Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Tonyja Micklinsona treba ubiti.

da
11
100%
ne
Nema glasova
0%
možda
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nevezano za to što sve gore navedeno nije deo istog zakonika i ne pristupa se isto problematici, ako je sistem označio oduzimanje svog života kao loše, i kao nešto što se treba sprečiti, onda neće dati nekome pravo isto to da uradi, samo zato što ne može. Iz njihove perspektive im je to još i bolje, ne moraju da se brinu o "predostrožnosti" i "sankcionisanju" neuspelih pokušaja. Da je odvratno, odvratno je.

edit: Ta država se ne meša. A bogami i naša. Barem legalno nije zabranjeno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2423867#p2423867]Misfit napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2423863#p2423863]Dirrty napisao:[/url]Ma rekoh već, psihoterapiju, samo nisam siguran kog trajanja. Ne predugo, ali ni suviše kratko.
ali tu se opet vraćamo na ono pitanje godina. ukoliko je psihoterapija poželjno rešenje, zašto bi se prepisivala samo mlađima?

odnosno, treba ići od slučaja do slučaja, a ne udarati nekakve rigidne starosne granice.
Jesam za psihoterapiju u svakom slučaju. Rekao sam da mi je podnošljivija pomisao skraćivanja muka nekom ko je verovatno doživeo nešto tokom svog života, nego u slučaju mladih ljudi koji nisu imali ni priliku. Svaki život je podjednako vredan, ili bi makar trebalo da bude. Ja samo govorim o tome od čega se meni manje prevrće želudac.
By Ханс
Ne bih ja imao srca da okrenem palac i da mu presudim ili ne. Ali, ako je to što on želi...

Kako god, priča je veoma teška i ne postoji dovoljno 'pro' i dovoljno 'contra' argumenata. Sigurno je jedno: nije doživeo cerebralnu paralizu i jasno je da je svestan šta želi i da mu je dosta takvog života.

Ipak, ne živimo u staroj Grčkoj da ljudi imaju tu moć uma da sebi zadrže dah do smrti. Potrebna mu je...pomoć. :(
Korisnikov avatar
By deran
zanimljivo je da je svih 6 glasova da...

bilo bi zanimljivo i kada bi postojalo pitanje da li bi to lično uradili...

glasao da...

korvin mi je najbliskiji po mišljenju...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ako mu pomognu, neće imati šansu da se predomisli. Ne znam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!