispričavam se.
a glede naivnosti, draže mi je biti naivan nego zao. a po tebi je naivnost očito slabost i grijeh koju valja izvrijeđati, iskoristiti.....
eto, recimo ja sam naivan, de mi ti objasni kako da ne budem naivan glede ovoga ili bilo čega! pusti sad one dvije, de se ti doreci, urbana seljanko. :trep:
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Nek mi oproste moderatori, ali kad san procitala sta si natipkao, mislin da patis i od psihoze.
Nemoj da palamudises previse, jer ispadnes budala. Odluci se tko je tko na forumu,
koje nikove koriste itd. Smatram te nezrelim zbog toga, pa san rekla da te ne uzimam za ozbiljno, niti mislim pisati romane s tobom. Moze covik biti i naivan(glup) i zao istovremeno.Ne kazem da si ti to, ali da se sresti.

PS nista ti nisi reka"o".
Korisnikov avatar
By Vel boy
ma, ne sikiraj se ti oko mog mentalnog stanja, ja sam reka ča san iskusija več ovdi tj. dupli nalozi, ako grišin, ispričavan se, no me ti nauči da ne buden eto naivan. :cekam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!