Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Je li Srbija u svojoj historiji isključivio vodila obrambene ratove?

da
2
12%
ne
6
35%
možda/ne znam
4
24%
srbija nije nikad bila u ratu, to samo ustaša može tvrditi
5
29%
Korisnikov avatar
By Kiborg
Posle cara Dušana, da. Samo odbrambene.
Korisnikov avatar
By 2kune
Srbija se brani u Tokiju... :peace:
Korisnikov avatar
By 2kune
nema veze... te stvari se ionako uče po stadionima...
Korisnikov avatar
By 2kune
prije bih to nazvao pučkom školom...
Korisnikov avatar
By 2kune
samo se bojim da je i u toj školi išlo po posebnim programima...
nikolić opet jaše :lol: poslao pismo britanskoj kraljici!

http://www.danas.rs/danasrs/politika/ni ... _id=304421" target="_blank

Vaše Veličanstvo, lično Vam se obraćam, svestan činjenice da bi moje obraćanje, moglo da bude protumačeno kao nediplomatsko, ali moram, kako ne bismo napravili grešku i region Balkana vratili u teška vremena sukoba koje bismo svi da zaboravimo. Najljubaznije Vas molim da posvetite pažnju jednom ozbiljnom pitanju koje bi moglo da pokvari višegodišnje napore Srbije usmerena ka davanju našeg skromnog doprinosa ukupnoj stabilnosti Jugoistočne Evrope.

Naime, radi se o predlogu Rezolucije o Srebrenici, koji je u Savetu bezbednosti UN, podnela Vaša zemlja.

Mi smo nacija prilično različita od drugih koje su slične veličine ili moći. Kad god bismo kroz istoriju bili napadnuti, opredeljivali smo se za otpor i borbu za slobodu. U velikom broju prilika naši su se postupci podudarali sa formiranom međunarodnom pozicijom, borbom i ciljevima Vaše nacije. Nikada nismo želeli da odustanemo, da uzmaknemo, niti da nam drugi određuju za šta ćemo se mi opredeliti. Takvo stanovište bilo je veoma zahtevno, često i opasno, ali na kraju je nosilo olakšanje i bilo je zdravo za naš duh.

Imam na umu, između ostalog, Prvi svetski rat i Drugi svetski rat, u kojima su Srbi priložili najveću moguću žrtvu. U ova dva rata izgubili smo milione najmlađih, najpametnijih i najhrabrijih ljudi, što je za posledicu imalo radikalno smanjenje našeg stanovništva i izgleda za budućnost. Sve je to učinjeno u uverenju da su sloboda i dostojanstvo čoveka vrhunske vrednosti. Nikada nismo bili vešti u hladnom kalkulisanju naših uloga i namera, već smo se rukovodili osećanjima.

Verujem da Vam je poznato da su se Srbi borili protiv Turaka, Austrougarskog carstva, Nemaca i potom njihovog Rajha. Suprotstavili smo se i mnogim drugima, čak i NATO-u 1999. godine, u veri da moramo braniti teritoriju Kosova i Metohije koja istorijski nama pripada.

siguran sam da postoje osnovnoškolske zadaćnice koje su bolje sročene od ovoga.

it's so fucking funny! :krezavi:
komentar s danas.rs, so fucking hilarious <3

Da bi hrabra i plemenita misija predsednika Nikolića dobila na težini, predlažem mu da ode pred zgradu ambasade Velike Britanije i sedi na ploči stiropora sve dok Her Majesty Queen Elizabeth II ne udovolji njegovom zahtevu.
Bilo bi, naravno, efektnije kad bi Predsednik otišao u London i spalio se isped Buckingham Palace, ali bi u tom slučaju morala da otpadne ista takva akcija pred sedištem UN ili Evropskog Parlamenta.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ali koja budala, trazi nesto od britanske kraljice :pucaodsmeha:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2715943#p2715943]Srklet napisao:[/url]komentar s danas.rs, so fucking hilarious <3

Da bi hrabra i plemenita misija predsednika Nikolića dobila na težini, predlažem mu da ode pred zgradu ambasade Velike Britanije i sedi na ploči stiropora sve dok Her Majesty Queen Elizabeth II ne udovolji njegovom zahtevu.
Bilo bi, naravno, efektnije kad bi Predsednik otišao u London i spalio se isped Buckingham Palace, ali bi u tom slučaju morala da otpadne ista takva akcija pred sedištem UN ili Evropskog Parlamenta.
:odlicno:
Korisnikov avatar
By 2kune
siguran sam da postoje osnovnoškolske zadaćnice koje su bolje sročene od ovoga.
Dragi gospodine direktore škole, tukao sam se i tući ću se sa svim svojim drugarima i smatram da sam zbog toga najvažnije i najvrednije ljudsko biće u vašoj školi. Ja razmišljam srcem i pravila školskog sistema guše moj nenadjebivi mladi duh. Znam da to umanjuje moje šanse za budućnost ali smatram da je važnije da ne odustanem, da ne uzmaknem, i da mi drugi ne određuju za šta ću se opredjeliti u životu. Zato vas molim da me ne šaljete školskom psihologu i da mi posušite sve ukore i jedinice koje ću da fasujem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!