Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
on je sve samo ne seksi. putinofila već ne bi valjalo da ima na forumu.
ONT, kao što već rekoh pre 4 godine, sve isto ponavljam.
a od ruskih pesama volim ruski rok Tekhnologiya, pok. Viktor Tsoy, Kar Men, Ruki VVerkh i sl.

inače off, ali pošto duže vremena nisam bio na forumu, u međuvremenu sam se nakon skoro 19 tj. DEVETNAEST punih godina vratio prvi put u zemlje ex Yu, da provedem jedno vreme nakon toliko dugo vremena u samog mene u Americi, s dragom mi mamom i sestrom sada ovde. došao sam krajem juna linijom Pittsburgh-Boston-Istanbul (možete misliti tog outta way gubljenja vremena, i na par sati umakli i ja i moja mama onom terorističkom napadu koji se desio baš te večeri)-Sarajevo te autom za Mostar.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Masha Scream je jedina naslednica Katarine Velike. :lol:

"Mislim da pred njom stoji duga i neverovatna budućnost. Deluje zamišljeno i blagonaklono, ali kada mi se približi ja automatski uzmičem jer me plaši."

Ševalje D'eon, oko 1756
Korisnikov avatar
By Dark Walker

Mrzim neopravdanu rusofobiju.
Ipak je u pitanju zemlja sa najjačom antifašističkom tradicijom!
Ja vučem korene odatle i imam pravo da budem malo subjektivan, ne? :rock:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ruska politička pozicija nije desna već se politički uticaj ogleda u negovanju individualne slobode mišljenja koja utiče isključivo na lični prostor osobe.
To je politika koja je ukombinovana sa vezanjem neprihvatljivih nagona (sociopatija, zloupotreba službenog položaja i političke moći).
Korisnikov avatar
By LeBolle
Sto se tice istorije- Katarina II Veika, Petar Veliki (Romanovi u opste), Imperijalisticka Rusija 17-19 veka sa svojom velicanstvenom arhitekturom, umetnoscu, literaturom i politikom su oduvek imali moju veliku ljubav, pa barem bi tim delom mogao sebe smatrati rusofilom.

Korisnikov avatar
By Dark Walker

Slika

Masha Scream se bavi usisavanjem agresivnosti i to radi vrlo vešto i hirurški precizno! :rock:
Korisnikov avatar
By Dark Walker

Masha savršeno zna da objasni kako treba da izgleda stabilna i srećna osoba u svetu koji nije baš mnogo gostoljubiv. Ne bi bila tu gde jeste da nije genijalna i posebna!
Korisnikov avatar
By Dark Walker

Kjut. :hiphip:
Sve u svemu, urbani deo nacije je imao neke svoje heroje, grupu EKV na primer.
Danas vladaju drugačija pravila i grupa Arkona je savršen simbol bunta, emancipacije i mladalačkog poleta.
Masha je motor benda koji proizvodi višak energije i svojom sjajnom muzikom upija nagonske impulse koji puke posmatrače vode do (samo)uništenja. :rock:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!