Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
Dobro Vela. Vucic ce da izgubi, Djilas ce da dobije dvotrecinsku podrsku, promeniti ustav, zabraniti SNS i jednorozi ce galopirati livadama napacenih Srbalja...
ma, kakvi. ne svrbi mene Vučić nimalo u poređenju s onim koliko tebe svrbi sve što ne možeš da skopčaš :maji: . jer, pusti ti Vučića i Đilasa! nigde ja nisam poleteo da ni prvom ni drugom držim stranu, ja sam se samo vrlo indirektno osvrnuo na nečije (guess čije, ah, prepoznao si se ionako, too late...) opsesivno pominjanje Blica kao glasila onih mrskih "žutih" te podsetio na kadrove stranke koja se samonaziva sns. a na što si ti skočio, kao i uvek, na mene k'o oparen s ofucanim pokušajima od uvreda na ličnom nivou.
prati hronologije bolje, sixterko.
Korisnikov avatar
By castor
Kratak deseterac iz Predizbornog Ciklusa:

Bože mili, čuda golemoga
Kad zaveja po zemlji Srbiji
Po Srbiji, srblje da zamrzne,
Svu Srbiju, Feketić najviše.
Tu ti skoči Vučić Aleksandre,
Te razdvoji šake spasilačke,
Te dohvati lopatu za ugalj,
Te polete Feketiću ravnom,
Vojsku sklanja, decu sam spasava.
Za njim stiže Đokoviću Nole,
Rekete je na stopala vez'o,
Trči Nole kano vjetar britki,
Da razveje što je zavejano,
Što bekhendom, što forhendom silnim,
Srbija se feketit' ne može!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ldp. Zelim da predju cenzus. A i nema nekog mnogo boljeg izbora pa je ovo daj sta das.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Kakav je narod, takva je i vlast. Tu nema diskusije. Dok se ne desi promena u svesti naroda svima će biti govnasto, osim vrhu, dakako. Do tada, stremimo emigraciji.
Za monarhiju
Auf Wiedersehen
Korisnikov avatar
By Mars
MONARHIJA, čoveče...
Pa realno gledajuci ne postavlja se pitanje ko ce dobiti najvise glasova , nego koliko ce dobiti i hoce li SNSu neko trebati za koaliciju (oke, 50% ne mogu dobiti ali ako bude dosta 'rasutih' glasova mozda doguraju i do 126 poslanika) i ko ce to biti. Na kraju krajeva, nije iskljucena ni koalicija SNS-LDP , posebno ako Dacic i oni penzioneri budu halava, onaj Krkobabic i PUPS su kocnicari reformi sa svojim nerealnim zahtevima za uskladjivanje penzija.

Vidim da je Seselj izdao naredjenje da se ide samostalno na izbore :mackodlak: pa ne budu ni ovaj puta presli cenzus, osim ako Seselj ne krepa 10 dana pred izbore a sa'rana bude dan pred izbore lol
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ništa medijski pratio nisam, niti ću... sem ovoga:

http://www.blic.rs/izbori-2014/vesti/24 ... Jovanovica" target="_blank

:awesome:

Koliko jadan moraš biti da osnuješ novu stranku i zatim odmah uđeš u koaliciju sa strankom od koje si se navodno ideološki odvojio (Živković)?! Jedino bednije stvorenje od Živkovića je Tadić, koji napušta stranku koju je ojadio pošteno sopstvenom nesposobnošću, ne prihvatajući titulu počasnog predsednika stranke (koja mu najbolje leži, jer nema većeg pozera od njega!). Pritom je zaslužio nogu pre nego počasnu titulu.

P. S. Izlazim na izbore sigurno, ali najverovatnije ne glasam ni za koga.

MRŠ!
..bo im ja sve po spisku, danas zbog mitinga i njihove zurke nije radio prevoz kako treba, nit znas gde da cekas bus, niti da li ide uopste, morala sam da placam usluge mini busa
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jedna Nemačka ima svega 6 političkih stranaka/koalicija na federalnom nivou, a samim tim je očigledna razlika u političkim opcijama koje se nude. Ovo je apsurdno - 19 navodno različitih opcija u usranoj Srbiji!

Kad god nekom visokom funkcioneru bude povređen ego, on se odvaja u novu stranku. Niko ni ne pomišlja da preuzme odgovornost za sopstvene greške i usranu politiku koju vodi, i ostane u postojećoj stranci ali na nižoj jebenoj poziciji. Serem ti se na "sistem"!

Dosta je bilo! (na republičkom nivou, LDP na gradskom :awesome: )
Korisnikov avatar
By toba
:dance:

to je tih 50% gradjana Srbije koje je sahranila politika DS korporacije
jedva cekam da im vidim lica i cujem kako ce nazvati tih 50% gradjana Srbije, do sada su bili nepismeni i neobrazovani
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Dveri prešle cenzus, hajmo se sami baciti u blender.
By Kragi
Nisu presli cenzus, kao ni, najverovatnije ldp a ni djilas i ds. Tadic verovatno jeste. dss na granici, urs i dinkic propali.
Sns je tu, na granici od 50% i mislim da ljudi ne kontaju koliko je opasno kad neko ima apsolutnu vecinu. :uplasen:

Btw moj info je naravno nezvanicni i moze biti netacan skroz. :D
Korisnikov avatar
By belch
na republickim ispusili ali se u bgu bore za cenzus
Korisnikov avatar
By toba
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621018#p2621018]Kragi napisao:[/url]Nisu presli cenzus, kao ni, najverovatnije ldp a ni djilas i ds. Tadic verovatno jeste. dss na granici, urs i dinkic propali.
Sns je tu, na granici od 50% i mislim da ljudi ne kontaju koliko je opasno kad neko ima apsolutnu vecinu. :uplasen:
najvece pljacke ove drzave su se desile pod vlascu vise stranaka uglavnom tajkunskih, drzavom su vladali pojedinci van politike i bogatili se
50% gradjana Srbije je ukapiralo to i spasice dalje bede ostalih 50%

uostalom Vucic je gay friendly lik i nece biti moguce trgovati oko organizovanja parade ove godine, ja sam uveren da ce je biti
ooops, i djilas prosao ali je tu na granici.

Edit @toba: ja sam Vucica negde pred kraj predizborne kampanje, u nekom intervijuu, cuo kako govori o tome da je zabrana pridea za njega bila pametna i racionalna odluka.
Tako nesto. ;)
Znaci - lgbtovci izvinite ali mi ne bismo nerede po Bgd-u zbog vas. :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!