Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
pa i ti i bobanija ste mlade,, duhom.

ali nema to veze, tako je umontirano u film, poenta je sa cime mladi gays moraju da se suocavaju u beogradu / srbiji, tako sam barem ja razumeo, neki stranac koji ovo gleda bi tako razumeo.
odnosi se kako na ucesnike parade, tako i na hiljade drugih koji nisu bili na paradi.
Korisnikov avatar
By *deni*
I treba da se suočavaju, lično im želim da se suočavaju sa što je moguće mučnijim stvarima.
Zato što kukavičlukom i pasivnošću stavljaju pečat, definitivno verifikuju verziju po kojoj nisu normalni, po kojoj su bolesnici, izrodi, otpad itd. Predaju se bez borbe, pa što bi iko verovao da su zdravi, kad se sami ponašaju kao da boluju od neke sramotne bolesti ?
By Kragi
Hiljade drugih koji nisu bili na paradi u najvecoj meri se nikada ne suocavaju sa homofobijom na svojoj koži direktno jer glume heterosexualce. Uglavnom ih zanima alko-narko klabing uz diskretno nasadjivanje na dobar kurac a sa (pasivnom) homofobijom nisu spremni ni da se suoce u svom najuzem okruzenju. Vrhunac je kad sa nogu, guzice, stojka i pupka dobiju slobodu da postave fotku celog torza (bez glave) jer je sva prilika da ce od sramote da crknu ako im neko na ulici dobaci - 'Pederu!'. Jedino na sta su spremni je da se empaticno saosete sa lgbt zajednicom uz duboko zgrazavanje i koji pokidani zivac.

Sto se klipa tice antibiotiče - ja ne mislim da je los ili da nema nikakvu poruku i da je lik lose odradio posao, vec sam rekao da mi se naslov ne dopada. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Budalaštine. Mislim, ko će poverovati da u Srbiji postoji samo 10-ak pedera ukupno ( koliko ih ( nas ) je aproksimativno javno outovano ) ? Niko. Znači, ostali mora da su tu negde, u svačijem komšiluku, u krugu svake porodice može biti da je po neki prikriveni peder.
I to je apsurd.
Za outovane možda zna cela Srbija, ali za neoutovane sasvim sigurno zna njihov komšiluk, poznanici, kolege... Baš oni za koje im je najviše stalo da ne saznaju i za koje vole da veruju da ne znaju - znaju. Ako ne kažu da znaju, to ne znači da ne znaju. Nego ćute, prave se ludi.
By Kragi
Ne nego nagadjaju mada bi se moglo i reci da znaju uz veliki unutrasnji otpor koji to negira. Zato im jasno i nedvosmisleno treba staviti do znanja kako stoje stvari :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!