Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Treba li je bojkotovati?

Triba
6
40%
Ne triba
4
27%
Hej, Jugosloveni nek se cuje glas, mi smo slicni steni bratstvo spaja nas.
5
33%
Korisnikov avatar
By *deni*
Mene ne čudi što će biti puna, jer je Doris pre svega zvezda sa užasno mnogo mega-hitova. Pa, za vreme stare Juge, njene ploče su išle u tiražima od pola miliona primeraka. Volim njen rani period od 1986. do 1990. godine, kad je snimila i svoje najveće, danas evergrin, hitove : '' Tužna je noć '', '' Željo moja '', '' Ja noćaš umirem '', '' Oprosti '', '' Vreme za ljubav '', '' Srce mi je uvek tamo gde si ti ''... Ne znam da li ste svesni šta te pesme znače u istoriji domaćeg popa.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Zapravo, mislim da je ona u Srbiji bila jos populranija 90ih, kada je bila najveca hrvatica i sve to, to je bilo vreme kada su na vlasti bili ovi sto su danas na vlasti, pa mi je stavise nekako logicno sto dolazi da peva bas sada u vucicevo i nikolicevo vreme, a ne u tadicevo. To je ta ista retro skupina sto se men tice.

A i zeni trebaju pare, brate, samo Dragojevic moze danas da odoli jednoj punoj BG areni, a i to je zato sto je mator i bas ga briga, i nije sve u parama, mora covek/zena ponekad da izadje iz svog provincijalnog kruga da se podseti da je barem nekad nesto vredeo, a sve dok ne napunis arenu u Beogradu gotovo da nisi nista uradio u svom predhodnom zivotu.
Korisnikov avatar
By 2kune
U tome i je stvar. Oliveru ne treba Begeš. Pariz i Lisinski su mu dosta. To Doris ne može. A bormeš ni nitko drugi. Tupson može Lisinskog al ne može Pariz. Ostali ni jedno ni drugo.
Korisnikov avatar
By castor
Mene nervira sto Shverko ne dolazi dok je jos ziva.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nisam pratio rad ove žene, ne znam ništa o njoj, ne znam šta je govorila, ne razmišljam mnogo o tome pravo da vam kažem. Neka održi koncert, ja sigurno neću ići da je slušam. :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
ma u srbiji sve moze ;)
neka dodje, sto da ne dodje
ako ima ko bi je slusao neka dodje i neka idu da je vide
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol: Pa da, samo neka dođe, da je vidimo.
:lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa videćeš kad se 'izdajnici' sliju, ima da čekaju i ispred i kupuju karte kod tapkaroša. :pop:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Sto izdajnici? Pa nek ljudi slusaju Doris ako im se to slusa,ma mogu i Doris Bizetic sto se mene tice,ja bih pre sebi struju kroz bradavice nego da slusam Bizeticku...
Korisnikov avatar
By 2kune
mmmmmmmmmm... struju kroz bradavice... :mljac:
Korisnikov avatar
By Mars
Hvala, sad videh i na wiki.
Korisnikov avatar
By *deni*
Bilo bi zgodnije da je mlađa, ali dobro, neka dođe i ovakva kakva je. PriĆajte vi što god želite, tek njeni stari, presladunjavi hitovi su ekstra orgazmični, a i ona prosto penetrira svojom moćnom interpretacijom :

'' Kriva sam, kriva sam ja, jer sam beskrajno vjerovaaalaaa... '' :gotika:
Korisnikov avatar
By *deni*
Prava jebačica. Hihihihi

Bolja je njena kasnija faza. Od 1986. do 1990. je obožavam, albumi od 1991. do 1998. me nisu oduševili, pa me je ijopet oduševila albumima '' Krajem vijeka '' i '' Lice ''. Posle ono '' Malo mi se pica cipa '' i tako te primorske, otegnute tugovanke natopljene maslinovim uljem mi se opet mnogo ne sviDŽaju.

Ali '' Tuuuužnaaa je noooooć, najtuuuužniiiijaaaaaaaa.... '' :gotika:
Korisnikov avatar
By *deni*
To su pesme sa puno slatkoće u sebi. :love:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sta su se svi zajapurili sa tim zabranama nastupa pevaljki? zena dolazi da peva, a ne da predstavlja svoj politicki program i siri svoja politicka ubedjenja.. po toj logici, kako mozete da slusate americke izvodjace?! zar ste zaboravili "NATO bum, bum!!!"

ont
ne idem na koncerte, niti slusam Doris od svoje 14 godine, ali zabrajivanje mi je toutli srednji vek
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611852#p2611852]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]sta su se svi zajapurili sa tim zabranama nastupa pevaljki? zena dolazi da peva, a ne da predstavlja svoj politicki program i siri svoja politicka ubedjenja.. po toj logici, kako mozete da slusate americke izvodjace?! zar ste zaboravili "NATO bum, bum!!!"

ont
ne idem na koncerte, niti slusam Doris od svoje 14 godine, ali zabrajivanje mi je toutli srednji vek

Ceca Vs Doris

:hamlet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!