Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Sheytan

Za takvo ponašanje Hrvata Srbi nisu našli adekvatne odgovore. Zaneti idejom jugoslovenstva, iskreni i lakoverni pobornici bratstva i jedinstva, oni su u svemu kasnili, istinu otkrivali sa zaprepašćenjem i detinjastom zbunjenošću pitali se zašto ih Hrvati mrze i iz kojih razloga im nanose zla.
E isto ovo sam cuo ili procitao od jednog zvanicnog hrvata - da su hrvati lakoverni i naivni pa su zato usli u savez sa srbima :lol:

To je slicno onoj cuvenoj izjavi: "da sam znala da ce moj album biti tako popularan kod njih - ne bi ga ni snimila", samo sto se jos uvek ne zna da li je to rekla Doris Dragovic ili Ceca, ili nijedna, a ista izjava je pridavana i Hanki za svoj album "gazi gazi pa me mazi" :awesome:

Originally posted by Popeye
Originally posted by Drakche

hrvatska moze biti srecna sto je uopste sacuvala svoj teritorijalni integritet
u odnosu na srbiju, da. :lol:

U odnosu na to da ga je mogla izgubiti posledicom rata i u najboljem slucaju bude danas kao BiH... ili barem ima neizvesnu buducnost kao Makedonija.

No, okrenimo se buducnosti.
Hrvatska, zapravo, ne treba odustati od svojih teznji prema Srbiji - konkretno, pa makar ih neko nazivao "velikohrvatskim" odnosno, treba ih ponovo odnoviti, samo ovaj put ne kroz nabujali fashizam bitte - that is sooo last century.
Zasto?

Zato sto to ne bi bilo nesto najgore sto bi Srbiji moglo da se dogodi u ovom trenutku, naprotiv, Srbiji je HR jedina drzava koja bi mogla biti od pomoci u ovoj krizi, barem kao model za sta (ne) ciniti na putu drustvenog uredjenja i pridruzivanja EU.
Ako se np. ovogodnjisnja povorka ponosa u ZG moze smatrati uspesnom, onda bi dogodine u BG parada ponosa mogla slicno uspesno da prodje bas zbog toga sto se okrecemo svojim zapadnim susedima i gledamo kako oni to rade. itd.

Da su u Srbiji pragmaticni kao sto nisu postavljali bi sposobne ljude iz Hrvatske, Slovenije, Bosne... na najvise drzavne funkcije, ako vec nemamo svojih, kao sto je to nekad bilo u Jugoslaviji.

Najgori je manjak interesovanja za svoje susede, kao sto np. u Srbiji nikog posebno ne zanima sta i kako rade nasi istocni susedi - rumuni i bugari kao da su na drugom kontinentu, sto je steta.
Ako nigde drugde, barem na ovom forumu to nije slucaj :)

Ironije radi, najprkosniji su ovi "naturalizovani" hrvati koji nisu cak ni rodjeni na teritoriji HR, a za ove "srbe" se i ne zna koliko taj fundamentalizam potice od maloazijskih gena ili pak kompleksa meshavine sa romaskom nacionalnom manjinom, sto nije ni bitno!

I sto bi skoro rekli JK, Borka Pavicevic i sad Aleksandar Karadjordjevic "SHUT UP!"
Stvarno, dosta sa tim klanjem ( od reci: "klan", "klanovi" b-h-s) na forumu! Dobija se utisak kao da su podele na nacionalnoj osnovi. WTF?!
Nemam reci da opisem kako je to primitivno i malogradjanski.
Korisnikov avatar
By 2kune
po šejtanovom uvodnom postu stiče se krivi dojam da se velikohrvatske težnje sastoje samo od velikosrpskih težnji i postojanja stanovitog Kvaternika... može li cijenjeni autor to kako popraviti? ipak se radi o časti hrvatskog naroda... :merlinka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!