Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Mili86,
navodis me na grehe, sad ce Hys da nas baci u offtopice :lol:

Vraticu i Dinu verovatno nekad, retko menjam avatare a ona je bila dugo, a i jeste u skladu sa nickom :)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by mili86
Originally posted by AngraMaina

Xe xe... Nemanja i ja smo bili cimeri davne 2001/02... Divan je bio i tad i sad... :)
Očito :)

Nego, pretpostavljam da nema neku funkciju u crkvi?
Koliko ja znam nema.. i dalje je "civil". Sretnemo se ponekad posle liturgije..,.
Tako sam i mislio... zato i može ovako da piše jer je freelancer. Da mu platu daje SPC, malo teže bi se usudio da ovo objavi.

Znam za nekoliko slučajeva teologa koji uzeli otpust, priključili se drugim pravoslavnim crkvama i nastavili da se bave teologijom u liberalnijim uslovima jer nisu više mogli da snose situaciju u SPC.
Korisnikov avatar
By mili86

Xe xe... Nemanja i ja smo bili cimeri davne 2001/02... Divan je bio i tad i sad... :)
Očito :)

Nego, pretpostavljam da nema neku funkciju u crkvi?
Koliko ja znam nema.. i dalje je "civil". Sretnemo se ponekad posle liturgije..,.
Tako sam i mislio... zato i može ovako da piše jer je freelancer. Da mu platu daje SPC, malo teže bi se usudio da ovo objavi.

Znam za nekoliko slučajeva teologa koji uzeli otpust, priključili se drugim pravoslavnim crkvama i nastavili da se bave teologijom u liberalnijim uslovima jer nisu više mogli da snose situaciju u SPC.
Joj, znam i ja. Ali oni su sonje, jer jacinu svoje vere dokazujemo na delu... Treba izdrzati, jer se takvim povlacenjem daje prostora raspopu Zarku i slicnim pojavama... Da ne pominjem Nikolaja Apokalipsu i sl.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!