Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Nikako !
Pa Srbi su nebeski narod..
Korisnikov avatar
By 2kune
to mi je uvijek bilo zanimljivo na ovom forumu... srbin može pisati slobodno na ovakve teme... ali božesačuvaj netko kome krvna zrnca nemaju 4 ocila...
dakleM, sad se fino vidi i fino zna koga srbi mrze... :flasher:
više volim stvari prikazati heurističkim primjerom iako mi ni postovi nijesu pogrešni kao teorija... :hvala:
Korisnikov avatar
By Torry
ne vec ti i popaj obozavate da otvarate teme u kojoj uvek ispadne nesto lose o srbima, a i pritom koristite priliku sto smo i mi sami ogorceni na drzavu i pljujemo je na svakom koraku pa gde smes da kazes nesto lepo a da ne ispadnes glup

meni se iskreno jebe ko je odakle, a vas dvojica ste mi ponekad jako smesni.

sto ne otvarate drugacije teme?
Korisnikov avatar
By 2kune
na nama dvojici istorijska je zadaća... odvrći srpske pedere od srpskog srpstva... dopustiti vam samo obično srpstvo, po mogućnosti pedersko da pederskije ne može biti... a takvo srpstvo ne mora za definiciju koristiti okolne narode niti kao definicijske niti kao emocionalne podštapalice jerbo takav ponosan srbin nije invalid i on može i mora i hodati, i osjećati sam i definirati se sam... jer srbin je sam po sebi kvalitet, ne postaje to samo u odnosu na Keruma, splićane, riječane, hrvate, fašiste... :D
ali to je nedostižna misija... :hamlet:
vratimo se dozvoljenoj vrsti zabave na ovom forumu... ajmo opet malko o crnogorcima i hrvatima... to valjda može... :trep:

Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja nisam primetio hejt prema crnogorcima ili hrvatima ovde na forumu (osim specijalnih slucajeva) tako da ne znam cemu to, kuno, stvarno?
Korisnikov avatar
By Blady
E da, btw bas jedete govna vise sa ovim temama.
Aj malo odjebuckajte..
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2533586#p2533586]2kune napisao:[/url]
yap, dušo... ma svi balkanci... to ima nešto veze sa kulturnim razvitkom i tako time... ne se uzbuđivati samo po nacionalnom ključu... budi malko širi... :kiss:

pa to i rekoh. a mogao si i ti tako sam prvi pa ne bi niko ni trebao da upotpuni smisao, bilo bi jasno. :kiss:

i, da, oni koji zive, rade, placaju takse (bilo u proshlosti ili sadashnjosti ili buducnosti) u odredjenoj drzavi naciji imaju primat nad kritiziranjem i pljuvanjem iste. pa, onda oni koji su po nevoljnoj ali automatskoj drushtveno konstruiranoj definiciji odredjeni (labeled) kao pripadnici te nacije (ako vec ne drzave).
pa tek onda, svi drugi.
takvo je stanje stvari svugdje, volio/voljeli ili ne.
Korisnikov avatar
By Vel boy
back ONT, na vest http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=706161" target="_blank u komentarima http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=706161" target="_blank B92 je objavio komentar izvesnog (Vladan R, 18. april 2013 11:36) koji naziva gej ljude poremecenim a shto je mislim krshenje * Zakona o javnom informisanju – član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

u akciju da se makne taj i/ili josh gori buduci komentari te da se B92 opomene da pazi da ne krshi sopstveno :doh: upozorenje o vrstama komentara!
Korisnikov avatar
By gossip
ja sam iz srpskohrvatskog braka i plus pripadam LGBT populaciji
goddamit mene mrze samo tako :lol: :awesome:
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2533613#p2533613]Vel boy napisao:[/url]

pa to i rekoh. a mogao si i ti tako sam prvi pa ne bi niko ni trebao da upotpuni smisao, bilo bi jasno. :kiss:

i, da, oni koji zive, rade, placaju takse (bilo u proshlosti ili sadashnjosti ili buducnosti) u odredjenoj drzavi naciji imaju primat nad kritiziranjem i pljuvanjem iste. pa, onda oni koji su po nevoljnoj ali automatskoj drushtveno konstruiranoj definiciji odredjeni (labeled) kao pripadnici te nacije (ako vec ne drzave).
pa tek onda, svi drugi.
takvo je stanje stvari svugdje, volio/voljeli ili ne.
u tome i jeste stvar što ne treba upotpunjavati smisao, samo čitati što je napisano... upotpunjavati smisao srba hrvatima treba samo nekom tko je malko opterećen 90-tima...

dušo, ako je u pitanju život, rad, plaćanje taksi, ondak ti baš i nemaš što raspravljati o srbima... :giggle:
ne, nije to stvar plaćanja taksa, rada i života, to je stvar osobnog poistovjećivanja sa nacionalnom mitomanijom... zar ljudi nisu jednaki? zar nemaju isto pravo na razgovaranje o srbima samo zato što su ljudi? ili možda imaju još i više prava na razgovor o srbima ako su oni upravo pederi koje ovi mrze? nacionalna ekskluzivnost je nacionalsocijalistička dimenzija...
Korisnikov avatar
By antibiotic
pedofili svih balkanskih zemalja ujedinite se! :kolo:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2533972#p2533972]2kune napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2533613#p2533613]Vel boy napisao:[/url]

u tome i jeste stvar što ne treba upotpunjavati smisao, samo čitati što je napisano... upotpunjavati smisao srba hrvatima treba samo nekom tko je malko opterećen 90-tima...

dušo, ako je u pitanju život, rad, plaćanje taksi, ondak ti baš i nemaš što raspravljati o srbima... :giggle:
ne, nije to stvar plaćanja taksa, rada i života, to je stvar osobnog poistovjećivanja sa nacionalnom mitomanijom... zar ljudi nisu jednaki? zar nemaju isto pravo na razgovaranje o srbima samo zato što su ljudi? ili možda imaju još i više prava na razgovor o srbima ako su oni upravo pederi koje ovi mrze? nacionalna ekskluzivnost je nacionalsocijalistička dimenzija...
upotpunjavati smisao imaju oni koji nisu bash nuzno sasvim jasni shto zele reci. ja ne zelim ulaziti u to da li te lichno smatram za takvog ili ne, no, oni za koje si novitet, mogli bi. pa da te krivo ne shvate, valjda je i tebi "u interesu" da upotpunish smisao shto si htio reci. ..........
dalje, ja jasno rekoh: pa, onda oni koji su po nevoljnoj ali automatskoj drushtveno konstruiranoj definiciji odredjeni (labeled) kao pripadnici te nacije (ako vec ne drzave).
nakon onih koji placaju takse, rade i zive u odredjenoj naciji/drzavi.
jer, kad me vec vuchesh za jezik, dusho kuno, da ti konkretnije i slikovitije predochim, hrvatske-ekstremistichke vlasti bivshe-nebivshe HR Herceg-Bosna u zap. Mostaru (dok sam tamo zivio) mene nisu pitali niti su uvazavali jesam li ja samo CHOVJEK, anacionalan, kozmopolita, nemitomanski eto tek sluchajni Srbin a prije svega samo CHOVJEK...... (dapache, takve ljude hrhercegbosanski hadezeovci-haespeovci upravo i mrze i najvishe preziru), vec su mi nalijepili naljepnicu srbina (tako, malim slovom), necheg shto je najgore biti (masovno ispisani grafiti po zap. Mostaru "hvala ti majko shto nisam srbin" da se chita), manjine, (potencijalne) pete kolone, a kad im se cefnulo i automatskog chetnika. htio ja to ili ne htio, istina bila ili totalna laz (to njih uopce nije zanimalo, bahato misleci da nikom nikada nemaju da polazu nikakve rachune).
a da ne govorim josh o svim onim drugim LJUDIMA koji eto su sluchajno (bili) Srbi a koji zavrshishe i fizichki i mentalno oshteceni pa i ne prezivjeshe slichna i ili josh puno gora ustashko-islamistichka maltretiranja, povrh toga shto su bili u prvom redu zrtve svojih agresorsko-teroristichkih sunarodnika. niko nije pitao te Srbe niti uvazavao da li su samo ljudi, anacionalni, kozmopolitski, nemitomanski, samo ljudi, vec su automatski bili oznacheni za srbe na vrbe (bilo figurativno ili bukvalno).
stoga rekoh shta znachi biti labeled. te koja svojstva ima.
i odbiti potpasti u stokholmski sindrom srameci se ili negirajuci taj label kad je vec nalijepljen.
Korisnikov avatar
By 2kune
što će reći da ne čitaš pa i ne vidiš smisao već ga sam dodaješ gdje treba i ne treba... to što si ti doživio 90-tih može ispričati mnogo stanovnika balkana i tvoja privatna historija i nije nešto posebno... ali jednostavno nema nikakve veze s temom o jednoj anketi 2013. u kojoj srbi najviše mrze pedere i hiv pozitivne osobe, zar ne? ovo ima isključivo veze s tobom koji si zaključan u 90-tima čim vidiš post nekog forumaša iz Hrvatske... kao da taj forumaš nije peder i kao da taj forumaš može birati mjesto rođenja i stanovanja (valjda si se ti po izboru svome patriotskom u Mostaru rodio i živio)... iako su tvoje traume realne, danas su tvoje reakcije potpuno irealne i to na krive ljude pa još i u krivim temama... :hekla:
Korisnikov avatar
By antibiotic
pedofili su za zaljenje ,ne za mrznju, to moze svakom da se dogodi
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Svakom moze da se dogodi da iz cista mira siluje neko dete koje npr. ima cetiri godine i koje tada uopste i ne zna sta je seks?
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa vecina jesu, mozda ih bast to lozi, ima naravno i izuzetaka gde postoji obostrana privrzenost, ali nije u tome stvar, nego zasto mrzeti ikoga? zasto mrzeti bombasa iz bostona? to su slucajevi za zaljenje.
Korisnikov avatar
By zozefin st
svesno unistavaju zivot nekog deteta jer ih eto lozhi to...
pa meni to bas i nije za zaljenje...
to je stvarno najgore sto jedan covek moze da uradi...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!