Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
bli je postao u poslednjih godinu dana... :barf: samo pogledaj sta sheruju na fejsu - farma, ubistvo, veliki brat, farma, ubistvo zbog kurve, farma, veliki brat :barf: a bili su dobri
By Sixto
Ali to seciranje tragedije tih trinaest ljudi, bavljenje kojekakvim bapskim pricama 'predosecala sam smrt' ili insajder stajl graficki prikaz kretanja ubice po selu dok je ubijao... mislim...
By Simor
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2531312#p2531312]Sixto napisao:[/url]Ali to seciranje tragedije tih trinaest ljudi, bavljenje kojekakvim bapskim pricama 'predosecala sam smrt' ili insajder stajl graficki prikaz kretanja ubice po selu dok je ubijao... mislim...
Meni je bio ultimativni hit kada je "Blic" na naslovnoj strani objavio fotografiju onog ubijenog momka iz Bečeja - slika iz kovčega: izubijana glava mladića sa mrtvačkim pokrovom u pozadini.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2531378#p2531378]Simor napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2531312#p2531312]Sixto napisao:[/url]Ali to seciranje tragedije tih trinaest ljudi, bavljenje kojekakvim bapskim pricama 'predosecala sam smrt' ili insajder stajl graficki prikaz kretanja ubice po selu dok je ubijao... mislim...
Meni je bio ultimativni hit kada je "Blic" na naslovnoj strani objavio fotografiju onog ubijenog momka iz Bečeja - slika iz kovčega: izubijana glava mladića sa mrtvačkim pokrovom u pozadini.
Ovo nije bilo na aplikaciji za android... ovo prvi put cujem... :krstise:
Korisnikov avatar
By Dirrty
^Iluminati!

Meni se više dopada Sixtov trenutni zbir postova - 9999.
By Kragi
Uz postovanje prema zrtvama mene pocinje da smara sve u vezi ovoga a narocito neke 'ozbiljne' price pojedinaca i nekih medija koji se analizom zlocina bave po principu - broj mrtvih jednak broju petlova koji je ubica imao a broj ispaljenih hitaca se poklapa sa hektarazom zemljista koje doticni obradjuje.
Korisnikov avatar
By *deni*
A ovo dole - DECA UMIRU OD GLADI će im ponovo trebati uskoro, kad se zahuktaju strasti oko Prajda. '' Deca umiru od gladi, a oni bi da šetaju ! ''
:ozbiljan:
...i da ne bi slučajno prošlo bez svete majke SPC:

Ivanča je ukleta od kada su meštani ubili pet kaluđera!

Najveće masovno ubistvo u istoriji Srbije desilo se zbog strašnog prokletstva koje je još pre 400 godina bačeno na Veliku Ivanču.

Lokalni sveštenik Dejan Milanović za Informer priča kako je ovo selo već vekovima ukleto i to zbog ubistva pet kaluđera pre oko 400 godina. Sveštenik je ubeđen da se masovno ubistvo desilo upravo zbog toga.

Prema priči prote Dejana, pre četiri veka, u vreme Velike seobe Srba, u ovo selo došla su petorica kaluđera gde su hteli da naprave manastir.

- Oni su se tada sukobili sa tadašnjim meštanima. Članovi porodice Ristić ubili su petoricu monaha, iza kojih je ostao neizgrađen manastir. Tada je na ovo mesto bačena kletva koja se više puta do sada obistinila. Mnogi žitelji su dizali ruku na sebe, svakakva zla i nesreće su se dešavali, a ovo poslednje što je uradio Ljubiša je svedočanstvo koje potvrđuje priču- kaže Milanović.

On dodaje da bi kletva možda prestala da je posle ubistva kaluđera dovršen manastir kome su bili udarili temelj.

- Niko se nije obazirao na priče o prokletstvu u Ivanči, niti je bilo ko pokušao da otera nesreću, tako što će dovršiti manastir. Samo u porodici Bogdanović u poslednjoj deceniji dogodilo se više samoubistava i bolesti. Ljubišin otac i stric su se obesili, a još nekoliko rođaka psihički oboleli-dodaje otac Dejan.

On je izričito protiv toga da se Ljubiša sahrani na seoskom groblju pored žrtava koje je ubio.

- Smatram da Bogdanović ne bi trebalo da leži pored onih koje je pobio, da ih ne bi uznemiravao. To je nedopustivo. Opelo mu sigurno neću držati jer se to kosi sa pravoslavnim običajima kada su u pitanju samoubistva- naglašava Milanović.

:povez:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!