Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Za koga ste glasali na izborima danas?

Nisam izasao/la na biraliste niti cu
8
18%
Ponistio/la sam listic
2
4%
SNS
2
4%
DS koaliciju -
4
9%
Socijaliste - Miljacka
Nema glasova
0%
Radikale - Seselj
1
2%
Dveri
2
4%
Savez Vojvodjanskih Madjara
1
2%
Ceda+Boris+Canak
2
4%
Muamer Zukorlic
1
2%
SDA- Sulejman Ugljanin
Nema glasova
0%
Zavetnici - Milica Djurdjevic
Nema glasova
0%
Za preporod Srbije - grupa gradjana
Nema glasova
0%
Ruska stranka
Nema glasova
0%
Republikanska stranka - Nikola "krimi rad" Sandulovic
Nema glasova
0%
Srpsko ruski pokret
Nema glasova
0%
Levica - Borko Stefanovic
2
4%
Dosta je bilo - Sasa Radulovic
19
42%
Partija za demokratsko delovanje
Nema glasova
0%
Zelena stranka
1
2%
U inat slozno za Srbiju - Narodni savez ( :lol: )
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By 2kune
ne, to nije dužnost - to je pravo... dužnost je dignuti revoluciju kada pravo glasa pretvore u dužnost... jer se pomoću prava glasa određuje politika i sudbina države a dužnošću izlaska na izbore na kojima se nema za koga glasati samo se daje legitimitet postojećoj zločinačkoj skupini... kada je glasačko pravo zaista pravo a ne dužnost, onda je neizlazak na izbore veoma rječita politička poruka... kada te uvjere da ti je izlazak na izbore samo tvoja dužnost, onda se kao i svaka ovca osjećaš oslobođeno samo kada ispuniš svoje torske dužnosti... forma nije demokracija... demokracija je sadržaj... ako je to za dobro sadržaja dužnost je razjebati formu, nikako obrnuto!
Korisnikov avatar
By Mage
Mislim da je istina negde izmedju ovoga sto Sixto i Kiborg kazu: em' sto realno nema normalne stranke da se za nju glasa, em' sto je srpski narod uglavnom retardiran.

Ja npr. smatram da je SNS stranka koju srpski narod i zasluzuje, a i istinski zeli. Tako da su fair and square pobedili demokratski :D
By maksi94
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2753706#p2753706]2kune napisao:[/url]ne, to nije dužnost - to je pravo... dužnost je dignuti revoluciju kada pravo glasa pretvore u dužnost... jer se pomoću prava glasa određuje politika i sudbina države a dužnošću izlaska na izbore na kojima se nema za koga glasati samo se daje legitimitet postojećoj zločinačkoj skupini... kada je glasačko pravo zaista pravo a ne dužnost, onda je neizlazak na izbore veoma rječita politička poruka... kada te uvjere da ti je izlazak na izbore samo tvoja dužnost, onda se kao i svaka ovca osjećaš oslobođeno samo kada ispuniš svoje torske dužnosti... forma nije demokracija... demokracija je sadržaj... ako je to za dobro sadržaja dužnost je razjebati formu, nikako obrnuto!
Naravno da je pravo, nismo mi Bugarska pa da bude obavezno glasanje. ALI, mislio sam duznost u smislu da treba celokupno stanovnistvo Srbije da odlucuje o najvaznijoj drzavnoj stvari.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nismo mi bugarska :roflmao: kao "BIC PLIZ mi smo - a bugarska je _" :lol
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Džaba svo prđenje ovde o glasanju kad sistem nije u redu. Da dođe ne znam ko na vlast neće se ništa promijeniti dok je sistem ovakav kakav je. Da se za običnog čovjeka može nešto bitno postići putem izbora i glasanja, izbori ne bi ni postojali. A ti vjeruj u sistem i da to sve baš tako treba da funkcioniše. Umri slijep. :povez:

Dovoljno je samo pogledati šta se ovih dana dešava u SAD. U svom tom luđačkom naletu transa, uslijed opijenosti sa moći koji im je sistem pružio, više se i ne plaše da budu razotkriveni u svojim perverznim i bolesnim igrama, ignorišu i gaze ta neka pravila koja su sami ranije nametnuli, samo da bi što prije došli do svog cilja.
Kada se u jednim Sjedinjenim Američkim Državama dešavaju malverzacije i namještanja, gazi izborni sistem i pravila, zar je uopšte nekakvo čudo šta se dešava i u jadnoj i bijednoj Srbijici.

:sarana:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2753740#p2753740]Dr_Shortbus napisao:[/url]Džaba svo prđenje ovde o glasanju kad sistem nije u redu. Da dođe ne znam ko na vlast neće se ništa promijeniti dok je sistem ovakav kakav je. Da se za običnog čovjeka može nešto bitno postići putem izbora i glasanja, izbori ne bi ni postojali. A ti vjeruj u sistem i da to sve baš tako treba da funkcioniše. Umri slijep. :povez:

Dovoljno je samo pogledati šta se ovih dana dešava u SAD. U svom tom luđačkom naletu transa, uslijed opijenosti sa moći koji im je sistem pružio, više se i ne plaše da budu razotkriveni u svojim perverznim i bolesnim igrama, ignorišu i gaze ta neka pravila koja su sami ranije nametnuli, samo da bi što prije došli do svog cilja.
Kada se u jednim Sjedinjenim Američkim Državama dešavaju malverzacije i namještanja, gazi izborni sistem i pravila, zar je uopšte nekakvo čudo šta se dešava i u jadnoj i bijednoj Srbijici.

:sarana:
Koje su tvoje zamerke izbornom sistemu u Srbalja?
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Uvesti za izabrane političare princip "nagrada-kazna", kao sa majmunima. Ako ni to ne bude funkcionisalo onda hidrogenska-dvije i ka-boom! :gitara: :krezavi:

Edit: A bio sam napisao kilometarski post i izlogovah se. Univerzum mi poručuje da manje kenjam. :isus:
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2753752#p2753752]alexandermagic napisao:[/url]Za nosioca liste BDZ Sandzaka, Muamera. Svakako je usao u parlament. :)

Da imam pravo glasovanja u Serbiji. :(
http://blog.b92.net/text/15452/Big-Spender/" target="_blank

Kad se samo setim 100 miliona € koje je trazio od Blica zbog fotomontaze. :krezavi:

Lik nikako da skonta da Srbija nije Oman te da je studirao dogmu bez naucnog osnova koja u Evropi, pa i u vecem delu sveta, ne prolazi. Serijatsko pravo, dve curke sa hidzabom koje vodas i Islam (a i svaka druga religija generalno) nemaju bas svetlu buducnost. :ban:

Mada me je jednom on ili neko od admina na njegovom fb pageu pohvalio u momentu kada sam braci muslimanima iz Sandzaka objasnjavao da se muslimanska nova godina ne cestita iako su oni svi krenuli da je cestitaju jedni drugima.
Korisnikov avatar
By after11
Dužnost meni zvuči kao da teramo nekoga da glasa, srećom to nije tako. Čovek ima pravo i da mu se niko ne sviđa, pa čak ni model demokratije.
Korisnikov avatar
By svejedno
radulovic.
najkul program (zapravo najbolja protivteza srpskom ludilu u ovom trenutku, a znao sam da ce proci cenzus odn. da glas nece biti bacen) a kao covek mi se ne dojmi nesto.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!