Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne bi dojila nikoga nikada u zivotu,to je tako odvratno i zivotnjski, fuuuuuuuuuuuj.. :pop:
Korisnikov avatar
By walt333
@Vel boy - Evo sad cu da ti dam "informaciju". PETA kao takva drustvena organizacija poprilicno se bori, izmedju ostalog, i za prestanak testiranja lekova na zivuljkama. Onda se otkrilo da Mary Beth Sweetland (ona je neki visoki glavonja u toj organizaciji) zapravo dijabeticar i da koristi insulin (koji se testirao na zivotinjama i koji se ako se ne varam dobija od zivotinja ili kako vec da ne lupim nesto). Po meni bolje da je ta Mary cutala i da se nije plela u svu tu borbu protiv upotrebe zivotinja u medicinske svrhe nego sto se samo ovako obrukala. Eh to ja zovem licemerstvom, Sa jedne strane kudis a sa druge strane koristis.

EDIT. U osnovi ta Mary ti je kao neki peder koji za jedan dan primi 9 kurceva a vec sutra nosi 9 natpisa "god hates fags":alexis:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Jedino što je meni licemerno jeste da se boriš protiv nošenja krzna, a da ždereš meso, nosiš kožu, kožne cipele i patike, koristiš proizvode koji su testirani na životinjama... ili ceo paket ili ništa.

Ono što ne razumem zašto je činčila bolja od jednog praseta ili jareta? Ako polivamo crvenom bojom one koji nose bunde, zašto ne polivati one koji jedu pljeske? (za pljeske se pobije mnogo više životinja neko za bunde)
Korisnikov avatar
By Blady
Dala bih joj sisu.
Sto da ne.
By dukkehjem
Originally posted by AbortiraniTerorista

Jedino što je meni licemerno jeste da se boriš protiv nošenja krzna, a da ždereš meso, nosiš kožu, kožne cipele i patike, koristiš proizvode koji su testirani na životinjama... ili ceo paket ili ništa.

Ono što ne razumem zašto je činčila bolja od jednog praseta ili jareta? Ako polivamo crvenom bojom one koji nose bunde, zašto ne polivati one koji jedu pljeske? (za pljeske se pobije mnogo više životinja neko za bunde)
ne jedem pljeske (niti bilo kakvo meso in general) i ne koristim proizvode testirane na zivotinjama (bar ne da znam), a od koznih stvari imam kais jedan (poklonjen) i patike.

Ne polivam nikoga bojom i protiv sam polivanja bilo koga, a posebno u situacijama gde su zivotinje ubijene iz potrebe.

Sad, neka kic bunda bas i nije potreba, ali opet ne sudim drugima nego gledam sebe i trudim se da zivim u skladu sa svojim nacelima...

Meni je, ne licemerno, ali svakako glupavo dramiti tu i smarati druge oko nekih stvari koje nisu bespotrebna surovost i izivljavanje, dakle ne pada mi na pamet da demonstriram ispred meka ili takvo nesto... sa druge strane, ne pada mi na pamet da cutim na izivljavanje nad zivotinjama i psihopate. Ali ni u ovom slucaju ne podrzavam iste mere i sl. gluposti koje su takodje pominjane, psihopate treba zatvoriti i leciti.
Mislim da to dvoje, relativno neophodno i nepotrebni sadizam treba razlikovati.

I, na kraju, nije sve crno-belo, pa da se zivi po principu sve u paketu ili nista. Ne budimo fanatici i bukvalisti.
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Mislim da je stvar u balansu. Prezirem PETU i sve te fundamentaliste.Jednostavno, ne treba zlostavljati zivotinje. One koje se jedu (btw. neke od njih i ne mogu preziveti u divljini bez ljudske pomoci) traba jesti. Nekako mi je glupo zabraniti ljudima da jedu meso. Podrzavam zabranu lova ako je ono iz sporta i rekreacije. Kao sto podrzavam zabranu lova zivotinja radi njihovog krzna. Mislim da je pored toliko materijala koje koristimo u danasnje vreme zaista odvratno loviti zivotinje zbog krzna, rogova, zuba...sta god. A sto se tice licemerja, to je totalno rasprostranjena pojava.........koju isto mrzim :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!