Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615967#p2615967]Gej strejt alijansa napisao:[/url][VIDEO] Čedomir Jovanović o stavu LDP i BDZS o LGBT populaciji

http://gsa.org.rs/2014/02/cedomir-jovan ... populaciji

moram reći ovo tužna srca da Čeda baš ovih dana pokazuje koliko je ili izgubio kompas ili je stvarno diletant koji smandrljava šta bilo samo da se kao pika da je nešto rekao, ma obavezno protiv Tadića i koalicije oko Tadića, nebitno mu koliko je to što je smandrljao ili netačno ili samo priželjkivanje nečeg čega nema.

kada je rekao ono o zukorliću kako ovom navodno ne smeta borba LDP za svačija ljudska prava uklj. LGBT populacije, kamo, kamo sreće da je to zukorlić rekao i kamo, kamo sreće da to zukorlić misli. i, voditelj čovek fino upitao Čedu- kada je to rekao? , Čeda "prošle nedelje, samo to ne možete da pročitate u beogradskim medijima"
pa, Čedo, kamo sreće. da li je i http://gsa.org.rs/2014/02/zukorlic-gej- ... usi-islam/ (link fina naslova, ali vrlo ne-fina zapravo sadržaja zukorlićevih stvarnih izjava i onog šta on hoće reći) prenošenje Večernjih Novosti (ne znam koliko su "beogradski mediji u kojima se ne može pročitati šta je zapravo zukorlić rekao ili nije rekao") beogradski mediji u kojima se ne može pročitati šta je zapravo zukorlić rekao ili nije rekao?
a, tamo se jasno vidi da sam zukorlić, kolikogod ga i još gori islamistički antigeji napadaju zbog koalicije s LDPom, nije ništa nešto bolji od tih istih islamističkih antigeja koji ga napadaju zbog koalicije s LDPom. zukorlić se tamo "pravda" antigejnim od sureligijozaca kako njegova iz neće "praviti nikakve ustupke prema gej ljudskim pravima" te da "naglasivši da kritike lansiraju politički konkurenti koji su na razne načine odavno podržali ili podržavaju LGBT populaciju." (znači, po zukorliću, zapravo oni koji lansiraju kritike "su politički konkurenti koji su odavno podržali ili podržavaju LGBT populaciju"--- a što će reći izgleda po zukorliću, podržavati LGBT populaciju je neki najgori i najdiskreditibilniji vruć krompir kojeg eto valja baciti političlkim konkurentima u facu jer "đe ćeš podržavati one pedere, bolan i jadan ne bio, a meni se usuditi da govoriš da ih podržavam...." ). te, "Sa aspekta islama, LGBT orijentacija predstavlja duhovnu i moralnu devijaciju koju je potrebno preventivno i adekvatno liječiti.
Ova pojava se ne može liječiti promocijom," -
jesu li i to samo beogradski mediji koji ne prenose šta je "finog" zukorlić rekao, Čedo?

i, umesto da LDP, kada se povezuje s sandžačkim Bošnjacima, što je načelno u redu, osnažuje politički sekularnu umereno muslimansku bošnjačku misao i ljude u Sandžaku npr. Aida Ćorović (žrtva zukorlićevih bezočnih napada) i Aidi Ćorović slične, on se povezuje s jednim kler-oportunistom čija je borba s njemu istim konkurentima u iz-i samo u tome ko će od njih halif iz-e da bude.
i, kada voditelj fino dade primere sekularnijih, mada politički, istina vrlo diskutabilno koliko efikasnih i progresivnih, primera bošnj. političara poput Ljajića, Ugljanina, Čeda brzo odbrusi "ništa nisu uradili", a znači muftija zukorlić "jeste i hoće" .............

ja stvarno nisam znao da Čedi nije jasno da, iako pomaganje jednoj narodnosti ili nacionalnoj manjini sigurno da jeste u redu i pohvalno, nikako nije u redu ni pohvalno povezivati se s jednim kler-mantijašem religijske zajednice te narodnosti ili nacionalne manjine, kada se sigurno mogu naći bolji ljudi iz te narodnosti ili nacionalne manjine koji su iskreno respektabilniji prema svim ljudskim pravima uklj. gej ljudska prava.

pa, "šećerović dobar, svi lažu na njega da on kaže da žena ima da bude u kuhinji"......

dakle, Čeda ovih dana odlučio da stvarno pokaže totalno koliko je prolupao i smejurija. dobro, bar nema više sumnji.
žalost i fuj....
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616296#p2616296]Gej strejt alijansa napisao:[/url]Đurić (SNS): Niko ne sme biti izložen fizičkom nasilju

http://gsa.org.rs/2014/02/duric-sns-nik ... om-nasilju
ovo je, u prevodu s režimskog, -pederi, ćut' tamo, budite srećni ako vas ne premlatimo, bre.....

ma, aman dometa i dostignuća Srbije 2014 AD, eto komotno možete za neku "novu" koaliciju čeda-zukorlić-devijantne-pedere-treba-lIJečiti-sns-đurić-pederi-budite-srećni-ako-vas-ne-premlatimo......

ojhaaaaaa
s obzirom na tekst, znači, "kao jesu" a mole njihovog boga da ne bude. ako se antigej huigani dignu, pederi vi ste krivi, ćutite bre i slušajte i zavucite se u mišje rupe, huligani ima da se slušaju ..........eto poruka srpskih političara.
dakle, ni danas bez groznih razočarenja u političare Srbije, naročito ove iz debate, naročito sam razočaran danas u DSovog Bjelića, ono što je rekao je grozota od pervertiranja stvari i ljigavosti. bolje bi bilo da je rekao baš suprotno "lično nisam za Paradu, ali AKO SE SVUGDE U EVROPI (sem putinove Rusije i najbližih joj satelita) održava i može održavati decenijama i godinama, pa zaboga miloga zašto ne bi moglo već jednom bezbedno i dostojanstveno i u Srbiji???? to su pitanja poštovanja primene slova Zakona i principa ljudskih prava, voleo to ja, neko ili ne". dakle, nešto ovako je morao i trebao reći, a što je pa suprotno od onog što je rekao.
iz LDPa ništa jasno određeno....

je li mi može neko reći je li taj Bjelić đilasovac ili tadićevac?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ldp je prso, koalicija je govno, necu ni za njih glasati.

izaci cu da se pokenjam na listic.
By Sixto
Svi izuzev DSS i LDP su se izjasnili floskulama sa opstim mestima, ali u isto vreme ostavili opciju da se konkretno ne izjasne i da iskoriste sutra izgovor 'bezbednosna procena...' tako da...
Jos cemo se nacekati da vidimo nekog politicara na celu prajda...
Korisnikov avatar
By belch
Ma ne treba mi na celu prajda, meni bi bilo dovoljno samo da zacepe svoje prljave stetocinske gubice, za pocetak.
Niko od aktuelnih politicara ne zasluzuje da stane na celo parade
By Sixto
Nije to zasluga, to je moranje. On je premijer, PPV, predsednik, gradonacelnik (dopisi sam/a) svih gradjana... ako se slika sa studentima koji su dobili stipendije, ako se slika s prvom porodiljom u godini, ... onda je duzan da podrzi i ovaj deo populacije.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
a zašto ne izaći na izbore pa pocepati papir? ja nekako kontam da je to bolje (iako cimanje) jer je tada nešto manja verovatnoća da neko manipuliše "tvojim" listićem. kontam svašta se radi.
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617668#p2617668]emo_haos_ napisao:[/url]a zašto ne izaći na izbore pa pocepati papir? ja nekako kontam da je to bolje (iako cimanje) jer je tada nešto manja verovatnoća da neko manipuliše "tvojim" listićem. kontam svašta se radi.
Jos ce da te istamburaju i privedu zbog remecenja javnog reda i mira na glasackom mestu! :lol:

Izadji, nacrtaj kurac markerom i zavrsi poso! :lol:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Mislila sam da iz zajebancije glasam za ldp.
Al' mislim da cu ili da dopisem svoje ime, pa da ga zaokruzim :lol: ili da nacrtam neki meme face..
Korisnikov avatar
By Hys.
koliko mi ne pada na pamet da mrdnem dupe da izađem .... sve to stoka bezrepa.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
GSA i Azdejkoviceve teme kao da se oslanjaju iskljucivo na auto-autore, je-bo-te

isto kao i kad neka druga NVO osmisli neki glupi projekat koji mora da pravda nekim mehanizmima pseudo: vidljivosti + prisutnosti
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!