Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
slušala sam njen pobednički govor. majko mila, šta sve napriča, čak i za jednog političara bilo je previše. transfer blama.

a stigla je da potkači i susede. otcepi ona Vojvodinu od Srbije, a tek retoričko pitanje "šta bi BiH bila bez Hrvata?". i to sve u pobedničkom govoru, hoću reći još se ni zaklela nije. biće bumpy ride, as always almost everywhere.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
"'Ako kažete građanke i građani dođete negdje na selo u Hrvatskoj i kažu: a zašto nas isključujete? Mi nismo građanke i građani, mi živimo na selu" :smeh:
Korisnikov avatar
By Srklet
meni je najbolje kod tog intervjua za BHT što je, služeći se njenom logikom, KGK indirektno ustvrdila da u BiH nema hrvata, nego postoje samo bosanci i hercegovci. ^^ ali nije to izgleda skužila. ^^
Korisnikov avatar
By 2kune
glupača niti zna hrvatski jezik niti hrvatsku povijest... govoreći američanski o 'hrvatskoj' naciji kao o državljanstvu pokazala je da iako barata vokabularom razmišlja na stranom (NATO) jeziku... i onda kaže točno ono što je svojevremeno na korienskom rvackom govorio poglavnik prenoseći misli kamene a ne poznajući niti svoj vlastiti jezik u potpunosti...
Korisnikov avatar
By deran
a je l' Kolindina Hrvatska vise nece slaviti Oluju, posto ispada da su proterali 300 000 Hrvata, a to nije za slavlje? by m. bobić mojsilović...

nego,ovo je odvratno...:

Korisnikov avatar
By Mars
Danas kao reaguje ministarstvo.

Majmun i dalje misli da je jedini problem to sto na snimcima nije Kolinda.
Korisnikov avatar
By 2kune
od pustog preuzimanja odgovornosti, osuda i kazni te izvinjavanja zaboravio je na prvi korak: davanje ostavke... :radosnice:
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2681962#p2681962]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2681375#p2681375]Markiza napisao:[/url]Možda se i Zoka Mihajlović namerači da bude pretendent na tron i bude srpska Kolinda.... Kako je lepa Kolinda i svu omladinu oko sebe sakupila.
glede zoke-ta jedina ima žicu da kaže šta misli,..

Da li je se stvarno boji Vučić ili je sve to izrežirano i namešteno - pitam se jer se to kod nas ama baš nikad ne zna načisto.
Korisnikov avatar
By Srklet
Je li za novu predsjednicu istospolni par s djetetom – obitelj?

http://www.crol.hr/index.php/politika-a ... om-obitelj" target="_blank

Prvi potez novoizabrane predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović bio je posjetiti skupinu veterana koja prosvjeduje u Savskoj ulici pred Ministarstvom branitelja. Riječ je, nota bene, o ilegalnom prosvjedu koji krši zakone RH. S druge strane, to se nikad nije moglo reći za bilo koju hrvatsku Povorku ponosa, uvijek odgovarajuće prijavljenu nadležnima i u skladu sa svim zakonima RH. S obzirom na to da je Kolinda Grabar-Kitarović izjavila kako će biti predsjednica svih u Hrvatskoj, nema razloga da ne dođe na sljedeću Povorku ponosa.
By Aven
http://www.crol.hr/index.php/politika-a ... om-obitelj" target="_blank

Tuđman se o homoseksualcima nikad nije javno očitovao...
Ne znam za Franju, ali ako me sjećanje dobro služi, Ankica je na upit novinara o tome što misli o homoseksualnosti, odgovorila: Toga nema u Hrvatskoj. :D

Jako me zanima kako će se Kolinda postaviti prema LGBT temama sad kad je postala predsjednicom i hoće li kao i Jaca promijeniti ploču u odnosu na stavove HDZ-a. Očekujem diplomatske odgovore, ali ...pričekajmo. :D
By Aven

Dobra večer svima! Dobra večer u ovoj veličanstvenoj noći, u kojoj mi Hrvati, ali i Srbi, koji su isto Hrvati...

SVI STE VI MOJI!

Pljunuta! :'D
Kolinda zasluzuje da svaki dan dobije šamar samo zbog "politike" koju "vodi".
Akademsko dno dna.
Kolinda Grobar. Neka nam Bog bude na pomoći dok nas ne ostane milijun u ovoj sprdnji od države.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!