Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Super Mario
Budimo realni - komentar rts-ovog novinara jeste bio uvredljiv - tim pre sto nije bio citat, već je prepričana izjava dotičnog Avrama a da to nije naglašeno.
By mythe
Ja sam cuo da Marko Karadzic nije mogao da objasni razlike i nejasnoce u nekim fakturama i nenamensko trosenje novca poreskih obveznika, te da je to pravi razlog sve ove buke koja se oko njega digla

P.S.
forumeri koji kao jedini komentar stavljaju tzv. 'znake ljubavi' time jasno pokazuju vlastitu inteligenciju kao i to da 'peder mora biti peder' (tj. simpatiziraju tog Karadizca samo zato jer im se fizicki svidja)
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja sam čuo da je Vojislav Šešelj peder.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally said by Nenad Lj. Stefanovic

Na ponovne optužbe državnog sekretara Marka Karadžića, glavni urednik Informativnog programa RTS-a Nenad Lj. Stefanović rekao da razume da Karadžiću nije po volji to što Avram Izrael odbacuje optužbe na račun RTS-a, ali ne razume zašto ga Karadžić vređa.

Glavni i odgovorni urednik Informativnog programa RTS-a Nenad Lj. Stefanović odgovorio je na nove optužbe državnog sekretara u Ministarstvu za ljudska prava Marka Karadžića.

"Mogu da razumem da gospodinu Marku Karadžiću, državnom sekretaru za ljudska i manjinska prava, nije po volji što je njegove tvrdnje o navodnom 'govoru mržnje i antisemitizmu na RTS-u' u potpunosti odbacio gospodin Avram Izrael, učesnik događaja o kojem smo izveštavali", navodi Stefanović.

"Ali ne mogu da razumem zašto Karadžić grubo vređa Avrama Izraela pitanjem upućenom RTS-u: 'Imate li i svog Roma koji bi potvrdio da je odlično što ih zovu pogrdnim imenima i maltretiraju gde stignu?'".

"Ta rečenica govori da je staljinizam državnog sekretara prerastao u govor mržnje. Iako smatram ovu polemiku okončanom, još jednom ću citirati Avrama Izraela: 'Gotovo'", zaključio je glavni i odgovorni urednik Informativnog programa RTS-a Nenad Lj. Stefanović.
u chemu je to Marko Karadzic uvredio Avrama Izraela tim pitanjem upucenom RTS-u ???? Marko Karadzicevo pitanje je sasvim na mestu i uopshte se ne vidi nishta za Avram Izraela uvredljivo u tom pitanju. josh manje ima prava Nenad Lj. Stefanovic prichati kao u neko ime Avrama Izraela kako se je ovaj navodno uvredio....... kakav staljinizam i govor mrznje sa strane Marka Karadzica??? je li taj Nenad Lj. Stefanovic :lood: ili samo neotesan i lazov koji misli da je dobro ovladao "veshtinom" napad "je najbolja odbrana"??

a, Avram Izrael predstavlja tachno koga i shta?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!