Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Kragi
Prema saopstenju zvanicnog delegata uefe sa utakmice - dron je kriv za nastalu situaciju.
To naravno ne znaci da ce fss ostati bez kazne ali gotovo sigurno znaci da se utakmica nece registrovati 0:3 sluzbeno. :D

Inace mi je cela albanska propaganda krajnje neozbiljna. Te ih podrzao Ibrahimovic, te objektivna al jazeera javlja kako su igrace tukli i po svlacionici, te uzasno ponosna cela albanska nacija zbog sranja koje je premijerov brat napravio. :radosnice:
Korisnikov avatar
By blenta
tipicna balkan debilana

lik je idiot jer se kockao zivotom cee albankse reprezentacije

jel neko ima imalo rezerve glede sta bi se desilo da je zastava velike srbije uletela na teren medj gomilu bezmozgaskih navijaca u tirani ili u zagrebu ?!? ja nemam

potez jest originalan, i namerna posve sigurna provokacija jer se znalo kakve ce reakcije da izazove zbog mentaliteta mase medj koju je bacen

ja sam svakako vrlo "srecan" sto niko od prisutnih albanaca na terenu krcatom najneinteligentnijim sljamom koje srbija ima da ponudi zapravo nije poginuo
u nekim okolnim zemljama ni table na cirilici medj dvojezicnim stanovnistvom u sred normalne populacije ne mogu da prodju
Korisnikov avatar
By Katengl
Ta verzija iz naših medija mi je previše besmislena da bih poverovao u nju. Nekako mi se čini i bojim se da je sve to režirano mnogo bliže, svakako ne bi bio prvi put.
Korisnikov avatar
By blenta
ma znamo jako dobro kakva je situacija i u srbiji i u hrvatskoj i u bosni
farbati mozemo nekog spolja ko ne zna
Korisnikov avatar
By Mars
500 nijansi jadnog

na sve naslovne strane stavili, kao, ako je HRVAT mogao tako da kaze, proceni, oceni -onda to mora da je tako i nikako drugacije, krunski dokaz nase čednosti
Korisnikov avatar
By antibiotic
ovo otislo zaista predaleko (ne na forumu, mada ova prica ko je bolji hrvati ili srbi kuku)
sada se premijeri preko tvitera prepucavaju o velikoj albaniji i cija je to nocna mora.
Korisnikov avatar
By mikeli
Nisam gledao live, a fala pa imamo net, pa gledas sta oces i koliko !
Nas fudbal, nepratim odavno i nezanima me !
I meni je bolji utisak ostavio lik koji je uleteo u kadar.
By Kragi
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... e-za-petak" target="_blank

Odluka uefe se, najverovatnije, odlaze za jedan dan :cheer:
Malo su zateceni i ne znaju sta da rade? :misli:

Edit:

NEZVANICNO:
- Utakmica ce biti ponovljena
- Srbija do kraja kvalifikacija igra pred praznim tribinama.

Sto se Albanije tice jos se ne zna :ceka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!