Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
well, znamo svi da je on tata naizmeničnoj struji (za razliku od Edisona koji joj se smejao i fosirao svoju, jednosmernu)

Slika

AC/DC
adj. Slang
Having a bisexual orientation.
From the likening of a bisexual person to an appliance that works on either alternating or direct current.

adj
1. (of a person) bisexual

adj. Slang.
sexually responsive to both men and women; bisexual.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sajka, sarajevska proročnica, kaže '' HomIseksualac ''. :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Eh, ko ce ga znati? Ako je uspevao da u sebi potisne seksualnost generalno, ili citav vanjski svet i ko zna sta jos... zasto ne bi mogao i svoju eventualnu homoseksualnost?
(to sto je bio sin pravoslavnog svestenika ide u prilog da ipak jeste bio gej heh)
Ne bi me iznenadilo da je istina. Definitivno su mi sumnjivi svi muskarci koji nisu zainteresovani za zene. Mislim da je gomila njih u proslim vremenima, kada je homofobija bila daleko gora, koristili tu kartu aseksualnosti i nekakvog "viseg mentalnog nivoa gde seks nije bitan" :shrug: kako bi izbegli price o svojoj homoseksualnosti.
Korisnikov avatar
By Mars
Ali valjda bi hroničari vremena našli nešto na njegovoj homo strani da nam prijave.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2677783#p2677783]Mage napisao:[/url]Ne bi me iznenadilo da je istina. Definitivno su mi sumnjivi svi muskarci koji nisu zainteresovani za zene. Mislim da je gomila njih u proslim vremenima, kada je homofobija bila daleko gora, koristili tu kartu aseksualnosti i nekakvog "viseg mentalnog nivoa gde seks nije bitan" :shrug: kako bi izbegli price o svojoj homoseksualnosti.
Zato sto si peder
Toliko zena ima isto koje su bile umetnice i nisu se nikada udavale niti se zna da du bile u nekim vezama.
Postoje ljudi koje seks ne zanima.
I zene i muskarci.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2677783#p2677783]Mage napisao:[/url]Ne bi me iznenadilo da je istina. Definitivno su mi sumnjivi svi muskarci koji nisu zainteresovani za zene. Mislim da je gomila njih u proslim vremenima, kada je homofobija bila daleko gora, koristili tu kartu aseksualnosti i nekakvog "viseg mentalnog nivoa gde seks nije bitan" :shrug: kako bi izbegli price o svojoj homoseksualnosti.
pa i isaac newton je bio gay.

http://en.wikipedia.org/wiki/Isaac_Newt ... _relations" target="_blank

Newton never married. Newton did have a close friendship with the Swiss mathematician Nicolas Fatio de Duillier, whom he met in London around 1690.[96] Their friendship came to an unexplained end in 1693.
barni napisao:Zato sto si peder
Toliko zena ima isto koje su bile umetnice i nisu se nikada udavale niti se zna da du bile u nekim vezama.
I zene i muskarci.
To stoji. Ali isto tako može on biti gej ali da ga isto tako seks nije zanimao. Ali tko zna što je stvarno bila istina.
Evo recimo ja sam blizak sa jednom drugaricom, blizu zivimo, cesto prespavam kod nje, idemo na pijacu zajedno...i nedavno me zaustavi neki komsija i kaze da sam provaljen tj. moja veza i nije mu jasno sto zivimo odvojeno sami i sto se krijemo.Kaze mi da je sumnjao!
Ljudi iz svacega naprave neki svoj film.
Pretpostavljam da misli da je nasa veza tajna jer ona ima nekoga, muza ili koga vec jer zivi u njegovom ulazu i dolazi joj neki momak.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2677809#p2677809]HalfJack napisao:[/url]
barni napisao:Zato sto si peder
I zene i muskarci.
To stoji. Ali isto tako može on biti gej ali da ga isto tako seks nije zanimao. Ali tko zna što je stvarno bila istina.
ovo me podsjeća na BiH '45. ( :deda: ) kad su se susrela 2 komunista ateista pa pitaju jedan drugog: 'a koji ateist? katolički ili pravoslavni?' :crveni:
Komemoracija homoseksualnom geniju Nikoli Tesli u Zagrebu

http://www.index.hr/black/clanak/komemo ... 93756.aspx" target="_blank

http://www.tportal.hr/kultura/kulturmik ... Tesli.html" target="_blank

'Tesla nije bio samo izumitelj i fizičar, nego i veliki sanjar i idealist, koji se uvijek nadao kako će njegovi izumi pomoći da se stvori jedan pravedniji svijet. Stoga je ovo polaganje vijenca prilika da se barem jednom simboličnom gestom pokuša ispraviti nepravda koja je učinjena Nikoli Tesli kao gej muškarcu, čije su se ljubavi dugo vremena zataškavale i pogrešno interpretirale. Neka vječno živi slobodna gej ljubav i neka vječno živi genij Nikole Tesle!'
Korisnikov avatar
By Sunce
srklet otvara ormare i u proslosti, gej arheolog. teslin izum.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pogledah u seriji Sulejman Velicanstveni deo kada ubijaju mladica koji propoveda da je ljubav medju muskarcima lepa. Ne znam da li si upucen i to doba.
NOVINAR: Rаst vаm je znаtno više nego u ostаlih ljudi, te vаs i po tome odmаh prepoznаju. Prve lepotice uvek su se vrzmаle oko privlаčnog i slаvnog nаučnikа, аli on je celog životа ostаo sаmаc.

TESLA: Mnogi su me ženili, аli nаjsmešnijа ženidbа bilа je onа kojoj je provodаdžisаo doktor Lаzа Kostić, inаče sjаjаn poetа. Pošto je sаm bio odbijen od
Lenke Dunđerske, pisаo mi je dа jа trebа njome dа se oženim. Hteo je dа venčа nаjveći srpski um i nаjveću srpsku lepoticu. Potsećаlo je to nа njegovu filozofiju ukrštаjа, po kojoj je lepotа osnovno nаčelo u ustrojstvu svetа. Zаhvаlio sаm mu i objаsnio zаšto je to nemoguće.

NOVINAR: Zаšto, gospodine Teslа?

TESLA: On je želeo dа stvori nebeski pаr nа Zemlji, а vreme zа to nije. Reći ću vаm štа mislim o seksu. Dvа su putа: mnogo ili nimаlo seksа. Sredinа služi zа obnаvljаnje ljuskog rodа. Previše seksа kod izvesnih ljudi pothrаnjuje i snаži vitаlnost i duh. Uzdržаvаnje od seksа to isto čini kod drugih ljudi. Jа sаm izаbrаo tаj drugi put.

Intervju iz casopisa Besmrtnost
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!