Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Hans

U Srbiji ne postoji toliko slobode jer smo mi pre svega država sa seljačkim mentalitetom, bitno nam je da svi misle kao mi, no, to je valjda posledica one loše strane titoizma i vekovnih tlačenja i usmeravanja interesa u pogrešnom smeru.
Koliko dugo ce nam istorija biti izgovor za sve lose sto se desava u ovoj zemlji?
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by Sprinter
Originally posted by Evdokija

sta mislis kako bi nasa kriva isla na onoj prvoj lestivici koja se tice edukacije pa to ova falsh interaktivna grafika(tj programer) nije predvideo da se ide u minus.
pa ako nisu neke africke zemlje sa spiska, u kojima internet postoji samo u vladi, u minusu, nece ni srbija. tako da, manje seruckaj.
sto si nevaspitan? :(
By str00ja
Originally posted by Galadriel

Kazahstan je 14. na listi što se tiče obrazovanja. Meni je novost. :tamoamo:
Meni da je neko rekao da je Hrvatska na boljoj poziciji u većini stvari od Poljske i baltičkih zemalja, ne bih mu verovao.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Originally posted by bothways
Originally posted by Glasnik88
Originally posted by Berserker

Možda ovo pomogne

ovaj link, ali nemojte tražiti Srbiju, nema nje ovde
:up: za grafiku.

:down: za nepostojanje Srbije na njoj.
taj palac na dole posalji predsedniku postom i pitaj ga da ti obrazlozi zasto nas nema na listi.
Zapravo, verovatno ne postoje svi podaci, pa zato nismo na spisku.

Najjace da smo gori od Burkine Faso.
pa da, zato i pricam. nasi podaci cak nisu ni dostupni, ili se nismo potrudili da budu dostupni jer ne smatramo da su te liste toliko bitne.

i ja bih volela da se merimo sa evropskim zemljama, ako moze..a ne, slicnu temu sam povela sa drugaricom pre neki dan a ona ce - sta se ti samo bunis, kod nas bar ne zasivaju vagine devojkama! :iskolacen:
By Hans
Originally posted by colonia_boy

U Srbiji ne postoji toliko slobode jer smo mi pre svega država sa seljačkim mentalitetom, bitno nam je da svi misle kao mi, no, to je valjda posledica one loše strane titoizma i vekovnih tlačenja i usmeravanja interesa u pogrešnom smeru.
Koliko dugo ce nam istorija biti izgovor za sve lose sto se desava u ovoj zemlji?
Sve dok da istorija prestane biti vrlo bliska i dok je ne zameni bolja budućnost.
Korisnikov avatar
By Mars
U svetlu nedavnog proglašenja (ponovo) mog grada za the world's most livable city - mogu samo da kažem da su mi ti izbori sa predznakom "naj" totalno bezveze.

Kako zvanični i organizovani...od kojekoga i koječega, tako i na nivou ličnih rasprava.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ja bih rekao USA. Na jedan potpuno zastrasujuci nacin.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by colonia_boy

Sve dok da istorija prestane biti vrlo bliska i dok je ne zameni bolja budućnost.
Sudeci po srpskom mentalitetu, to ce potrajati bar 1000 godina. Josh uvek su im Turci krivi za sve...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by str00ja

A za ovu top 100 listu stvarno jeste bezveze što nas nema, ja mislim da bismo bili bar na 50 i nekom mestu.
zato smo i tako letargicni po pitanju bilo kakvih promena jer mislimo da nam je dobro.
Vr` :smeh:

ONT: Nisam sigurna koja, nisam toliko putovala, bez obzira na ove statistike...
Ali bih i ja jednu kartu za tu zemlju, i da se vise nikada ne vratim :sigh:
Korisnikov avatar
By crni90
Slobodna zemlja je ona zemlja koja je jedini suveren na svojoj teritoriji, koja ima svoju: sudsku, zakonodavnu i izvrsnu vlast. Slobodna zemlja je ona koja nije pod okupacijom ili protektoratom :)

Srbija, recimo, nije slobodna zemlja jer se na jednom delu njene teritorije nalazi strana uprava :) Bosna takodje nije slobodna zemlja, jer predstavlja uniju dve de facto drzave. Albanija je slobodna zemlja, Crna Gora je slobodna zemlja, itd.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Ne postoji "najslobodnija zemlja".
Korisnikov avatar
By Andrija87
Najslobodnije sam se osecao u Njujorku,doduse samo u gradu,ne u celoj drzavi Njujork :D
Korisnikov avatar
By 2kune
ako je čovjek ušao bez fige u džepu, najslobodnije ljudsko društvo na planeti je samostan... :opatica:
By alexandermagic
E sad, možda ja svEt posmatram isuviše materijalistički, ali po meni je svaka zemlja "najslobodnija" kad su džepovi puni. U tom slučaju se olako dopušta štošta i lako se gleda kroz prste i za stvari koje su drugima nepojmljive.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!