Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Orlando the Lady

možda smmo i mi njima. verovatno jesmo. :zvizdi:
nismo... :odbij: oni se pale na visoke... :smug: zato i dolaze sve do ovamo preko pola galaksije... :tos: žele nam oteti naše lijepe i visoke krške gene... :avalon:
Korisnikov avatar
By Vix
sve smo znali,
a bilo je pojava u sibiru, antičke građevine i preistorijski crteži vrište vanzemaljcima
:mama:
By LeDeNa_
To je siroko podrucje, dosta kompikovano, pa kako to reci u par recenica? Probacu, ali moguce da nece ispasti kako treba.

Krenimo od zakona fizike. Svi smatraju - makar vecina ljudi smatra zakone fizike - nepromenjivim, dok su u praksi, oni nekad varijabilni. Protok vremena npr, menja se sa brzinom kretanja .To nam govori dve stvari, prvo - vreme nije staticno, drugo - sam utice na rezultat.

Zasto je to vazno u slucaju nlo-a? Pa, bilo je zabelezenih slucajeva kada je samo kamera zabelezila tzv 'izvanzemaljce' i u tim slucajevima oni su izgledali kao tanki beli stapici na snimcima. Dakle, kamera nije ziva, nema svoje misli, razmisljanja, predrasude I formirana misljenja, I kao takva ne utice na rezultat opazanja. A u slucaju kada su ljudi videli ta bica, videli su nesto sasvim drugo od onoga sto je kamera zabelezila, sto govori da nase misli, misljenja I ideje uticu na to sto vidimo.

Verujem, na osnovu proucavanja tih stvari godinama, I na osnovu nekih iskustava, da postoji veliki broj raznih dimenzija stvarnosti. Da ne ulazim u detalje, setimo se kako se nlo-i pojavljuju tamo gde nastanu neke 'prirodne' katastrofe? Sada, posto znamo da vreme nije staticno, to otvara neka prakticna pitanja - poput onog moze li se manipulisati njime, iI nije li to mozda uzrok pojavljivanja nlo-a u vreme katastrofa?

Ima jako puno otvorenih pitanja, jako puno nelogicnosti u ovom svetu cim se zagrebe ispod povrsine, a sve se to uredno skriva zataskavanjem od strane medija. Znanje je moc, I oni to znaju, zato masovni mediji nikada nece priznati postojanje toga.

I naravno, da se doda neredu I zbrci, postoji dosta ludih ljudi, ili makar samo onih koji se tako prikazuju, koji tvrde kako vide neke brodove, znaju datume 'invazije' na zemlju, I slicno.

Puno je dezinformacija napolju, a tesko je od svega toga izdvojiti ono sta bi mogla biti istina..... To je na svakome da sam odluci.
Korisnikov avatar
By Mage
Pazi ovako: iskreno me ne bi iznenadilo da je sve to istina.

Razmislite, koji je najbolji način da ljude naterate da ne veruju u nešto? Da im to servirate kroz teorije zavere, filmove itd... Šta je prvo što pomislite kada neka osoba priča o teoriji zavere i vanzemaljcima? Crazy.

E a šta ako se ispostavi da neko od tih ludaka zapravo nije lud već govori istinu? Ja priznajem da mi prvom ove priče o vanzemaljcima deluju glupo, ali ko zna...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!