Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
basically, utvrdili smo da je većina tvoje "argumentacije" o tome kako je iran veća crna rupa od srbije totalno u suprotnosti sa činjenicama. :giggle:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736418#p2736418]Srklet napisao:[/url]basically, utvrdili smo da je većina tvoje "argumentacije" o tome kako je iran veća crna rupa od srbije totalno u suprotnosti sa činjenicama. :giggle:
Dobro, tvoja fiksacija na srbiju i pokusaji da nekoga na konto nacionalnog ponosa zajebavas su aksiom ovde... ali tesko da mene mozes odvuci to tvoje blato proizvoljnog interpretiranja u kom si majstor... meni se srbija gadi vise nego tebi, moras naci drugi nacin.

Elem nismo bas kao iran, nasi muslimani su vise folklorni muslimani sto bi rekao Lambros. Ne drze se doktrine vere doslovce vec probirljivo praktikuju ono sto im pasuje. Druga stvar je u manjini su pa i nema neke vajde od eventualnog poimanja sveta po kuranu doslovce.
Mi dalje od jebanja decacica nismo odmakli, ima jos prostora za napredovanje.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736377#p2736377]svemirskimajmun napisao:[/url]ja stvarno ne znam odakle si to izvukao
Biljanin post glasi ovako:

Da li Maja Gojković razume kakvu poruku šalje, kada, kao zvanična predstavnica laičke države u kojoj su žene jednake, bira da odene jednu od najstriktnijih verzija hidžaba (al-amira) i ostatak garderobe veoma nalik na džilbab?
Inostrane političarke redovno posećuju Iran i oblače se tako da poštuju zakon domaćina, ali istovremeno ne pogaze ono odakle dolaze, time je gest Gojković besmisleniji.
Evo sam nabacala skroz rendom fotke žena i poseti Iranu, pogledajte kako su obučene Mogerini i Ešton kao ministarke EU, Džuli Bišop, australijska ministarka spoljnih poslova, pa onda jedna obična mlada Iranka (dole desno), a vala, brate mili - i ja.
Niko ne primorava žene da budu konzervativnije od imama, posebno ne kada su zvanične gošće. Kada Gojković to sama odabere, ona time vredja sve one Iranke koje se bore za svoja prava, kao i sve nas, koje svoje pravo na jednakost ne damo.
ja se sa Biljanom skroz slazem. A dobri odnosi sa njima su vazni i zbog permanentnog suficita na nasoj strani kada je rec o robnoj razmeni. I zbog pistaca iz Irana. :hyper:
Inace, zanimljivo je da iz zemlje ne mozete da iznesete vise od 10 kg kao turista. :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736281#p2736281]antibiotic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736220#p2736220]Srklet napisao:[/url]mogla je lijepo da bude stajliš i nabaci šal na kosu, ali ne... stavila hidžab! :ninja:

zanimljiva je ta ogromna provincijalnost SNS-ova kadra, predvođenog vučićem. uvijek se ponašaju kao selje belje kad su negdje izvan srbije ili kad primaju nekoga koga percipiraju kao važnu facu. vučićevo žetoniranje pred merkel i putinom je neugodno za gledati.
... ona i njena svita nisu ni svesni koliko je ovo, zapravo, potencijalno neprijatno i degutantno za irance.
Sedim juce s jebacem Irancem i nabasam na te slike na FB i objasnim mu o cemu se radi (da bi razumeo onaj Njuz.net kolaz o nasoj Maji oko sveta) a covek pade u :zbun: i kaze pa nijedna zena koju ja znam u Teheranu se ne bi tako obukla nikad. :tetka:
Korisnikov avatar
By Mars
Isidora Bjelica poziva na prestanak: medijskog linča, razapinjanja na krst, satanizacije i hajke na gospođu Maju Gojković.

Na neki bizaran način je u pravu. Ako je ovo najgore što četničkoj vojvotkinji može da se zameri, onda smo stvarno jadni.
Korisnikov avatar
By antibiotic
jao pa jer joj je bolje? Isidori?

majina glupost je to sto je htela da se uvuce irancima, tako sto ce biti "veci katolik od pape" (kako su napisale jedne novine), pa za tu priliku nabavila "hidzab" pravoslavnih monahinja (ili kako se vec zove), zapravo, da pokaze da se, eto, i nase se zene tradiconalno uvijaju, sto je jos veca glupost preko ove originalne.
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736636#p2736636]Mars napisao:[/url]Isidora Bjelica poziva na prestanak: medijskog linča, razapinjanja na krst, satanizacije i hajke na gospođu Maju Gojković.

Na neki bizaran način je u pravu. Ako je ovo najgore što četničkoj vojvotkinji može da se zameri, onda smo stvarno jadni.

nije u pravu-ponajprpre što je ovo jedna velika Šprdnja,a drugo,ko god se bavi politikanstvom državnog kalibra zaslužuje nazvatipoželji...tim pre,ako se dobro sećam doslovce niko nije medijski linčovan,satanizovan etc od vladajućih...

a trebalo je (setiti se slučaja helikopter)...
By Kragi
Sprdnju na stranu, meni je ovo malo veci problem. Cak mi se cini da je Maja bila deo neke grupe u skupstini koja se zalagala za prava zena i vecu prisutnost u parlamentu (?) Sledeci put nek se za ravnopravnost zena bori sa pokrivenom facom :roll:
A Isidora sere ko kamila od kad je bolesna. Od jedne vulgarne alapace i h8era posta plemenita pravoslavna duša.
Korisnikov avatar
By Mars
@deran

nismo se razumeli
Korisnikov avatar
By antibiotic
uh kragi pretera ga malo za isidoru, ipak je ona bila podrska za lgbt prava,
mislim nije bila, jos uvek je
Korisnikov avatar
By Srklet
bjelica je nepodnošljiva kreatura, kojoj je genocid umjetnički čin.
pokazatelj samosvijesti neke lgbt zajednice i ljudi jest da ne prihvaćaju svaku podršku ako dolazi od ljudi koji su inače dno dna. zato što je netko gay friendly ne bi trebao biti jedini relevantan kriterij.
za bjelicu su pederi asesoar, šareni dio odvratnog kiča koji je njen život.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!