- 18 Sep 2015, 23:54
ma, dobro je ulixe.....................
ni ovi komentari
Ja se nimalo ne osecam uvredjenim, cak naprotiv mi je drago sto je spustio brbljivog Julovca na zemlju. Zapaljiva retorika uglavnom krece od tebe, Vulina, Nikolica i ekipe. Odela ste promenili ali ste ostali isti ratnohuskaci iz 90ih.
(Darko, 18. septembar 2015 18:04) # Link komentara
Preporučujem (+380)Ne preporučujem (-67)
Sve je ovo zakuvao onaj Vulin ostreci onu stvar na Hrvatskoj dok Madjarska dize ogradu,tuce novinare nase,baca suzavac na nasu teritoriju.HR nista nije uradila,nista a ovaj poceo da preti sta bi bilo kad bi bilo.
(tomy, 18. septembar 2015 18:03) # Link komentara
Preporučujem (+303)Ne preporučujem (-47)
Zar je moguce da su politicari u Srbiji toliko nepismeni da ne razlikuju aluziju ili igru rijeci? Pa zbog ovakvog polupismenog "pokvarenog telefona" Dacic bi jos i zaratio? Milanoviceve rijeci su zestoko djelovala ne samo na Orbana nego izgleda i na Dacica i one koji vicu izbjeglicama "...samo dodite i prodite bas nas briga za vas". Milanovic je pokazao Europi da "ima mozga" u HR za razliku od susjedstva sto je izgleda bas nesto lose sjelo Szijartu i Dacicu. Zanimljivo, jucer su Srbi napadali Madare zbog brutalnosti a danas se vec udruzise sa istima protiv Hrvata samo zato sto su Hrvati po Dacicu, odlucili biti vece humaniste od Srba. Hrvatska je odrzala "lekciju" i od sjevernih krotitelja slobodnog putovanja i onima koji zastupaju "brigo moja predi na drugoga". A vi se ljutite i srdite do mile volje
(Mario, 18. septembar 2015 18:11) # Link komentara
Preporučujem (+180)Ne preporučujem (-192)
Dacicu,ispao si potparol Vulina.
Bucko,ne razmislja.
(Stanovnik Beograda, 18. septembar 2015 18:12) # Link komentara
Preporučujem (+265)Ne preporučujem (-30)
Vidim da krivo tumačite izjavu Milanovića, kao uvredu.
Vulin priča gluposti koje nisu vrijedne komentara. (vidim da se i dobar dio vas slaže)
Kao što se orao ne bavi muhama tako se neće Milanović baviti Vulinovim izjavama.
To je poanta izjave.
A što se tiče moraliziranja, Milanović je opet dao izjavu koja je najbliža istini i najiskrenija.
"brigo moja prijeđi na drugoga"
To je stav svih pa i vaše vlade bez obzira na glumu.
Istina je jedna, Srbija je tranzitna zemlja i samo zato ih primate jer znate da idu dalje...
To isto radimo i mi samo brže i bolje.
(K, 18. septembar 2015 18:23) # Link komentara
Preporučujem (+111)Ne preporučujem (-48)
Pa ova dva ministra sve izbeglice koji dođu u njihove zemlje šalju dalje. A od Hrvatske sad traže da ih zadrže u zemlji. E, svašta.
(Srdjan Filipović, 18. septembar 2015 18:24) # Link komentara
Preporučujem (+89)Ne preporučujem (-17)
Dačić, gotovo sigurno namjerno, krivo interpretira Milanovićevu izjavu. Muha u izjavi nije Srbija, već ministar Vulin. Orao nije Hrvatska, već on sam.
Dačić je svjestan toga, ali namjerno izvrče, kako bi digao tenzije.
(Zox, 18. septembar 2015 18:25) # Link komentara
Preporučujem (+157)Ne preporučujem (-38)
haha čuj ono koja je to solidarnost? ovi mađari biju novinare i izbeglice i još zatvaraju granice računaju na to da izbeglice idu u hrvatsku..i to su ko europske vrednosti..
(jimmy, 18. septembar 2015 18:56) # Link komentara
Preporučujem (+60)Ne preporučujem (-13)
Ministri Srbije i Mađarske nešto poručuju Milanoviću?? Pa Mađari su napravili ratno stanje na srpskoj granici, zatvorili je, prebili koga su stigli, uključujući novinare, stavili bodljikavu žicu i vojsku na granicu, a njih dvojica umjesto da budu na ivici barem prekida diplomatskih odnosa druže se i šalju poruku trećem?!
(Sa_BiH, 18. septembar 2015 19:55) # Link komentara
Preporučujem (+102)Ne preporučujem (-20)
Szijarto dođe u Beograd i poče da se grli i ljubi sa našim zvaničnicima a samo juče isprebijaše naše novinare i ispendrekaše one nesrećnike, e sad je Szijarto nama veći prijatelj jer se s njim već ljubimo, dok bi Vulin tužio Hrvate i valjda se besno izivljavao na komšijama šta migranti neće da ostanu u lepoj njihovoj. E, ovo nije normalno ljudi.
(Neša, 18. septembar 2015 20:21) # Link komentara
Preporučujem (+134)Ne preporučujem (-11)
"nemaju veze s mozgom".....