Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725931#p2725931]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725928#p2725928]deran napisao:[/url]

svakako su ljudi u strahu,o političarima šta reći,sem da orban govori u ime evrope sasvim otvoreno...žalosno,ali istinito...
europa je podijeljena. ne govori orban ni približno u ime svih.
ma da..i da se nastavim na velov post-govori i u ime većnskog dela mađarske...
By Sixto
NEsto su mi Madjari tihi u osudi vlade i premijera... lepo im je s one strane ograde, valjda mirno se spava...
Korisnikov avatar
By Vel boy
Mađarska ima očito veliki problem krize identiteta. kao što već pre jedno godinu i po rekoh, volim i cenim mađarski susedni narod, ali im je desnica tipično uskopištena ---jer se ne osećaju evropljanima u pravom smislu reči s obzirom da su potomci magyarskih rušilačkih hordi koje su uzurpirale ondašnju keltsku pa germansko slovensku iliti slavensku i rumunsku Panoniju, a kroz eto pripadnost tzv. zapadnom hrišćanstvu iliti kršćanstvu stalno nadograđuju tu večitu frustriranost, tipa---budimo veći pape od pape, budimo veći Germani od Austrijanaca i Nemaca .. fuj, ne bih im bio u koži, ali bogami, ne bih im ni popuštao. EU još uvek puno popušta mađarskim mussolinijevcima a i hitlerovcima.

jer na fidesz jobbik bezobraznost se može takođe odgovoriti vrlo lako bezobrazno ovako----
dokle će fidesz jobbik banda da se prave veći Nemci i Austrijanci od Nemaca i Austrijanaca?? šta je to fidesz jobbik banda umislila da su? pa, vi ste potekli od magyarskih rušilačkih hordi iz Sibira, šta ako vas pravi Evropljani podsete na vaše NEevropske korene, bando jedna azijatska (činjenice!), krali ste zemlju od Slovena i Germana i Rumuna i zaposeli originalno slovensko-germansku i keltsku i rumunsku Panoniju. šta ako vam mi pravi Evropljani kažemo---marš natrag u Sibir, azijati jedni! vidiš kako se može i vama odgovoriti bezobrazno na vašu bezobraznost!

(moj komentar o orbanu za B92, koji, takođe nije objavljen, go figure, da ne kvari komentatorsko srpsko veličanje i idolizovanje tog govneta....).
Korisnikov avatar
By deran
potpiši se sa njuz.net-možda će napisano i da dobije smisao...
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725929#p2725929]Vel boy napisao:[/url]u vezi ove vesti http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1041061" target="_blank , poslao sam ovaj komentar

"znači, dačić i vulin se udružili s mađarskim fidesz jobbik baštinicima hortijeve ideologije, a protiv hrvatskog levičara. to je ukratko što se desilo. dačiću i vulinu na čast.
p.s. pre nego što neko počne, i Amerika prima i zbrinjava sirijske i iračke i druge izbeglice.
Podrška većini komentara ovde koji kritikuju ovo ne-netipično združivanje srpskih smiloševićevaca s mađarskim fidesz jobbikovcima!
srami se dačiću!!!"

dabome, nisu ga hteli objaviti.....
Naravno da ti nisu objavili komentar kada nema veze s mozgom.
Recimo, kritika da je hrvatski sistem zbrinjavanja doživeo kolaps posle dva dana je sasvim na mestu, jer se sistem de facto jeste raspao. Ovo što je rekao mađarski ministar o tome kako Hrvatska nema pravo da kritikuje Mađarsku je Dačić prilično nervozno prećutao (to si mogao videti na konferenciji). Dačićeva "orao pao" je na istom nivou kao Milanovićeva izjava, a nivo nije dostojan položaja ni jednog ni drugog. Dačić voli taj prostački diskurs, valjda se u njemu probudi Žitorađa. Sastanak je bio sastanak dva ministra spoljnih poslova, i to sastanak koji je u vreme kada su granice zatvorene i trebalo da bude održan. Združivanje tu samo ti možeš da vidiš. :hypno:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ma, dobro je ulixe.....................

ni ovi komentari
Ja se nimalo ne osecam uvredjenim, cak naprotiv mi je drago sto je spustio brbljivog Julovca na zemlju. Zapaljiva retorika uglavnom krece od tebe, Vulina, Nikolica i ekipe. Odela ste promenili ali ste ostali isti ratnohuskaci iz 90ih.
(Darko, 18. septembar 2015 18:04) # Link komentara
Preporučujem (+380)Ne preporučujem (-67)
Sve je ovo zakuvao onaj Vulin ostreci onu stvar na Hrvatskoj dok Madjarska dize ogradu,tuce novinare nase,baca suzavac na nasu teritoriju.HR nista nije uradila,nista a ovaj poceo da preti sta bi bilo kad bi bilo.
(tomy, 18. septembar 2015 18:03) # Link komentara
Preporučujem (+303)Ne preporučujem (-47)

Zar je moguce da su politicari u Srbiji toliko nepismeni da ne razlikuju aluziju ili igru rijeci? Pa zbog ovakvog polupismenog "pokvarenog telefona" Dacic bi jos i zaratio? Milanoviceve rijeci su zestoko djelovala ne samo na Orbana nego izgleda i na Dacica i one koji vicu izbjeglicama "...samo dodite i prodite bas nas briga za vas". Milanovic je pokazao Europi da "ima mozga" u HR za razliku od susjedstva sto je izgleda bas nesto lose sjelo Szijartu i Dacicu. Zanimljivo, jucer su Srbi napadali Madare zbog brutalnosti a danas se vec udruzise sa istima protiv Hrvata samo zato sto su Hrvati po Dacicu, odlucili biti vece humaniste od Srba. Hrvatska je odrzala "lekciju" i od sjevernih krotitelja slobodnog putovanja i onima koji zastupaju "brigo moja predi na drugoga". A vi se ljutite i srdite do mile volje
(Mario, 18. septembar 2015 18:11) # Link komentara
Preporučujem (+180)Ne preporučujem (-192)

Dacicu,ispao si potparol Vulina.
Bucko,ne razmislja.
(Stanovnik Beograda, 18. septembar 2015 18:12) # Link komentara
Preporučujem (+265)Ne preporučujem (-30)

Vidim da krivo tumačite izjavu Milanovića, kao uvredu.

Vulin priča gluposti koje nisu vrijedne komentara. (vidim da se i dobar dio vas slaže)

Kao što se orao ne bavi muhama tako se neće Milanović baviti Vulinovim izjavama.
To je poanta izjave.

A što se tiče moraliziranja, Milanović je opet dao izjavu koja je najbliža istini i najiskrenija.
"brigo moja prijeđi na drugoga"

To je stav svih pa i vaše vlade bez obzira na glumu.
Istina je jedna, Srbija je tranzitna zemlja i samo zato ih primate jer znate da idu dalje...
To isto radimo i mi samo brže i bolje.
(K, 18. septembar 2015 18:23) # Link komentara
Preporučujem (+111)Ne preporučujem (-48)

Pa ova dva ministra sve izbeglice koji dođu u njihove zemlje šalju dalje. A od Hrvatske sad traže da ih zadrže u zemlji. E, svašta.
(Srdjan Filipović, 18. septembar 2015 18:24) # Link komentara
Preporučujem (+89)Ne preporučujem (-17)

Dačić, gotovo sigurno namjerno, krivo interpretira Milanovićevu izjavu. Muha u izjavi nije Srbija, već ministar Vulin. Orao nije Hrvatska, već on sam.

Dačić je svjestan toga, ali namjerno izvrče, kako bi digao tenzije.
(Zox, 18. septembar 2015 18:25) # Link komentara
Preporučujem (+157)Ne preporučujem (-38)

haha čuj ono koja je to solidarnost? ovi mađari biju novinare i izbeglice i još zatvaraju granice računaju na to da izbeglice idu u hrvatsku..i to su ko europske vrednosti..
(jimmy, 18. septembar 2015 18:56) # Link komentara
Preporučujem (+60)Ne preporučujem (-13)

Ministri Srbije i Mađarske nešto poručuju Milanoviću?? Pa Mađari su napravili ratno stanje na srpskoj granici, zatvorili je, prebili koga su stigli, uključujući novinare, stavili bodljikavu žicu i vojsku na granicu, a njih dvojica umjesto da budu na ivici barem prekida diplomatskih odnosa druže se i šalju poruku trećem?!
(Sa_BiH, 18. septembar 2015 19:55) # Link komentara
Preporučujem (+102)Ne preporučujem (-20)

Szijarto dođe u Beograd i poče da se grli i ljubi sa našim zvaničnicima a samo juče isprebijaše naše novinare i ispendrekaše one nesrećnike, e sad je Szijarto nama veći prijatelj jer se s njim već ljubimo, dok bi Vulin tužio Hrvate i valjda se besno izivljavao na komšijama šta migranti neće da ostanu u lepoj njihovoj. E, ovo nije normalno ljudi.
(Neša, 18. septembar 2015 20:21) # Link komentara
Preporučujem (+134)Ne preporučujem (-11)

"nemaju veze s mozgom".....
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725940#p2725940]Vel boy napisao:[/url]ma, dobro je ulixe.....................

ni ovi komentari
...
"nemaju veze s mozgom".....
Da je Vulin idiot, to smo znali i pre tih epohalnih komentara. Ali i dalje to što je on idiot, ne povlači da se SPS zbratimio sa Jobbikom, majko mila. To što si ti naveo te nasumične komentare, to nema nikakve veze sa tvojom tezom. Ako pogledaš malo komentare na b92, videćeš da ti isti ljudi daju Đokoviću savete kako se igra tenis i objašnjavaju kako je bog stvorio svet za nedelju dana i onda skoknuo do Budve da se iskulira za vikend.
:nerd:
Korisnikov avatar
By Srklet
a da jednostavno otvorimo poseban topic u kojem ćemo procjenjivati jel ok ili nije što nisu objavljeni vel boyevi komentari po srpskim medijima? ^^

seoba velovih komentara u trash or something...
Korisnikov avatar
By Vel boy
ulix, AMA, nisu rekli direktno kao ja, ali su rekli na svoj način ono što se desilo.
ostoba-u šalji orbanu ti....

Ponavljam još jednom bar ova dva komentara

Ministri Srbije i Mađarske nešto poručuju Milanoviću?? Pa Mađari su napravili ratno stanje na srpskoj granici, zatvorili je, prebili koga su stigli, uključujući novinare, stavili bodljikavu žicu i vojsku na granicu, a njih dvojica umjesto da budu na ivici barem prekida diplomatskih odnosa druže se i šalju poruku trećem?!
(Sa_BiH, 18. septembar 2015 19:55) # Link komentara
Preporučujem (+102)Ne preporučujem (-20)

Szijarto dođe u Beograd i poče da se grli i ljubi sa našim zvaničnicima a samo juče isprebijaše naše novinare i ispendrekaše one nesrećnike, e sad je Szijarto nama veći prijatelj jer se s njim već ljubimo, dok bi Vulin tužio Hrvate i valjda se besno izivljavao na komšijama šta migranti neće da ostanu u lepoj njihovoj. E, ovo nije normalno ljudi.
(Neša, 18. septembar 2015 20:21) # Link komentara
Preporučujem (+134)Ne preporučujem (-11)

koji su rekli bez moje možda simbolične hiperbole ono što je u stvari.
Korisnikov avatar
By Srklet
spammaš topic! :spank: forumski ISIL-u!
hoću li postati izbjeglica iz vlastitog topica? :drama:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725944#p2725944]Srklet napisao:[/url]a da jednostavno otvorimo poseban topic u kojem ćemo procjenjivati jel ok ili nije što nisu objavljeni vel boyevi komentari po srpskim medijima? ^^

seoba velovih komentara u trash or something...
me totalno ne briga toliko hoće li objaviti moje komentare, samo pomenuh usput. ja nemam nekih iluzija o režimima u Srbiji, Mađarskoj, Turskoj, Rusiji......ne znam šta to pojedine vas uzbuđuje.....
Korisnikov avatar
By zozefin st
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725937#p2725937]Vel boy napisao:[/url]Mađarska ima očito veliki problem krize identiteta. kao što već pre jedno godinu i po rekoh, volim i cenim mađarski susedni narod, ali im je desnica tipično uskopištena ---jer se ne osećaju evropljanima u pravom smislu reči s obzirom da su potomci magyarskih rušilačkih hordi koje su uzurpirale ondašnju keltsku pa germansko slovensku iliti slavensku i rumunsku Panoniju, a kroz eto pripadnost tzv. zapadnom hrišćanstvu iliti kršćanstvu stalno nadograđuju tu večitu frustriranost, tipa---budimo veći pape od pape, budimo veći Germani od Austrijanaca i Nemaca .. fuj, ne bih im bio u koži, ali bogami, ne bih im ni popuštao. EU još uvek puno popušta mađarskim mussolinijevcima a i hitlerovcima.

jer na fidesz jobbik bezobraznost se može takođe odgovoriti vrlo lako bezobrazno ovako----
dokle će fidesz jobbik banda da se prave veći Nemci i Austrijanci od Nemaca i Austrijanaca?? šta je to fidesz jobbik banda umislila da su? pa, vi ste potekli od magyarskih rušilačkih hordi iz Sibira, šta ako vas pravi Evropljani podsete na vaše NEevropske korene, bando jedna azijatska (činjenice!), krali ste zemlju od Slove.
gospodine vel boy
ovo je daleko od cinjenice. ajde molim te suzdrzi se malo od pjuvanja bez realnih cinjenica.

a i ostali koji pljuju madjare- time ne resavate problem migranata.
:peace:
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726002#p2726002]Blady napisao:[/url]
Bas sam bio skoro gledao taj video... Ne znam, imam dva prijatelja iz Sirije pa bas cesto pricamo o svemu tome...

Na osnovu svega sto sam od njih cuo glavni problem oko prihvatanja imigranata je sto ne postoji ama bas nikakava organizacija oko toga. Ne postoji legalni nacin da neko iz Sirije dobije azil u Nemackoj ili Svedskoj npr. pa ljudi uglavnom na raznorazne mutne nacine se dokopavaju evrope. Nezanemarljivi deo izbeglaca zapravo podrzava ISIS. Bio je jedan slucaj ovde u Svedskoj da je lik iz Sirije dobio azil a na fejsbuku je imao videe na kojima je odrubljivao glave i sl. Onda ga je jedan lik cijeg je brata tako zaklao prijavio vlastima i deportovali su ga nazad... Ima dosta slicnih prica. Deo tih ljudi su tu zato sto su imali dovoljno veza da povuku da bi se dograbili Evrope. Nisi svi koji dodju jadnici koji beze od smrti, progona, i ubijanja. Jedan deo njih jeste opasan i to je deo razloga zasto evropski narod postaje paranoican.

Mislim da oni ljudi kojima zapravo najvise treba pomoc su i dalje u Siriji jer su izgubili sve i ne mogu da plate krijumcarima da ih prebace do evrope. Kada bi postojao neki organizovan sistem da ti ljudi mogu iz Sirije traziti azil i da se napravi organizovan nacin da dodju do evrope (avioni, brodovi, itd.) umesto da placaju korumpiranim krijumcarima koji zaradjuju ogromnu lovu na jadnicima koji pokusavaju da pobegnu.

A cak i ako evropa i ostatak sveta ne zele da budu humani i pomognu, neka makar onda ne odmazu. Svi mi vrlo dobro znamo zasto se taj konflikt nastavlja i nastavlja. Odakle ISIS oruzije? Odakle Asadu oruzije? Zapadni svet ima svoje interese na srednjem istoku (nafta) i zato potpaljuje taj konflikt. Da im taj rat nije dobar za ekonomiju, bio bi zavrsen u roku od odmah. Problem je sto su zemlje srednjeg istoku u toj sivoj zoni bez velikih saveznika kao amerika, rusija, kina, ili evropa, pa svi mogu da idu i seru po njima kako im se prohte.

Bas bi voleo da vidim da li bi Rusija smela da napadne Svedsku kao sto npr. planira da izvrsi invaziju Sirije.
By Ulix
@zozefin:

Gospodine vel boy :lol:

A naravno da nema veze sa činjenicama. Mađarska ima bukvalno hiljadugodišnji kontinutet u razvoju svog jezika i kulture, ako oni nemaju definisan nacionalni identitet, ostatak Evrope šta tek da kaže.

Orban je fašista, to je vrlo jednostavno, ne mora uopšte da se ide dalje u priču o mađarskom nacionalnom identitetu.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726058#p2726058]zozefin st napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725937#p2725937]Vel boy napisao:[/url]Mađarska ima očito veliki problem krize identiteta. kao što već pre jedno godinu i po rekoh, volim i cenim mađarski susedni narod, ali im je desnica tipično uskopištena ---jer se ne osećaju evropljanima u pravom smislu reči s obzirom da su potomci magyarskih rušilačkih hordi koje su uzurpirale ondašnju keltsku pa germansko slovensku iliti slavensku i rumunsku Panoniju, a kroz eto pripadnost tzv. zapadnom hrišćanstvu iliti kršćanstvu stalno nadograđuju tu večitu frustriranost, tipa---budimo veći pape od pape, budimo veći Germani od Austrijanaca i Nemaca .. fuj, ne bih im bio u koži, ali bogami, ne bih im ni popuštao. EU još uvek puno popušta mađarskim mussolinijevcima a i hitlerovcima.

dokle će fidesz jobbik banda da se prave veći Nemci i Austrijanci od Nemaca i Austrijanaca?? šta je to fidesz jobbik banda umislila da su? pa, vi ste potekli od magyarskih rušilačkih hordi iz Sibira, šta ako vas pravi Evropljani podsete na vaše NEevropske korene, bando jedna azijatska (činjenice!), krali ste zemlju od Slove.
gospodine vel boy
ovo je daleko od cinjenice. ajde molim te suzdrzi se malo od pjuvanja bez realnih cinjenica.
ali, ja sam jasno i glasno napisao da pričam o fidesz jobbiku te njihovim glasačima koji su, da li većina ili ne Mađarske, mađarski problem i mađarska svojevrsna kriza. rekoh sasvim jasno i ovo----kao što već pre jedno godinu i po rekoh, volim i cenim mađarski susedni narod, ali im je desnica tipično uskopištena .... i objasnio.
zar nisi pročitala pažljivo moj post, zozefinst?

te, ulix kaže " Orban je fašista, to je vrlo jednostavno, "--- pa to i ja velim, uz malo širi opis pozadine problema u desnici Mađarske. :kuckuc:

edit, a ja se neću ustručavati ni gristi jezik šta imam reći o antigejnoj desnici, bilo čijoj, pa bila ona i mađarska, na gej forumu, sve dok ne napadam kao što nikad i ne napadam na ličnom nivou bezrazložno nekog kolegu ili kolegicu forumaša i dok ne kršim Pravilnik a ne kršim.
Korisnikov avatar
By zozefin st
jesam sve procitala vel boy, gotivim te i sve, ali mislim da toliko pljuvanje nije konstruktivno.
zasmetalo mi je ono- ''rusilacke horde iz sibira''
aj :peace:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726074#p2726074]Mage napisao:[/url] .....Odakle ISIS oruzije? Odakle Asadu oruzije? Zapadni svet ima svoje interese na srednjem istoku (nafta) i zato potpaljuje taj konflikt. Da im taj rat nije dobar za ekonomiju, bio bi zavrsen u roku od odmah. .
ovo na veliku žalost sadrži određenu istinu, ali je to samo produkt tzv. free marketa, u prevodu, krupnokapitalistički ekonomski makijavelizam koji vlada Amerikom, ali ne samo Amerikom, gde ni predsednik nema uticaja već tvornice oružja i naftne kompanije.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726136#p2726136]zozefin st napisao:[/url]jesam sve procitala vel boy, gotivim te i sve, ali mislim da toliko pljuvanje nije konstruktivno.
zasmetalo mi je ono- ''rusilacke horde iz sibira''
aj :peace:
ja sam samo opisao duh grozne desnice u Mađarskoj, NIKAKO celi mađarski narod, iako me je nešto razočarao što trpe njihovog smiloševića i šešelja na vlasti ovoliko dugo, bez da se više pobune.

kada sam pomenuo rušilačke horde iz Sibira, sasvim jasno rekoh---- jer na fidesz jobbik bezobraznost se može takođe odgovoriti vrlo lako bezobrazno ovako---- ... i rekoh što rekoh, a istorijski još i posve činjenično, mada, dakle, recimo, bezobrazno. sve što hoću reći je da se fidesz jobbiku mogu i moraju začepiti usta pa taman jezikom kojeg jedino i razumeju.

dalje, cenim što me gotiviš, gotivim i ja tebe kao što već pre rekoh u nekoj od tema, ali ja ne patim niti strepim od toga da li ću se nužno ikome sviđati, bilo gde i kada, pa ni ovde. ja tretiram druge kao što i sam želim biti tretiran, ni manje ni više, dakle, uzajamno poštovanje je važno, ne gotivljenje ni kao neka patnja ni strepnja da moram biti voljen ili gotivljen ili šta.... ja imam u životu ko me voli, meni nije prerogativ da se nužno bilo kome sviđam na bilo kom forumu. ako se sviđam tim bolje, i on/a se meni sviđa, ali to mi nije od krucijalne važnosti. od krucijalne važnosti je razmena ideja i misli i iskustava te javne reči na uzajamno uvažavajući kolegijalan način. :wink:
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726074#p2726074]Mage napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726002#p2726002]Blady napisao:[/url]
Bas sam bio skoro gledao taj video... Ne znam, imam dva prijatelja iz Sirije pa bas cesto pricamo o svemu tome...

A cak i ako evropa i ostatak sveta ne zele da budu humani i pomognu, neka makar onda ne odmazu. ...

ja ne znam zašto je nekakvo pravilo da se ljudima sa zapada plasiraju ovakvi teletabis filmovi,sa tačkicama etc....verovatno je dobra namera i dobra za prvu pomoć,ali suština se ne spominje-bar ne ovde...(zato sam kvotovao mage-a)
Korisnikov avatar
By Vel boy
ono što bih još rekao na ovu temu je da mi je neshvatljivo da se vehabijama tj. islamističkim teroristima ikako dopušta da budu na evropskom tlu, a ne samo da im se dopušta već im se dopušta da doktriniraju i vrbuju izbeglice koje stignu... vesti iz npr. Nemačke su upravo o tome da se dešava, i, umesto da se je Nemačka još davno oslobodila ikakvog bivstvovanja vehabija, krive se izbeglice- što naročito namerno podlo radi orbanov režim u Mađarskoj. e, to ne kontam i to je ta tipična desničarska perverzija.

NISU KRIVE IZBEGLICE KOJE I UKOLIKO HOĆE DA SE ADAPTIRAJU U EVROPI, KRIVI SU VEHABIJSKI TERORISTI, pobogu više!!!

jedna stvar u vezi Amerike koju moram pohvaliti je da ovde uglavnom, srećom, vehabije nemaju nikakvih šansi za bilo šta, ne verujem ni da ih ima uopšte u bilo kom iole bitnom broju, a Evropa stalno omašuje da vidi velikog slona u sred prostorije joj i da se pozabavi već jednom zauvek s tom sloninom.
vehabijski pokret kao tipičan predstavnik svetskog islamističkog terorizma mora biti u potpunosti U N I Š T E N u celoj Evropi uklj. u BiH, delu Srbije i Crne Gore zvani Sandžak, Kosovu, Makedoniji, Albaniji, kao prvo i najprvije!!! tako da se smanji realna pretnja od neadaptabilnih izbeglica da potpadnu pod uticaje terorističkih ideologija i da se pomogne običnim tolerantnijim muslimanima Evrope da se oslobode više i sami tog tereta i opasnosti na čijem udaru su prvi sami oni, te da se još bolje adaptiraju u Evropu!.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!