Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
E baš, bole me za Crnogorce.

Samo za onaj Mercedes oću da PUKNEM od muke !!

A ti Popeye ne zavaĐavaj, već uzmi si rešavaj pitanje Hrvata i Slovenaca.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma bez helikoptera ne upuštam se ni u poljubac...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Bijah danas u Njegusima, te uz jagnjeci gulas i njeguski sir saznah malo vise o ovoj prici.
Osim toga da su mu bungalovi otvoreni, ostatak price cu ostaviti za sebe. Ne vrijedi dolivati ulje na vatru kad paljevina popaj i ovi maloljetnici vode diskusiju.
indzhoj.

(a ono sa mercedesima je bilo namjerno pretjerivanje - posto je ovo vec vidjena prica na forumu jos godinama unazad, ponavlja se intermitentno i obicno kulminira u momentu kad se pocne porediti ljetovanje u CG i Grckoj ili Turskoj).
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nista gore od pedera nacionaliste cija je nacija zatucana na kub. To ti je ko da dajes prilog crkvi.
Korisnikov avatar
By Stripi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418768#p2418768]CokoladnaBananica napisao:[/url]Bijah danas u Njegusima, te uz jagnjeci gulas i njeguski sir saznah malo vise o ovoj prici.
Osim toga da su mu bungalovi otvoreni, ostatak price cu ostaviti za sebe. Ne vrijedi dolivati ulje na vatru kad paljevina popaj i ovi maloljetnici vode diskusiju.
indzhoj.

(a ono sa mercedesima je bilo namjerno pretjerivanje - posto je ovo vec vidjena prica na forumu jos godinama unazad, ponavlja se intermitentno i obicno kulminira u momentu kad se pocne porediti ljetovanje u CG i Grckoj ili Turskoj).
Srećom pa ti nikada nisi bio sklon generalizacijama.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
varas se draga moja maloljetnice. Ja sam patriota, a ne nacionalista. Volim svoju Crnu Goru, jer pored svih sranja koja nas obicne gradjane guse iz dana u dan - oko nas postoji nekoliko komsija koji bi morali da srede svoje dvoriste prije nego pogledaju u nase.
Onaj koji Crnu Goru naziva brabonjkom od planete - to je nacionalista.
E sad, kad gradjanin Srbije pokusa da se sprda sa nasom zemljom, to nije ni nacionalizam, nego cista glupost.
I naravno da cu provocirati sve one koji pljuju po mojoj zemlji, kakva je da je, volim je. Dala mi je mogucnost da radim, kakvu takvu. Dala mi je mogucnost da se skolujem. Dala mi je mogucnost da zivim normalno, baveci se postenim poslom.
To sto nasi politicari igraju igre na koje padaju upravo neuki i neiskusni (a ti se sad pronadji u koju sam te od ove dvije kategorije strpao :jezik: ) - to nije narod. Mi, pravi Crnogorci volimo Srbe, i ja svakom turisti na slicna pitanja uvijek isto odgovaram - da su Srbi i Crnogorci skoro pa jedno te isto, i koliko volim nase prirodne ljepote, kulturno-istorijsko nasledje - toliko i ne negiram da istoga ima i u Srbiji, i Hrvatskoj - i svim zemljama u okolini.
A vi koji ste se na ovu pricu napalili toliko i otpoceli paljbu - zapravo ste sebe svrstali u bezlicnu masu kojom reziseri svih ovih drama (a ovo nije jedina, bilo je i prica o obnovi kapele na Lovcenu i jos ponekih koje se ticu pitanja Srbija/Crna Gora) kontrolisu vase male zabludjele mozgove.
Ovi ostali ce shvatiti humor - i vec sjutra naci prvog Crnogorca kojeg znaju da im u'vati vezu za posao u Beogradu! :bananica::kosa:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ako je tako onda ti preporučujem da se ostaviš tog jalovog posla.
Niti umeš prepoznati nacionalizam, niti znaš da provociraš, niti je to duhovito.
Bolje to ostavi profesionalcima (čitaj: Popaju).
yep, hrvatitis se širi crnom gorom. :drama:
u ovome što piše bananica samo zamijeniš crnu goru s hrvatskom i dobiješ tuđmanovsko-hadezeovsku retoriku devedesetih. :grom:

ps
:grom: <<< možda bi se ovaj smajli trebao ipak zvati oluja? :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418925#p2418925]Stripi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418768#p2418768]CokoladnaBananica napisao:[/url]Bijah danas u Njegusima, te uz jagnjeci gulas i njeguski sir saznah malo vise o ovoj prici.
indzhoj.

Srećom pa ti nikada nisi bio sklon generalizacijama.
Jesam. I svojevremeno sam se na forumu izvinio zbog javnog iskazivanja prenaglasenih (ne sasvim pogresnih!) stavova.
Ali ni tad, a ni sad ne dam da se moja zemlja i moj narod predstavljaju kao divljaci - pogotovu ne od strane naroda koji su oduvijek bili "isto sranje samo malo drugacije pakovanje".
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418926#p2418926]CokoladnaBananica napisao:[/url]
I naravno da cu provocirati sve one koji pljuju po mojoj zemlji, kakva je da je, volim je. Dala mi je mogucnost da radim, kakvu takvu. Dala mi je mogucnost da se skolujem. Dala mi je mogucnost da zivim normalno, baveci se postenim poslom.

...

Ovi ostali ce shvatiti humor - i vec sjutra naci prvog Crnogorca kojeg znaju da im u'vati vezu za posao u Beogradu! :bananica::kosa:
shvatili smo. preko časnog pušenja si dobio častan posao. ili je šala nešto drugo?

bananice, razumijem ja tvoj stav, i sam sam u cg. ali suviše si vatren oko stvari koje nemaju veze sa patriotizmom. a tvoja opaska o nekakvoj zavjeri protiv ne-znam-čega stvarno zabrinjava.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Volis zemlju i narod koji bi te sa zadvoljstvom gledao kako ti utrobu izjedaju crvi zato stp si peder?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418930#p2418930]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Ako je tako onda ti preporučujem da se ostaviš tog jalovog posla.
Niti umeš prepoznati nacionalizam, niti znaš da provociraš, niti je to duhovito.
Bolje to ostavi profesionalcima (čitaj: Popaju).
Sreca pa mi forum (pri tom iskljucujem misljenja ljudi koje postujem ili volim - a popaj ili gomila mladjanih emoa, hipstera ili sta vec - sigurno niste u toj grupi) nije ni blizu bitan kao sve druge potvrde mog obrazovanja, inteligencije, duhovitosti i slicno.

ja cu jos jednom ponoviti - dok se ti svercujes po gradskom prevozu, ja u ovoj nasoj "divljoj i kojekakvoj Crnoj Gori" zaradjujem lijepe novce, sve to kroz prezentaciju nase prelijepe zemlje ljudima koji prepoznaju njene kvalitete i spremni su za njih da plate. Tako da vi, dragi moji forumski profesionalci - samo vi bistrite politiku i trazite mane nasoj zemlji, nacionalnom identitetu, usluzi ili proizvodu.
"
Kad sa naseg lijepog kamena, obale i planina isceramo SPS i sve njene prenajedene arogatne popove i njihove maloljetne kurve koje karaju u konacima najsvetijih manastira u Crnoj Gori, onda vise definitivno necete imati razloga da ikad predjete granicu.
:wundy: buahahahaa :wundy:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
bern - ma ne govorim ja o nekim zavjerama. Govorim o tom opstem misljenju na forumu, koje je pogresno i uvredljivo. Posao sam zapravo sam sebi nasao, tako sto sam otvorio svoju firmu koja (da ne cuje zlo i trzisna inspekcija:P ) super radi.

Anhedonie - ne govori gluposti. Mene bi mozda konkretno taj Kadija ili neki neandertalac poput njega i sam ubio zbog toga sto se karam s muskarcima. Ne Crna Gora, ne Crnogorci.
Moji poslovni partneri znaju za mene jos iz vremena dok su mi bili sefovi. Jedan je Srbin iz Cacka, a drugo dvoje su Crnogorci. Moji prijatelji, uza i dio sire porodice znaju. Vise puta sam pijan po gradu pravio skandale, startovao str8 momke - nikada mi niko nista nije uradio

Da, jos jednom - ja volim Crnu Goru. Ako ne volis svoj komad zemlje, kakva god da je, ne vidim sta ima da trazis u tamo nekoj Svedskoj ili drugoj razvijenoj zemlji u kojoj slijepo vjerujes da bi ti bilo bolje.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Yep.
Totalno neduhovit.
A i ne poznaje ni sagovornike, a ni poruku, pride.

Moj savet još uvek stoji.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
savjetovao bih ja i tebi kojesta sine moj, ali kako meni tvoje misljenje ne vrijedi ni pisljiva boba, ne pokusavam ni ja tebi da nametnem svoje.
zar ti ne kasnis na neki autobus? :awesome:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
onda pretpostavljam govorimo o nekom autobusu beogradskog gsp-a koji ima sva sjedista i dovoljno prostora za disanje? ako je tako - onda mu to dodje isto sto i karakter iz crtanog.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!