Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Biram da bojkotujem

Biracko pravo
6
60%
Biracka obaveza
4
40%
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596528#p2596528]cornflakes napisao:[/url]Definitivno biračka obaveza, pa makar ljudi i poništili listić. Biračkim pravom kao da se podstiče politička apatija, što mislim da nikome ne ide u korist, naprotiv, neka aktivno biračko pravo bude obaveza, neka se narod više uključi u izbore. Neće se mnogo toga promeniti, razumem, ali će se barem ljudima oduzeti glupi argument da ih ne zanima politika (na šta svako ima pravo), da bi kasnije negodovali kako nam je grozno i kako ništa ne funkcioniše. Slažem se, ne funkcioniše, ali ako nisi učestvovao u tome da promenis nešto, koliko god pojedinačni glas mizeran bio, onda ti odgovara nefunkcionisanje ili šta? :upomoc:
:odlican:
Korisnikov avatar
By Tungi
Kao muva na govno. Tako i ti. Govnjivko.
Korisnikov avatar
By Vel boy
:roll: a otkad si to ti u Americi, please do tell, negovnjivko?

edit: pa ja rekoh da neću da učestvujem u temi, iako bih mogao itekako, dakle, od govneta se klonim, kad već namećeš da se o govnima priča, Tungi. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Kakve veze to ima i sa čim?
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596676#p2596676]Tungi napisao:[/url]Kakve veze to ima i sa čim?
pa, stvarno, kakve veze ima tvoja reakcija s muvama i govnima, samo zato što rekoh da je freakshow u temi, osim Dirrtyja, scout_finch i sličnim njima samo možda još jedna korisnica ovde?
je li moja krivica što ste ti i designer, tek sad vas eksplicite pomenuh, svaki na svoj ekstremni način, napravili freakshow od teme, (uz autora u startu), pa vam se kao ne sme reći da ste napravili freakshow? :trep:

kloniću se teme kad se mene otkloniš Tungi, nisam te ni bio pomenuo prvim svojim postom na ovu temu, ali si skočio da me lično eksplicite pokušavaš da vređaš s muvama i govnima. :)
Korisnikov avatar
By Trilian
biračko pravo... o obavezi možemo da pričamo kad se napravi zdrava politička scena, a ne ovo gde su se svi ušemili, a da izađem i između dva zla biram manje - neću (zlo je zlo jbt) a i ta taktika nam nije pomogla u prošlosti...
za dvopartijski sistem nisam, to što možda funkcioniše u Britaniji ne znači da bi funkcionisao svuda...
Korisnikov avatar
By acid drop
"if voting changed anything they'd make it illegal" :giggle:
Korisnikov avatar
By cornflakes
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596686#p2596686]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596676#p2596676]Tungi napisao:[/url]Kakve veze to ima i sa čim?
pa, stvarno, kakve veze ima tvoja reakcija s muvama i govnima, samo zato što rekoh da je freakshow u temi, osim Dirrtyja, scout_finch i sličnim njima samo možda još jedna korisnica ovde?
je li moja krivica što ste ti i designer, tek sad vas eksplicite pomenuh, svaki na svoj ekstremni način, napravili freakshow od teme, (uz autora u startu), pa vam se kao ne sme reći da ste napravili freakshow? :trep:
A tvoj prvi post doprinosi tačno kako?

Opcija da poništite listć na izborima nije džaba data, baš zbog toga da ljudima koji smatraju da da biračko pravo treba ostati pravo, a ne obaveza, omogući da na taj način iskažu svoj aktuelni politički stav. Ovo svakako više doprinosi od potpunog neizlaska na izbore.
Korisnikov avatar
By cornflakes
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596765#p2596765]cornflakes napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596686#p2596686]Vel boy napisao:[/url]
A tvoj prvi post doprinosi tačno kako?

Opcija da poništite listć na izborima nije džaba data, baš zbog toga da ljudima, koji smatraju da da biračko pravo treba ostati pravo, a ne obaveza, omogući da na taj način iskažu svoj aktuelni politički stav. Ovo svakako više doprinosi od potpunog neizlaska na izbore.
By barni
Nemam pojma, sve vise uvidjam da vladavina jednog coveka ume biti mnogo bolja nego vladavina 100 ljudi
za 20g imali smo 10-20 izbora za ovo i ono i nikakve vajde od toga, sve losije zivis para sve manje, dok se svi nakradu narodu nista ne ostane...sem da gleda kako se prepocavaju bivsi i sadasnji
istina, demokratija ti garantuje pravo da javno raspravljas o njima pa u tom zanosu i zaboravis da bedno zivis.
Korisnikov avatar
By dr_kuper
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596495#p2596495]*deni* napisao:[/url]Dok se ne odabere jedino spasonosno i nasušno nužno rešenje - giljotina - na koju će da se izvedu i odseku sve te glave, ništa od rezultata. Možete samo da polemišete u prazno, čupate kose i psujete hulje. Ništa ne vredi.
Samo giljotina.
:giljotina:
:odlican: Živeo govornik!
Dodao bih i to da Hitler nije bio blesav!
Korisnikov avatar
By Still
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596855#p2596855]dr_kuper napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596495#p2596495]*deni* napisao:[/url]Dok se ne odabere jedino spasonosno i nasušno nužno rešenje - giljotina - na koju će da se izvedu i odseku sve te glave, ništa od rezultata. Možete samo da polemišete u prazno, čupate kose i psujete hulje. Ništa ne vredi.
Samo giljotina.
:giljotina:
:odlican: Živeo govornik!
Dodao bih i to da Hitler nije bio blesav!
da da da

Ima jedna pricica koja kaze:
Kasnila transibirska zeleznica u Staljinovo vreme ,, i znate sta je Staljin uradio
... Naredio je da se na svaku banderu na toj pruzi ,,, obesi po jedan ,,, zeleznicar.
Strasno,,, ali vise nisu kasnili ,, vozovi. :obesen:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja govorim o neophodnosti da se deložiraju i fizički obezglave pripadnici vladajuće klase u koju spadaju pojedinci i pojedinke iz SVIH postojećih stranaka u nas. To su ISTI LJUDI, koji se samo smenjuju na vlasti decenijama i za to vreme su nelegalno akumulirali enormno materijalno bogatstvo i bavili se svim zamislivim vidovima kriminala. Uopšte više nije od značaja kako se zove partija kojoj članovi te klase pripadaju i samo je stvar slučaja koji će deo klase trenutno biti na vlasti. Sad je SNS, za neku godinu će opet DS, odnosno istaknuti članovi tih organizacija. Znači, u Srbiji je već davno vreme ne za partijsku, već za klasnu borbu i predviđam da će se ona i desiti. Ko god je imovinu stekao kriminalom, ne može da računa na trajnost statusa kvo. Brutalni prevrati, uz konfiskacije, streljanja, odmazde i druge gadne stvari se ne dešavaju bez razloga kod nas na svakih nekoliko decenija.
Korisnikov avatar
By Still
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596866#p2596866]*deni* napisao:[/url]Ja govorim o neophodnosti da se deložiraju i fizički obezglave pripadnici vladajuće klase u koju spadaju pojedinci i pojedinke iz SVIH postojećih stranaka u nas. To su ISTI LJUDI, koji se samo smenjuju na vlasti decenijama i za to vreme su nelegalno akumulirali enormno materijalno bogatstvo i bavili se svim zamislivim vidovima kriminala. Uopšte više nije od značaja kako se zove partija kojoj članovi te klase pripadaju i samo je stvar slučaja koji će deo klase trenutno biti na vlasti. Sad je SNS, za neku godinu će opet DS, odnosno istaknuti članovi tih organizacija. Znači, u Srbiji je već davno vreme ne za partijsku, već za klasnu borbu i predviđam da će se ona i desiti. Ko god je imovinu stekao kriminalom, ne može da računa na trajnost statusa kvo. Brutalni prevrati, uz konfiskacije, streljanja, odmazde i druge gadne stvari se ne dešavaju bez razloga kod nas na svakih nekoliko decenija.
upravo...
Korisnikov avatar
By Trilian
cinjenica da se takve stvari kod nas desavaju po pravilu svakih par decenija govori o tome da je ovaj narod nesposoban da nauci neke stvari...
Korisnikov avatar
By *deni*
I to, a govori i o tome koliko je puno nezajažljivog, alavog i nemoralnog sveta na tako maloj površini što se Srbijom zove. Teško da mogu da kažem da imam bolji karakter i ko zna kako bih se ja ponašao da se dočepam veće vlasti, što takođe govori u prilog mojoj tezi da smo jako pokvareni i da giljotine moraju da rade. Druge nema. :giljotina: U zatvor se danas ide kao na izlet, više se niko toga i ne stidi, a izlazi se pod sumnjivim okolnostima. Znači, efikasnost zatvora kao mere je srozana do nule, ostaje samo stara, dobra giljotina. :giljotina:
Korisnikov avatar
By designer
@VEL BOY:

“Čuvajte se ugroženih ljudi i ljudi koji misle da su ugroženi. Oni osjećaju potrebu da se štite i brane i zbog toga često i neočekivano i podmuklo napadaju. ... Oni uvijek idu više u pravcu nipodaštavanja drugih nego u pravcu vlastitog usavršavanja. Oni se više trude da umanje ugled drugih nego da podignu svoju vlastitu vrijednost.”

Ivo Andrić je sigurno mislio na tebe i još neke osobe sa foruma (većinu) kad je ovo pisao! :lol:
Korisnikov avatar
By mOwbid
pa krmačo jedna kreni, mi te čekamo.
Korisnikov avatar
By Pipin
Pravo.
Ja mislim da giljotina ne bi puno pomogla, tj. pomogla bi samo trenutno, jer je u ovaca kratko pamćenje. Proizvela bi strah tokom samog tog događaja i posle bi sve bilo po starom. Mi nemamo određen broj ljudi koji pljačka, pa da kad se njih rešimo, dalje sve bude ok. A ako će giljotina morati da radi non-stop, onda je očigledno da ne rešava problem i ne odvraća ljude od krađe. No smatram da strah može pomoći, odnosno da nam sad više ništa drugo i nije ostalo do određena vrsta brutalnosti. Ja i dalje verujem u dobre bajbokane, ali mi takvih nemamo. Naši zatvori su šuplji i ko tamo ode, više ga nit vidiš, nit čuješ dok ne izađe. Iznenada. A dok je bio tamo, pisao knjigu ili na neki drugi način opanjkavao protivnike u svojoj deLux ćeliji. To nisu efikasni zatvori za naš problem. Mora se ići u korak sa vremenom i koristiti tehnologija i popularnost. Zato mislim da bi bilo vrlo efikasno da posle konfiskacije do gole kože, tajkun ode u bajbokanu do maltene doživotno. Iz bajbokane da pratimo prenos na Pinku, tipa Veliki stražar ili Farma, koji će se emitovati povremeno u narednih skoro doživotno i stalno podsećati ovce šta ih čeka ako pokušaju. Tu bismo gledali kako tajkuni od jutra do sutra krampom u rukama kopaju Mrkinu brzu železnicu, potom Veljin autoput do Požege, a na kraju i najnovije iskopavanje kanala Morava-Vardar. Dakako, Velja i kompanija bi i sami bili učesnici. Zatim da nemilosrdna raja glasa SMS-om koga će se npr. noćas brutalno silovati u ćeliji... itd. Da svi znaju šta ih sutra može zadesiti i da njihov stid i sramota neće biti sakriveni od svih iza nekakvih debelih zidina. Vremenom bi režija smišljala razne igrice u kojima niko živ ne bi želeo da učestvuje i sl. Da se raja plaši svoje sopstvene nemilosrdnosti. :D
Korisnikov avatar
By Pipin
Ok serem, pripit sam :lol:
Jel čudno to što u zadnje vreme dolazim ovde samo kad cvrcnem?
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596884#p2596884]designer napisao:[/url]@VEL BOY:

“Čuvajte se ugroženih ljudi i ljudi koji misle da su ugroženi. Oni osjećaju potrebu da se štite i brane i zbog toga često i neočekivano i podmuklo napadaju. ... Oni uvijek idu više u pravcu nipodaštavanja drugih nego u pravcu vlastitog usavršavanja. Oni se više trude da umanje ugled drugih nego da podignu svoju vlastitu vrijednost.”

Ivo Andrić je sigurno mislio na tebe i još neke osobe sa foruma (većinu) kad je ovo pisao! :lol:
troluj, flejmuj i izvrći, nasmejao si onog ispod ti posta.. da bar i ti zadobiješ kojeg fana, tebi sllčnog tipa...

@ovo što reče Pipin iako pripit, da, i opet su primeri za bajbokanu iz sadašnjeg režima (veljaselja, mrka, dodao bih, palma, gljivica, sel(j)aković). neki od njih doduše jesu bili i u prethodnom ali kao trojanski konji u pripremi za baš ovaj režim koji vam je usledio.
a oni što pozivaju na giljotine, pa, sigurno. i, šta vas sprečava da ih giljotinirate? višak vremena koje radije trošite na trolovanje i glupiranje po forumu..... :zev:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!