Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By vracar.beograd
Originally posted by kal zakath

A sada najbitnije pitanje...jel bila neka marka cipela?
Cipele su bile domace proizvodnje. Stvarno su lepe, crne elegantne, sa masnicom,jedina mana im je sto nisu bile na stiklu, vec je bio gumeni djon.
Korisnikov avatar
By Mars
Bitanga i vucibatina.

Sa sve ciničnim upoređivanjem paljenja zgrade skupštine 2000. godine.

A na pitanje da li će biti kažnjena u stranci zbog svog ispada, onaj sa naočarima i bradom kaže: "Da! Zato što nije pogodila!"

Svinje.

Ulixova slika potpuno odgovara.
By Dragonite
Zar to nije počelo još polivanjem Radomana Božovića vodom u nekom prvom sazivu skupštine 90 i neke?

Ju, evo ga prilog na RTS-u!!!

'GPL naglašava da su cipele domaće proizvodnje' :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by AngraMaina
Meni je zabavniji sam snimak iz skupstine ("taj predmet, rekla bih cipela...")
da da :smeh: ko deca kad se svadjaju pa se prave luda-cinicna. molim da se predmet vrati narodnom poslaniku.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja prvo uopšte nisam ukapirao da se radi o ovoj ženi.

Ova drži skupštinski rekord za stajanje za govornicom u jednom cugu....2, 3, 4 sata , zaboravio sam koliko je bilo.

Edit:
Predstavnik predlagača Gordana Pop Lazić oborila je rekord u pričanju za skupštinskom govornicom. Poslanica radikala je argumente za izglasavanje nepoverenja kabinetu Zorana Živkovića u kontinuitetu iznosila duže od dva sata i trideset minuta.
By wilmott
Nema klipa kada Natasa Jovanovic poliva Natasu Micic vodom? Da napravimo the best of.
Korisnikov avatar
By Mars
Pojma nemam. Ima tamo na YT svašta.
Korisnikov avatar
By Mars
O bože...dokona deca :smeh:

''
Korisnikov avatar
By *deni*
Gordana Pop Lazić: Smišljeno sam Gordanu Čomić gađala cipelama

Gordana Pop Lazić, poslanica Srpske radikalne stranke, gađala je juče cipelama Gordanu Čomić, predsedavajuću parlamenta, zbog, kako je rekla, vređanja dostojanstva njenog kolege Aleksandra Martinovića i tretmana koju članovi SRS imaju u Skupštini Srbije. Povod za ovaj incident bilo je pismo koje je poslala Srpska pravoslavna crkva, navodno sa potpisom vladike bačkog Irineja, u kojem SPC oštro kritikuje predlog Statuta Vojvodine.

Sve je počelo kada je pravo na reč dobila Slavica Đukić-Dejanović, koja je poslanicima pročitala demant vladike Irineja. U njemu je stajalo da se on ni u svoje, ni u ime Sinoda, nikad nije oglašavao o temi o kojoj se u Skupštini raspravlja, kao i da se radi o čistom falsifikatu.
Samo dan ranije, pismo crkve u kojem se kritikuje „neustavni statut“ pročitao je poslanik Martinović, koji se nakon demantija prvo javio za repliku, a kako mu to nije omogućeno, tražio je reč zbog kršenja poslovnika.
- Gospođo Đukić-Dejanović, teško ste povredili moje dostojanstvo. Vrlo dobro znate da pismo postoji, a dobili ste ga i vi i predsednik Tadić i Vlada Srbije. Ono je objavljeno na zvaničnom sajtu SPC 6. februara 2009. godine. Dobio sam informaciju da ga je napisao vladika Irinej. Možda on nije autor, ali jeste Sinod SPC. Izvinjavam se vladiki, ako sam dobio pogrešnu informaciju - rekao je Martinović.
Predsedavajuća Čomić na to je odgovorila da on u svom obrazloženju ničim nije potkrepio tvrdnju da je Slavica Đukić- Dejanović izrekla neistinu i da se zapravo „izvinio Irineju zato što je falsifikatom obavestio Narodnu skupštinu“. Optužila je Martinovića da je povredio poslovnik i teško uvredio ugled parlamenta. Čomićeva mu je zbog toga izrekla i treću opomenu, a onda mu je oduzeta reč.
Poslanica Gordana Pop Lazić u tom trenutku je izula cipele, a zatim jednu pa drugu bacila u pravcu Čomićeve, nakon čega je udaljena sa sednice.
- Nisam reagovala instiktivno, već vrlo smišljeno. Već neko vreme poslanicima SRS nije dozvoljeno da pričaju. Razmišljala sam prethodnih dana šta da uradim - kaže za „Blic“ Pop Lazićeva.
Kako je rekla, vladajuća većina je u Skupštini napravila kamernu atmosferu, a to nije prirodno.
- Morala sam da razbijem takvu atmosferu - kaže Pop Lazićeva.
Ona dodaje da joj nije bio cilj da povredi Gordanu Čomić i da je htela, u tome bi i uspela jer je „dobar strelac“.
- Ne znam da li će da me tuži. Ja prihvatam odgovornost za svoje postupke - kazala je Pop Lazić, koju je Administrativni odbor zbog ovog incidenta i vređanja ugleda parlamenta kaznio sa 32.000 dinara.

BLIC
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Lepa Krepa

"predsedavajući" je bila predsedavajućA (and damn good job she did, moram da primetim).
paaa... nisam u to baš potpuno siguran... predlažem da stvar prepustimo sudskim vještacima... :sudija:
Korisnikov avatar
By 2kune
Nisam baš upratio radnju... Ali kanda se spor rasplamsao oko nekog pisma u kome se sinod SPC-a eklatantno mješa u rad i vrši politički pritisak na zakonodavno tijelo države... Nije mi nikako jasno zašto SRS obara demanti Irenejov za autorstvo pisma koji na takav grub i protuzakonit način objeđuje SPC za miješanje u politiku... Zar ne bi trebali oni štiti SPC od takvih optužbi a suprotna strana prozivati SPC zbog miješanja u rad skupštine i nezakonitih javnih pritisaka? Ovdje kao da je obrnuto... Kao da je normalno da SPC daje svoje mišljenje o stupnju autonomije Vojvodine... :alikako:
Korisnikov avatar
By Loni
Zašto Pop Lazićka ne može biti queer ikona.

1) Zato što joj je cipela nefensi. Trebala je da bude s većim potpeticama, neke jače marke.

2) Zato što nije obraćala pažnju gde se kamera nalazi u trenutku gađanja.
To jedna queer zvezda ne bi smela da dozvoli, molim vas.

Zna se kad zvezda plače.
Zna se kad je najpatetičnija.
Zna se kad pravi najveći esces.

KAD PREDHODNO NAMAMI KAMERU DA SE NA NJU FOKUSIRA.

Umesto da vidimo gađanje i izraz lica, vidimo samo ruku u jednom kadru i cipelu koja leti.
Propus'!
3) Zaista je mogla da bude malo tačnija.

4) Razlog ne bi smeo da joj bude gađanje Čomićke, zbog tog što ova prekida razglabanje dosadnih poslanika i što pripada stranci, koja podržava vojvođansku potrebu za autonomijom.
Queer razlog bi morao biti:
- trivijalna Čomićkina frizura
- staromodni model naočara
- odeća koja je širi u struku
- odsustvo smisla za humor
- neupečatljiva šminka...

Mis'im zna se šta je queer.

Slika
Korisnikov avatar
By boy89
Ma radikali su pukli nacisto. Cela nam je skupstina cirkus, a radikali glavna atrakcija.E da smo normalna drzava takvi kao ona ne bi vise nikada usli u skupstinu.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Meni ipak smeta naziv ove teme jer insinuira da je doticna cipela imala stiklu, a na ovoj slici se jasno vidi da doticna, slavom ovencana cipela, ima ravan djon.

To je zavaravanje javnosti.
Korisnikov avatar
By Loni
Ipak nemojmo generalizovati.
Ako je jedna radikalka uradila nešto tako neukusno, ne znači da bi i neka druga.

Ja sam siguran da bi Lidija Vukićević to uradila s više stila.
A i obuća bi bila više fensi.
Korisnikov avatar
By Mars
Pretpostavljam da joj deca ovoga puta nisu slala sms poruke: "Mama, da li je istina da si se tako ponašala?!"
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by vracar.beograd
Originally posted by kal zakath

A sada najbitnije pitanje...jel bila neka marka cipela?
Cipele su bile domace proizvodnje. Stvarno su lepe, crne elegantne, sa masnicom,jedina mana im je sto nisu bile na stiklu, vec je bio gumeni djon.
Akcija kupujmo domace i dalje traje?
Originally posted by Leon Walras

Nema klipa kada Natasa Jovanovic poliva Natasu Micic vodom? Da napravimo the best of.
Natasa Micic je bas cool teta.

Pop Laizcku bih :die:

Nekad procitah: Radikali, to nije stranacka opredeljenost, to je dijagnoza.
Korisnikov avatar
By Sunce
Boli me za skupstinu treca trepavica...Mani se politike.
By Orion
Originally posted by Loni

Ja sam siguran da bi Lidija Vukićević to uradila s više stila.
A i obuća bi bila više fensi.
Hahahaha...hit!
Tu scenu bih platio da vidim! :smeh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by *deni*
Originally posted by Loni
....
- trivijalna Čomićkina frizura
.....
A kakvu drugačiju frizuru da ima sa to malo dlaka što joj je ostalo na glavi ?
Pa moze valjda da odvoji koji dinar i kupi sebi periku k'o ti sto si.

tako bi imala sik frizuru, a ako kupi vise komada mogla bi je i svakodnevno menjati.

Jos jedna pozitivna strana toga bi bila i to sto bi, na duze staze, ustedela i na odlascima kod frizera.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa jeste, u pravu si..

Ali Čomićka sigurno o tome ne razmišlja, lišena je svakog osećaja za eleganciju i stil, za razliku od njene koleginice Slavice Đukić Dejanović, koja uvek ima novu frizuru i interesantne odevne kombinacije, prava je mačkica...
:alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!