Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by mili86Tako sam i mislio... zato i može ovako da piše jer je freelancer. Da mu platu daje SPC, malo teže bi se usudio da ovo objavi.
Originally posted by AngraMainaKoliko ja znam nema.. i dalje je "civil". Sretnemo se ponekad posle liturgije..,.
Originally posted by mili86Očito
Xe xe... Nemanja i ja smo bili cimeri davne 2001/02... Divan je bio i tad i sad...![]()
![]()
Nego, pretpostavljam da nema neku funkciju u crkvi?
Originally posted by AngraMainaJoj, znam i ja. Ali oni su sonje, jer jacinu svoje vere dokazujemo na delu... Treba izdrzati, jer se takvim povlacenjem daje prostora raspopu Zarku i slicnim pojavama... Da ne pominjem Nikolaja Apokalipsu i sl.
Originally posted by mili86Tako sam i mislio... zato i može ovako da piše jer je freelancer. Da mu platu daje SPC, malo teže bi se usudio da ovo objavi.
Originally posted by AngraMainaKoliko ja znam nema.. i dalje je "civil". Sretnemo se ponekad posle liturgije..,.
Originally posted by mili86Očito
Xe xe... Nemanja i ja smo bili cimeri davne 2001/02... Divan je bio i tad i sad...![]()
![]()
Nego, pretpostavljam da nema neku funkciju u crkvi?
Znam za nekoliko slučajeva teologa koji uzeli otpust, priključili se drugim pravoslavnim crkvama i nastavili da se bave teologijom u liberalnijim uslovima jer nisu više mogli da snose situaciju u SPC.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!