Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

ja rekoh bivša nebivša HR Herceg Bosna kao puni pandan ent. RS, ne samo Hercegovina. dabome da je bivša nebivša HR Herceg Bosna u BiH ali je tzv. hrvatski dio BiH (ne mješavina naroda jer nehrvati i izmiješani tamo nemaju nikakav uticaj ni ulogu, otkad su ti dijelovi BiH postali hrvatski dio BiH tj. bivša nebivša HR Herceg Bosna, hellllloooo!). sve ono što je i što rade tamo je u ime hrvatskog imena ne bosanskohercegovačkog. zato je Hrvatska prva umiješana u to, htjela ne htjela. :doh: zar i ovo treba još nekom objašnjavati.....
Korisnikov avatar
By Stripi
što nije ništa drugačije nego u ostalim dijelovima BiH.
Nije da ja to branim, odavno sam rekao da BiH treba ili ograditi bodljikavom žicom ili protjerati u "matične" zemlje one koji BiH ne doživljavaju kao svoju.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2535933#p2535933]barni napisao:[/url]i, 2kune..prvo mi palo na pamet...
Ja sam svoj demantij objavio:
http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 5#p2541815" target="_blank

I optužujem te da si strani plaćenik i provokator koji na ovom forumu propagira proustaški svjetonazor kako bi razorio bratstvo i jedinstvo jednog multinacionalnog foruma.
Kladim se da si ćosav poput najizbrijanije vatikanske lasice. Ako nijesi, čik dokaži! :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2541789#p2541789]Stripi napisao:[/url]što nije ništa drugačije nego u ostalim dijelovima BiH.
Nije da ja to branim, odavno sam rekao da BiH treba ili ograditi bodljikavom žicom ili protjerati u "matične" zemlje one koji BiH ne doživljavaju kao svoju.
pa i rekoh da je pandan ent. RS te većinski bošnjačkom delu entiteta FBiH. no, jedino rješenje za poboljšanja stanja u BiH koja ima svoje Dejtonsko uređenje kao srednji put je da i Srbija i Hrvatska zauzdaju ekstremne srpske i hrvatske nacišovinizme u BiH te iskreno pomognu na evroatlantskom putu BiH u duhu jugosloavenske senzibilnosti kao i da isto tako umjereni, liberalniji, razumniji od Bošnjaka zauzdaju velikobošnjačku hegemoniju i islamistički fundamentalizam. nema drugog rješenja.
a ne ograđivanja bodljikavim žicama ni protjerivanja. znam da u razumljivoj emocionalnoj prezasićenosti i afektu se kažu te stvari, ali treba mudrije i razumnije uvijek govoriti i djelovati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!