Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa Ohrid je u Makedoniji, ah opet ta teznja za velikom Srbijom :)

Ni meni nije jasno zbog cega je Tijanic, ne samo slobodan , vec i dalje direktor RTSa !?

A ova spica je po ukusu kostunjicevih.
By Sixto
Originally posted by Drakche

Pa Ohrid je u Makedoniji, ah opet ta teznja za velikom Srbijom :)

Ni meni nije jasno zbog cega je Tijanic, ne samo slobodan , vec i dalje direktor RTSa !?

A ova spica je po ukusu kostunjicevih.
Malo da pojasnimo

Mozda jeste Ohrid u Makedoniji i kompozicija ima njihovog muzickog nasledja, al Hristic je pre svega srpski kompozitor pa mi je potpuno jasno sto su odabrali Grlicu.
Ne znam zasto vam smeta spica kad je potpuno ok. PRe bih rekao da je veci problem sijaset onih emisija 'porodicnog tipa uz narodnjake i mezetluk' gde Zika dozivljava svoje orgazmicke visine!
Jeste da preterujemo s folklorom al ga ne treba izbaciti potpuno iz javnog zivota.
Korisnikov avatar
By *deni*
To su sve Tijanićeve ideje, inkorporirao se u RTS.
Na odjavnim špicama emisija, pa čak i serija u produkciji javnog servisa stoji njegovo ime i funkcija - Generalni direktor RTS-a : Aleksandar Tijanić.
Znači da računa na doživotni mandat, pa čak i više od toga. I za 30 godina, i za 100 godina kad se bude neka serija reprizirala, pisaće - Generalni direktor RTS-a : Aleksandar Tijanić.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Цеца је држављанин Србије, не постоји правоснажна пресуда која се односи на њу, самим тим је невина...

На РТС-у је забрањена Јелена Карлеуша и то је јавна тајна...

:pokazuje:
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by *deni*

Na odjavnim špicama emisija, pa čak i serija u produkciji javnog servisa stoji njegovo ime i funkcija - Generalni direktor RTS-a : Aleksandar Tijanić.
Znači da računa na doživotni mandat, pa čak i više od toga. I za 30 godina, i za 100 godina kad se bude neka serija reprizirala, pisaće - Generalni direktor RTS-a : Aleksandar Tijanić.
Ni govora. To se prepokrije crnim blankom pre emitovanja.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by dharmox
Originally posted by *deni*

Ni govora. To se prepokrije crnim blankom pre emitovanja.
A što uopšte dovoditi ljude u situaciju da to jednog dana moraju da rade ?
Hajde na špicama dnevnih emisija što se potpisuje, ali što se potpisuje na špicama serija kao generalni direktor, to je vrhunac bezobrazluka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!