- 30 Jun 2017, 09:18
Nisam starija, ali tebe volim zvati "dite dalmatinsko", jbte odmah se sjetim Keruma i sve mi bude jasno kod tebe. Imaš i lijep nick, jako ti lijepo stoji."Urbana seljanka" bome jesi 
Da, religiozna sam , svojim izborom
, iz familije gdje ima i ateista. No ateizam ne znači i da su popili svu pamet svijetu
, nerijetko su steisti veliki homofobi
.
Ne znam što znači ova zadnja riječ "papađenje".
Ugodan i tebi nastavak bivstvovanja na kugli zemaljskoj, i želim ti puno sreće, jer mozga očito nemaš, ali daj Bože da imaš lipotu pa se možda izvučeš nekako kao neka sponzoruša nekom nogometašu
. I pritom ne mislim da su sponzoruše glupe, ima ih i pametnih, sve ovisi koliko su ulagale u sebe i da li su "urbane seljanke" ili nisu.
Nego reci ti meni radije jesu li urodile masline i jesu li se turisti već nakupili dolje ko u mravinjaku, i kada je najbolje otići ljetovat po tvom mišljenju- u kojem dijelu mjeseca da upadneš u manju gužvu?

Da, religiozna sam , svojim izborom

Ne znam što znači ova zadnja riječ "papađenje".
Ugodan i tebi nastavak bivstvovanja na kugli zemaljskoj, i želim ti puno sreće, jer mozga očito nemaš, ali daj Bože da imaš lipotu pa se možda izvučeš nekako kao neka sponzoruša nekom nogometašu

Nego reci ti meni radije jesu li urodile masline i jesu li se turisti već nakupili dolje ko u mravinjaku, i kada je najbolje otići ljetovat po tvom mišljenju- u kojem dijelu mjeseca da upadneš u manju gužvu?