Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
oni komentari su stvarno za psihijatriju tamo.

problem sa tim silovanjima je to sto su male kazne i sto se dosudjuju kazne ispod zakonskog minimuma.

Originally posted by Mars

Ja moram da priznam da mi tehnika silovanja malo nije jasna.

Jel su se branile te žene?

Mislim da bi neko i 5x jači od mene mogao da me siluje jedino ako me prethodno onesvesti, nikako drugačije.
pa jbg, mozda je imao neki noz. i da nije, imas ljudi koji se ukopaju od straha ili ne snadju.

ja sam se svojevremeno uspesno odbranila od napasnika koji je bio oko 40 kg tezi od mene. al jbg ja imam dug istorijat tabacine i imala sam srece. jedna moja drugarica je morala da iskace iz auta na sred autoputa pri brzini iznad 100km/h. sva sreca da je to video neki bracni par pa je odbacio do policije.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by m..

SILOVATELJ: KOZA JE ŽELELA SEKS!

Silovatelj Lolite policiji izjavio da ga je koza mamila plesom i da joj se njegovo milovanje dopalo. Kaže da nije mogao da se suzdrži.

sačuvaj bože
Korisnikov avatar
By Tungi
Tesim se da je njuz.net,nesto slicno;da nije istina.
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
Originally posted by Wilhelmina

Nije vise na slobodi.
I opet imamo monstruma koji je vec osudjivan i pustan iz zatvora, nakon cega je pocinio isto krivicno delo.
Jos jedan razlog ZA prisilnu kastraciju.
Kastracija, dozivotna robija u samici. :mad:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
To samo kod nas moze. Ja bi ih kastrirala, ali na staromodan nacin; dobili bi cip iza uvceta, kao keretina; pecat na celu u vidu tetovaze ili ziga. Vazno da vijaju ljude oko poreza a to sto ce ovaj da siluje nekog po izlasku iz celije nije bitno, sto ce unistiti neciji zivot nije bitno...vazno da vlast strpa novce u dzep, pa teraj.
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Blond Brat

To samo kod nas moze. Ja bi ih kastrirala, ali na staromodan nacin; dobili bi cip iza uvceta, kao keretina; pecat na celu u vidu tetovaze ili ziga. Vazno da vijaju ljude oko poreza a to sto ce ovaj da siluje nekog po izlasku iz celije nije bitno, sto ce unistiti neciji zivot nije bitno...vazno da vlast strpa novce u dzep, pa teraj.
Korisnikov avatar
By Dina
I onda se desi kao sto se ponekad desava da je osudjen nevin covek... a u medjuvremenu kastriran... eto male greskice, ali kastriracemo i onog drugog :povez:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Uzorak semena se uporedi, sta ja znam, koza koju silovana devojka ima ispod noktiju, ako ima...identifikacija osumljicenog, gomilu stvari tu ima da bi se pravile takve kardinalne greske. :kopanos:
By J...
Nije toliko problem zbog greske vec zbog moguce zloupotrebe. U drzavi kao sto je nasa, postojanje takvog zakona bi neki jedva docekali pa bi mozda vrlo brzo izglasali da se taj zakon primenjuje i za neke druge prestupe ili mozda za politicki nepodobne ili za "neprirodne" homoseksualce. A s druge strane sta se desava s covekom koji je na taj nacin osakacen, sta mu se desava sa zdravljem, hoce li biti jos jedan slucaj kome treba veca medicinska pomoc i zbog toga je "skuplji" za odrzavanje u odnosu da nije kastriran?
Korisnikov avatar
By Dina
Blond Brat,
u nekim slucajevima to bas nije tako jasno. Ja volim da gledam te emisije doduse vise o ubicama nego o silovateljima mada su ponekad i jedno i drugo :D I ostanem cesto zblanuta i sama da li je osudjen nevin covek/zena ili nije. Ima slucajeva gde godinama su u zatvoru a tvrde da su nevini, a neki dokazi govore ovako ili onako. Cesto i oni govore u emisijama i ja ne bih da sam na mestu tih porotnika i porotnica - neki su verovatno ubice a neki nisu ali ja nemam pojma, niti mogu da budem sigurna, deluju svi kao obicni ljudi, kao svi mi...

Ali i da nije toga, i da znamo da je u zatvoru pravi krivac ja bih bila protiv kastriranja. Mislim da drzava ne sme da se sluzi takvim metodama. Pojedinac moze da uzme pravdu u svoje ruke pa uzvrati na neki takav nacin ali drzava ne...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by J...

Nije toliko problem zbog greske vec zbog moguce zloupotrebe. U drzavi kao sto je nasa, postojanje takvog zakona bi neki jedva docekali pa bi mozda vrlo brzo izglasali da se taj zakon primenjuje i za neke druge prestupe ili mozda za politicki nepodobne ili za "neprirodne" homoseksualce. A s druge strane sta se desava s covekom koji je na taj nacin osakacen, sta mu se desava sa zdravljem, hoce li biti jos jedan slucaj kome treba veca medicinska pomoc i zbog toga je "skuplji" za odrzavanje u odnosu da nije kastriran?
:up:

To sam i ja pomislila ali sam pretpostavila da ce neko odgovoriti - pa nije isto silovatelj i homoseksualac pa bih morala da odgovaram, tako da sam se suzdrzala da ne bih usla u takvu raspravu...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Svako ima pravo na svoje misljenje, jel :D Ako postoji smrtna kazna u zemljama koje su pet puta ravijenije od nase sto ne bi i kod nas ovo postojalo? :) Ista prica ko i sa pojasevima za vezivanje, ne moras da se vezes ako neces, platices kaznu...naravno, ovo su sve bolesni ljudi sto siluju, ne moze se bas na isti nacin gledati. Ali ako ne bi upozorili druge silovatelje da to ne rade, makar ne bi bilo povratnika...a to je vec veliki uspeh.
Sto se tice zloupotrebe, slazem se sa tobom J...
By J...
Originally posted by Blond Brat

Ako postoji smrtna kazna u zemljama koje su pet puta ravijenije od nase sto ne bi i kod nas ovo postojalo? :
U Evropi ne postoji a mi pokusavamo da uskladimo zakone sa njihovim tako da ne mozemo da imamo taj "luksuz" smrtne kazne kao recimo Amerika. Uostalom zar dozivotna robija uz drustveno korisni rad nije bolje resenje.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Naravno da je bolje resenje, samo sam navela primer...
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Mars
Originally posted by m..

SILOVATELJ: KOZA JE ŽELELA SEKS!

Silovatelj Lolite policiji izjavio da ga je koza mamila plesom i da joj se njegovo milovanje dopalo. Kaže da nije mogao da se suzdrži.

sačuvaj bože
" Ne znam kako da operem ljagu koju mi je naneo manijak i smatram da zaslužujem novac - rekla je ona."

.. Kurir
:radosnice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!